- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.021
Hiç üzme kendini. Bundan sonra en yakın arkadaşın bebişin ve eşin olurBende öyle düşünmüştüm ama onlarında olmadığının farkındaydım baya bişeyler paylaşmıştık söylememesi uymadı diğer anlatıklarıyla o yüzden hayal kırıklığına uğradım. Sonradan söylemesi beni daha cok üzdü benim tutsaydı hemen o bilcekti ama benim onunkini bilmemi istememesi aşırı derecede üzdü beni ama Allahım büyüklüğünü her zamanki gibi gösterdi. Kendimi kandırılmış hissettim ki kandırdı da zaten. Herkes bi şekilde gercek yüzünü gösteriyor ve gercekten kimseye güven olmuyomuş.
Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah
Bende de nasıl biliyor musun canım asla bi şey yemek istemiyor sabah az bir parça ekmeğe peynir koyuyorum 4 5 tane zeytin yiyorum biraz da çay içiyorum ama daha toplarken acıkıyorum. Geçiştirecek kuruyemiş vs yiyorum sonra hemen yine acıkıyorumSanırım zaten şuandan itibaren kilo almak sağlıklıymış. 1 kilo ideal galiba. Bende iştah yok alamıyorum şimdi.
Aynı benBende de nasıl biliyor musun canım asla bi şey yemek istemiyor sabah az bir parça ekmeğe peynir koyuyorum 4 5 tane zeytin yiyorum biraz da çay içiyorum ama daha toplarken acıkıyorum. Geçiştirecek kuruyemiş vs yiyorum sonra hemen yine acıkıyorumama sorun şu asla canım bi şey istemiyor yediklerimin tek amacı bebek yoksa aç aç gezerim
Ya bu bende de var. Normalde aşırı çaycı insanım. Ama kendi yaptığım çayı içemiyorumAynı benHamilelikten önce böyle değildim, şimdi aynı böylr yani. Özellikle kendi yaptığımı yiyemiyorum
Aynen ben de. Yakınımda kimse de yok. Yemek getirecekYa bu bende de var. Normalde aşırı çaycı insanım. Ama kendi yaptığım çayı içemiyorumbugün bir yerde çay içtim. Acıydı ama nasıl güzel geldi
Neyse geçecek inşallah bu vakitlerAynen ben de. Yakınımda kimse de yok. Yemek getirecekBebek beslensin diye zorla yiyorum
Eveeet bende bu sabah ultrosona girmeden çikolata yedim gerçekten işe yaradı hep gülümsedi unutamıyorum çok güzel bi duygu heycan verici poz verdi bizeBebeginin hareketlerini hissetmek isteyen varaa cikolata yesin resmen halay cekiyor cocuk orda 15+4 deyim
Çikolata işe yarıyor gerçektenEveeet bende bu sabah ultrosona girmeden çikolata yedim gerçekten işe yaradı hep gülümsedi unutamıyorum çok güzel bi duygu heycan verici poz verdi bize
1 aydır görmüyodum bebişkoyu şuan 16+2 yim
BUndan da mahrumum cinsiyetinden deeeBebeginin hareketlerini hissetmek isteyen varaa cikolata yesin resmen halay cekiyor cocuk orda 15+4 deyim
Oy masallahEveeet bende bu sabah ultrosona girmeden çikolata yedim gerçekten işe yaradı hep gülümsedi unutamıyorum çok güzel bi duygu heycan verici poz verdi bize
1 aydır görmüyodum bebişkoyu şuan 16+2 yim
Evet en güzel hediyem Allahtan geldi çok şükür.Hiç üzme kendini. Bundan sonra en yakın arkadaşın bebişin ve eşin oluren güzel hediyen gelmiş zaten. Sağlıktan önemlisi yok.
Ben de öyle başkası yapınca ve mutfakta yemeyince daha rahatımAynı benHamilelikten önce böyle değildim, şimdi aynı böylr yani. Özellikle kendi yaptığımı yiyemiyorum
Sırt üstü uzandığınızda mı hissediyorsunuz yoksa yan yatarken falan da olur mu denicem bunuBebeginin hareketlerini hissetmek isteyen varaa cikolata yesin resmen halay cekiyor cocuk orda 15+4 deyim
Evet benim de öyle bir arkadaşım var gerçekten söylemeye çekiniyorum.Ya belki arkadaşın tüp bebek sürecinde bebeğiniz olmadığı için seni üzmemek için söylemek istememiştir kendi hamile olduğunu. Allah ne güzel sevindirmiş sizleri. Ben çok seviniyorum böyle olaylar duyunca sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah
Benim de öyle arkadaşım var. Bir de tam bu gebeligimi öğrenmeden bir hafta önce görüştüğümüzde bana şey dedi. ' gebelik haberi aldığımda üzülüyorum'Evet benim de öyle bir arkadaşım var gerçekten söylemeye çekiniyorum.
Amin Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallahBenim de öyle arkadaşım var. Bir de tam bu gebeligimi öğrenmeden bir hafta önce görüştüğümüzde bana şey dedi. ' gebelik haberi aldığımda üzülüyorum'
İlk gebeligim hemen olmamıştı o psikolojiyi çok iyi biliyorum tabi. Sonra ben hamile kaldığımı öğrendim. Söylesem mi soylemesem mi derken söylemezsem daha çok kırılıcağı geldi. O da biliyordu benim tekrar bebek düşündüğümü. O yüzden güzel bir dille söyledim.Rabbim arkadaşlarımıza en yakın zaman da hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Aratmasın. Gerçekten zor bir süreç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?