Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Hiç üzme kendini. Bundan sonra en yakın arkadaşın bebişin ve eşin olur en güzel hediyen gelmiş zaten. Sağlıktan önemlisi yok.

Sanırım zaten şuandan itibaren kilo almak sağlıklıymış. 1 kilo ideal galiba. Bende iştah yok alamıyorum şimdi.
Bende de nasıl biliyor musun canım asla bi şey yemek istemiyor sabah az bir parça ekmeğe peynir koyuyorum 4 5 tane zeytin yiyorum biraz da çay içiyorum ama daha toplarken acıkıyorum. Geçiştirecek kuruyemiş vs yiyorum sonra hemen yine acıkıyorum ama sorun şu asla canım bi şey istemiyor yediklerimin tek amacı bebek yoksa aç aç gezerim

Aynı ben Hamilelikten önce böyle değildim, şimdi aynı böylr yani. Özellikle kendi yaptığımı yiyemiyorum

Aynı ben Hamilelikten önce böyle değildim, şimdi aynı böylr yani. Özellikle kendi yaptığımı yiyemiyorum
Ya bu bende de var. Normalde aşırı çaycı insanım. Ama kendi yaptığım çayı içemiyorum bugün bir yerde çay içtim. Acıydı ama nasıl güzel geldi

Bebeginin hareketlerini hissetmek isteyen varaa cikolata yesin resmen halay cekiyor cocuk orda 15+4 deyim
Eveeet bende bu sabah ultrosona girmeden çikolata yedim gerçekten işe yaradı hep gülümsedi unutamıyorum çok güzel bi duygu heycan verici poz verdi bize
1 aydır görmüyodum bebişkoyu şuan 16+2 yim

Eveeet bende bu sabah ultrosona girmeden çikolata yedim gerçekten işe yaradı hep gülümsedi unutamıyorum çok güzel bi duygu heycan verici poz verdi bize
1 aydır görmüyodum bebişkoyu şuan 16+2 yim
Çikolata işe yarıyor gerçekten önceki kontrolde pek hareketli degildi ben de arkadaş tavsiyesi ile son kontrolde çikolatalı birseyler yedim farkı gördüm

Evet benim de öyle bir arkadaşım var gerçekten söylemeye çekiniyorum.

Evet benim de öyle bir arkadaşım var gerçekten söylemeye çekiniyorum.
Benim de öyle arkadaşım var. Bir de tam bu gebeligimi öğrenmeden bir hafta önce görüştüğümüzde bana şey dedi. ' gebelik haberi aldığımda üzülüyorum'
İlk gebeligim hemen olmamıştı o psikolojiyi çok iyi biliyorum tabi. Sonra ben hamile kaldığımı öğrendim. Söylesem mi soylemesem mi derken söylemezsem daha çok kırılıcağı geldi. O da biliyordu benim tekrar bebek düşündüğümü. O yüzden güzel bir dille söyledim. Rabbim arkadaşlarımıza en yakın zaman da hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin. Aratmasın. Gerçekten zor bir süreç

Amin Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah
Saklamak çözüm değil biliyorum bende kötü hissederdim büyük ihtimalle benden gizlenseydi.

Merhaba ,
Biz bugün ikili tarama test sonucumuzu ve cinsiyeti ( kağıda yazmıştı dr) öğrendik. Bebeğimizin sağlık durumu da iyiymiş Bekleyen tüm annelerin güzel haberler almasını diliyorum. Cinsiyeti de köpeğimizle öğrendik Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Hamilelik zor ama çok güzel bir yolculukmuş. Bu yolda sizlerle de bir çok şeyi danışıp, öğrendiğim için bu güzel anımı paylaşmak istedim

Eklentiler

• IMG_8208.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…