- 13 Ağustos 2022
- 7.721
- 35.159
- 478
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Doktor bugün baktığında dedi mi düşük riskin var diye canım ? Lekelenmen çoğalırsa acile git bekleme inşallah hiçbir şey olmaz lekelenme yaşayan çok fazla insan varKızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Üzülme kuzum kırmızı kanamaya dönmediği sürece düşük olmuyo dye biliyorum. Bugün muayeneye gittiğiniz de vajinal ultrason ile mi bakıldıKızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Kaybettiğim bebeğimde böyle saçma sapan birçok şey yaşadığım için o kadar tiksindim ki. Üstüne para verip rezil olmak da ayrı bi saçmalık. Sırf bu yüzden bu kez sıra beklemeyi ve kalabalığı goze alıp devlete gittim ve daha iyi ilgilendi Dr... böyle devam ederse bu Dr la devam edeceğim hatta nasipse doğum falan herseyde oraya gideceğimDesteğiniz için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız çok doğru söylüyorsunuz strese sokmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ne yazıkki bazıları
Yok demedi hatta eve gelince aradım lekeyi görünce hocam kanama alanımı vardı dedim yoktu dedi e neden olmuştur dedim düşük riski vardır ondandır dediDoktor bugün baktığında dedi mi düşük riskin var diye canım ? Lekelenmen çoğalırsa acile git bekleme inşallah hiçbir şey olmaz lekelenme yaşayan çok fazla insan var
Yok karından baktı ama çok bastırdı hatta kendi bile dedi daha fazla bastırmayayım dediÜzülme kuzum kırmızı kanamaya dönmediği sürece düşük olmuyo dye biliyorum. Bugün muayeneye gittiğiniz de vajinal ultrason ile mi bakıldı
Canım lütfen sakin ol stres olma, fazla hareket edince yada vajinadaki kaşlar bu dönemde hassaslaşıyor ondan kaynaklı da kanama oluyor. Doktor kanama alanı yokken sana neden düşük riskin var dedi?Yok demedi hatta eve gelince aradım lekeyi görünce hocam kanama alanımı vardı dedim yoktu dedi e neden olmuştur dedim düşük riski vardır ondandır dediçok üzülüyorum yaaa
Canım düşük olsa Allah korusun doktor kanama alanını görürdü bugün. Bebekle alakalı değildir büyük bi ihtimalle üzülüp bebeşinide üzme lütfenYok demedi hatta eve gelince aradım lekeyi görünce hocam kanama alanımı vardı dedim yoktu dedi e neden olmuştur dedim düşük riski vardır ondandır dediçok üzülüyorum yaaa
Anladım ama üzülüp kendini ve bebeği stresi sokma kan sulandırıcı kullanıyor musun ?Yok karından baktı ama çok bastırdı hatta kendi bile dedi daha fazla bastırmayayım dedi
Canım Progestan kullanıyor musun? Uzan dinlen hemen hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyleYok karından baktı ama çok bastırdı hatta kendi bile dedi daha fazla bastırmayayım dedi
Kalp atış hızı kaçtı peki bebişinKızlar kese göründü 8mm dedi hafta olarak 5+5 dedi ve bebeğin kalp atışını da dinledik çok şaşırdım normal mi sizce ?? Normalde adetime göre 6+3 olması gerekiyordu ama ultrasonda 5+5 dedi aşırı heyecanlandım önce keseyi bulamadı zor buldu cihaz eskiydi biraz yorumlarınızı bekliyorum
Bebek görünüp kalp atışı duyulduktan sonra keseyi değil bebeğin boyunu baz alıyorlar. Muhtemelen bir dahaki kontrolünde öyle olacak. Kalp atışı normal olduktan sonra hiç üzülme aksine sevin tebrik ederim maşallahÇok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü ya
Yok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dediCanım vajinal mi baktı doktor? Belki bebekle alakasızdır?
Yok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dediCanım vajinal mi baktı doktor? Belki bebekle alakasızdır?
yani akıntım geldi deyince sonuçta risktir kanama ondan dedi heraldeCanım lütfen sakin ol stres olma, fazla hareket edince yada vajinadaki kaşlar bu dönemde hassaslaşıyor ondan kaynaklı da kanama oluyor. Doktor kanama alanı yokken sana neden düşük riskin var dedi?
Bak net bi tehlikeli durum yok ayrıca çoğu kadın böyle şeyler yaşıyor lütfen sakin ol tamam mı uzan yorulmadanYok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dedi
yani akıntım geldi deyince sonuçta risktir kanama ondan dedi heralde
Tuvalet vs mecburi haller harici kalkmamaya çalış çok geçmiş olsunYok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dedi
Doğru doktoru bulmak çok önemli gerçektenKaybettiğim bebeğimde böyle saçma sapan birçok şey yaşadığım için o kadar tiksindim ki. Üstüne para verip rezil olmak da ayrı bi saçmalık. Sırf bu yüzden bu kez sıra beklemeyi ve kalabalığı goze alıp devlete gittim ve daha iyi ilgilendi Dr... böyle devam ederse bu Dr la devam edeceğim hatta nasipse doğum falan herseyde oraya gideceğim
Merhaba ben geçen hafta kese görmeye gittim 11mm ve 5 haftalık dedi doktorum. İlerleyen günlerde yerleşme kanaman olabilir korkma dedi. Bende şaşırdım geç değil mi diye geçirdim içimden. Belki seninde öyle bir durum vardır yani hemen olumsuz düşünme sonuçta pembe akıntın olmuşYok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dedi
Yaşadığım travmalar şu anki gebeligimi de etkiliyor. İzin verme böyle şeylere sen de yaşama kimse yaşamasın gerçekten Allah hepimizi iyilerle vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın bu sureclerdeDoğru doktoru bulmak çok önemli gerçekten
Amin canım benim inşallah çok huzurlu bir süreç geçirelim hepimizYaşadığım travmalar şu anki gebeligimi de etkiliyor. İzin verme böyle şeylere sen de yaşama kimse yaşamasın gerçekten Allah hepimizi iyilerle vicdan merhamet sahibi insanlarla karşılaştırsın bu sureclerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?