Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Kızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldu doktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Doktor bugün baktığında dedi mi düşük riskin var diye canım ? Lekelenmen çoğalırsa acile git bekleme inşallah hiçbir şey olmaz lekelenme yaşayan çok fazla insan var

Kızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldu doktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Üzülme kuzum kırmızı kanamaya dönmediği sürece düşük olmuyo dye biliyorum. Bugün muayeneye gittiğiniz de vajinal ultrason ile mi bakıldı

Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız çok doğru söylüyorsunuz strese sokmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar ne yazıkki bazıları
Kaybettiğim bebeğimde böyle saçma sapan birçok şey yaşadığım için o kadar tiksindim ki. Üstüne para verip rezil olmak da ayrı bi saçmalık. Sırf bu yüzden bu kez sıra beklemeyi ve kalabalığı goze alıp devlete gittim ve daha iyi ilgilendi Dr... böyle devam ederse bu Dr la devam edeceğim hatta nasipse doğum falan herseyde oraya gideceğim

Doktor bugün baktığında dedi mi düşük riskin var diye canım ? Lekelenmen çoğalırsa acile git bekleme inşallah hiçbir şey olmaz lekelenme yaşayan çok fazla insan var
Yok demedi hatta eve gelince aradım lekeyi görünce hocam kanama alanımı vardı dedim yoktu dedi e neden olmuştur dedim düşük riski vardır ondandır dedi çok üzülüyorum yaaa

Yok demedi hatta eve gelince aradım lekeyi görünce hocam kanama alanımı vardı dedim yoktu dedi e neden olmuştur dedim düşük riski vardır ondandır dedi çok üzülüyorum yaaa
Canım lütfen sakin ol stres olma, fazla hareket edince yada vajinadaki kaşlar bu dönemde hassaslaşıyor ondan kaynaklı da kanama oluyor. Doktor kanama alanı yokken sana neden düşük riskin var dedi?

Canım düşük olsa Allah korusun doktor kanama alanını görürdü bugün. Bebekle alakalı değildir büyük bi ihtimalle üzülüp bebeşinide üzme lütfen

Kalp atış hızı kaçtı peki bebişin

Çok güzel bir histi ama ben demesem dinletmeyecek ben ekranda gördüm bişey atıyor böyle dedim kalbimi hocam öyle açtı tuhaf bir doktor birde büyüt biraz deyince kafama takıldı 8mm küçük mü ya
Bebek görünüp kalp atışı duyulduktan sonra keseyi değil bebeğin boyunu baz alıyorlar. Muhtemelen bir dahaki kontrolünde öyle olacak. Kalp atışı normal olduktan sonra hiç üzülme aksine sevin tebrik ederim maşallah

Canım vajinal mi baktı doktor? Belki bebekle alakasızdır?
Yok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dedi
Canım lütfen sakin ol stres olma, fazla hareket edince yada vajinadaki kaşlar bu dönemde hassaslaşıyor ondan kaynaklı da kanama oluyor. Doktor kanama alanı yokken sana neden düşük riskin var dedi?
yani akıntım geldi deyince sonuçta risktir kanama ondan dedi heralde

Bak net bi tehlikeli durum yok ayrıca çoğu kadın böyle şeyler yaşıyor lütfen sakin ol tamam mı uzan yorulmadan

Tuvalet vs mecburi haller harici kalkmamaya çalış çok geçmiş olsun inşallah birsey olmaz dua edelim Allah büyüktür

Doğru doktoru bulmak çok önemli gerçekten

Kızlar ben de bugün Dr a gittim 4+6 benim hesabıma gore fakat Dr +6 si yok tam 4 hafta görünüyor dedi 6 mm dedi çok küçük daha dedi. Biraz gerdi beni bu durum 1 hafta sonra gel dedi..
L Lilayyy genetik bolumune gittim ve Dr keşke gebe kalmadan önce gelseydin dedi şimdilik sadece bana test yapılacakmış 1 tüp kan verdim. 20-30 günde anca çıkarmış. Ordan kadın dogumcuya gectim o da keşke önceden yaptırmış olsaydın dedi kaybettiğim gebelikte 3 Dr gezdik hepsine söyledim hepsi de ilk kayipta bakmıyoruz dedi. O kadar sinirlendim ki bu kadar basitmiş yani 1 tüp kan verdim bugün. Bakan bakıyormuş.. Allah razı olsun sayende farkettim o bölümün açıldığını gittiğim hastanede.. Ek olarak kayıp yasamis olmak ve yalancı trombositopeni olmasına rağmen Dr sonuçlar çıkana kadar birsey vermeyecegini sadece folik asit almamı söyledi. Ortada kanama vs yokken sırf koruma amaçlı progestan veremiyoruz dedi. Pıhtılaşma sonuçlarını bekleyeceğim ve diğer kontrolde kesenin beklenen boyutta olmasi ve bebeğin kalp atışının görünmesi için dua ediyorum elimden geleni yaptım

Merhaba ben geçen hafta kese görmeye gittim 11mm ve 5 haftalık dedi doktorum. İlerleyen günlerde yerleşme kanaman olabilir korkma dedi. Bende şaşırdım geç değil mi diye geçirdim içimden. Belki seninde öyle bir durum vardır yani hemen olumsuz düşünme sonuçta pembe akıntın olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…