Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Bir anda almak zor olabilir diye bizde yavaş yavaş beğendikçe alıyoruz. Hala eksik çok. Teşekkür ederiz
Haklısınız, yavaş yavaş almak en güzeli ben nereden başlasam hangi markaları tercih etsem bunlardan emin olamadım seçenek çok olunca kafası karışıyor insanın hepsi çok güzel çünkü : ))

Ben hiç bir şey almadım normal mi bilmiyorum : ) güle güle kullanın aldığınız her şeyi sağlıkla

Ben hiç bir şey almadım normal mi bilmiyorum : ) güle güle kullanın aldığınız her şeyi sağlıkla
Gerçekten tebrik ederim ne ara buldun bu enerjiyi maşallah
Ben de hala hiçbir şey almadım. Kızımın bir çorabı bile yok sadece hediye fb li bir takım geldi teyzesinden.

Ben de hala hiçbir şey almadım. Kızımın bir çorabı bile yok sadece hediye fb li bir takım geldi teyzesinden.
benimkine de bir tulum geldi hediye o kadar tek tulum ile devam ediyoruz hayatımıza : ) hiç araştırma gücüm bile yok modelleri markaları son dakikaya sıkışmaz umarım bebeğimize oda yapmak istiyoruz bu arada ekim - kasım gibi alışveriş yapabilirim belki hem mobilya hem kıyafet ve özel ihtiyaçlar öyle bir tarih koydum kafama : )

Ben de Boyle belirti mi olur hamilelikte ne alakasi var diyordum kendi kendime, meger oluyormus

Her hafta sonu avmlerde geziyorum diyebilirim 12. Haftadan sonra iyi hissetmeye başladım bu seferde kocam iyi hissetmemeye başladı

Haklısınız, yavaş yavaş almak en güzeli ben nereden başlasam hangi markaları tercih etsem bunlardan emin olamadım seçenek çok olunca kafası karışıyor insanın hepsi çok güzel çünkü : ))
Bende çocuğu olan arkadaşlarıma vs danışıyorum genelde bilgili oldukları için

fitili bırakalı 2 hafta olucak ama hala sarı akıntı mı desem akıntı gibi değil günlük ped kullanıyorum düzeli sarı sarı oluyor ter değil bence sarı akıntı ama jel kıvamı değil koku veya kaşınmam yok idrar yolu enfeksiyonu olsa fark ederdim tuvolet yaparken heralde sizlerdede sarı akıntı mevcut mu bu arada 13+5 günüm acaba ilerde biter mi diyorum bilemedim bunun için doktora gideyim mi

Bence doktora söylemek gerekiyor, akıntı gibi değil de ped üzerinde sarımsı bir iz mi oluyor?

Idrar tahlili yaptir icin rahat etsin

Ay ben çok sıkıldım ya, karnım bir anda büyüdü sanki ağrı yaptı
Sabahtan beri yatıp oturuyorum bir şey yapacak halim kalmadı

Ne yaptı bu adam bu kadar yaaa
sabahtan beri sormayayım özeldir diyorum
Sinir geçmiyor ama bir türlü değil mi
Çok detaya girmeden üzülerek söylüyorum ki oksapar igne kullanıyorum bacaklarım morardı karnıma yapmaya korkuyorum kolumdan yapmam gerekiyor bunun için eve gelmesini bekliyorum gelincede oyalaniyor telefonla haliyle iğne saatim geçiyor bende sinirlendim kavga ettik .

Kızlar sağ omuz ağrısı yaşayan varmı bu aralar kollarım omuzlarım çok ağrıyor
Ki
ben aydan aya alıyorum bır seyler. Mesela bu ay en önemli şey buymuş gibi lohusa takımı aldım kendime 2 tane aldım biri biraz daha basit uygun fiyatlı doğum sonrası hemen giyerim lekelense etsemde içim acımaz. Biri de beyaz hastanede çekim yapma fırsatımız olursa diye daha şık bir şey. Bir de kuzuma tarak aldım üstüne lazerle ismini işleyecekler

Ay ben çok sıkıldım ya, karnım bir anda büyüdü sanki ağrı yaptı
Sabahtan beri yatıp oturuyorum bir şey yapacak halim kalmadı
Ama büyümesi hoşuna gitmiyormu beni çok mutlu ediyor aynada kendime bakınca. Ama gecelri çok ağrım oluyor artık oturup yaslanarak uyuyorum o şekilde daha rahat hissediyorum sola da uzansam sağ a da uzansam belim çok ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…