Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
9temmuzu eşim kabul etmedi.
Neyse ben yarın gidiyorum.
Arkadaşım ve eşim beklememi istemiyor kesin ve net.
Değerlerime bakılır herhalde bir şey görünmese de. Sağlık olsun

Kızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum

8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250616_223900.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 16

Müdahale edilecek bir şey olmaz ki o kadar erken gittiğinde
Göremezse bi daha gel der sen de niye göremedi diye stres olursun.
Çok erken gitmeye gerek yok
Folik asit (400 mcg) alıp eger alttan muayene olmak istiyorsan cuma, karından görsün istiyorsan da Pts veya sonrasında gidebilirsin.

Bence de yok ama chatgptye sormuş eşim
694 değeri olan biri 2 gün sonra doktora görünmeli gibi bir cümle okudu bana gidelim dedi.
Yoksa ben de istemiyorum.

Benim 4+6 haftaya 6mm için küçük dedi.. 4 haftalık bu 4+6 değil dedi ben de kötü mü dedim geç döllenme de olmus olabilir dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. İnşallah sağlıklı geçer gebeliklerimiz. Tedirgin oluyor insan. Hormonlar da bizi bu hale getiriyor

Bence de yok ama chatgptye sormuş eşim
694 değeri olan biri 2 gün sonra doktora görünmeli gibi bir cümle okudu bana gidelim dedi.
Yoksa ben de istemiyorum.
Dış gebelik ihtimali elenir kese görünür hiç yoktan iyidir ya ben meraktan duramıyorum mesela gerçi bu sefer de kese küçük dedi diye moralim bozuldu o ayrı güzel haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldu doktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
İyi misin canım şimdi ben de ultrasondan sonra bi damla çok çok hafif bi leke gelmişti sanırım uyguladıkları baskıdan olan bir şey

Dış gebelik ihtimali elenir kese görünür hiç yoktan iyidir ya ben meraktan duramıyorum mesela gerçi bu sefer de kese küçük dedi diye moralim bozuldu o ayrı güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu yorumlardan sonra tekrar iptal edesim geliyor randevuyu.
Zaten ilk gittiğim dr travma olmuştu benim için.
Erken gelmenize hiç gerek yoktu diye terslemişti ilk hamileliğimde. O yüzden geç gitmek istiyordum amaan neyse artık

İyi misin canım şimdi ben de ultrasondan sonra bi damla çok çok hafif bi leke gelmişti sanırım uyguladıkları baskıdan olan bir şey
Alttan mı muayene olmuştun ben karından oldum ama aşırı bastırdı hatta kendide söyledi çok da bastırmayayım diye leke şeklinde saçım pembe benim inşallah devam etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…