- 20 Şubat 2010
- 33.217
- 6.464
- 773
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Benimde yaklaşık 1000/1500 arası alttan göründü. Git istersen ama kalp duyamazsın. Dış gebelik ihtimali eleniyor sadece.
Git kız git. Valla çok güzel çok heyecanli oluyor kese görmek9temmuzu eşim kabul etmedi.
Neyse ben yarın gidiyorum.
Arkadaşım ve eşim beklememi istemiyor kesin ve net.
Değerlerime bakılır herhalde bir şey görünmese de. Sağlık olsun
Ben sabah akşam günde iki kere kullanıyorumKızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum
Teşekkür ederimBen sabah akşam günde iki kere kullanıyorum
Erkek bence8+6 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı acaba
Tahmininiz için çok teşekkür ederimErkek bence
İnşallah gönlünüzden geçen olurTahmininiz için çok teşekkür ederim
İnşallah öyledir bir oğlum olsun çok istiyorum rabbim inşallah nasip eder
İnşallahİnşallah gönlünüzden geçen olur
Uygulamaya göre 4+3 görünüyor haftam
Pazar günü beta 694.5 çıkmıştı
Sizce yarın doktora gitsem kese görünür mü yoksa çok erken diye boş yere mi gitmiş olurum?
Bugün arkadaşımla konuştum da bekleme hemen git, riske atma dedi. Bir şey varsa erkenden müdahale edilir dedi.
Yoksa bekleyecektim ben ama arkadaşım ikna etti beni mantıklı açıklamalarıyla.
Sizce haftaya mı ertelesem yoksa yarın mı gideyim?
Yarına randevu aldım ama iptal mi etsem?
Fikriniz nedir?
Müdahale edilecek bir şey olmaz ki o kadar erken gittiğinde
Göremezse bi daha gel der sen de niye göremedi diye stres olursun.
Çok erken gitmeye gerek yok
Folik asit (400 mcg) alıp eger alttan muayene olmak istiyorsan cuma, karından görsün istiyorsan da Pts veya sonrasında gidebilirsin.
Chat gpt olmasa ne yapardıkBence de yok ama chatgptye sormuş eşim
694 değeri olan biri 2 gün sonra doktora görünmeli gibi bir cümle okudu banagidelim dedi.
Yoksa ben de istemiyorum.
Benim 4+6 haftaya 6mm için küçük dedi.. 4 haftalık bu 4+6 değil dedi ben de kötü mü dedim geç döllenme de olmus olabilir dedi 1 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. İnşallah sağlıklı geçer gebeliklerimiz. Tedirgin oluyor insan. Hormonlar da bizi bu hale getiriyorKızlar sizin keseler maşallah büyük de çıkmış. Benim 5 haftada 3/4 mm falandı sanırım. Karından göremedi vajinal gördü ayın 10 unda. Çok küçük içindeki fetal yapıyı göremedim dedi. 25 inde randevum var tekrar. Günler geçmiyor. Benzer bir şey yaşayıp gebeliği sağlıklı geçen var mı? Tahmini doğum tarihi 8 Şubat görünüyor. Niye bu kadar minik ?
Dış gebelik ihtimali elenir kese görünür hiç yoktan iyidir ya ben meraktan duramıyorum meselaBence de yok ama chatgptye sormuş eşim
694 değeri olan biri 2 gün sonra doktora görünmeli gibi bir cümle okudu banagidelim dedi.
Yoksa ben de istemiyorum.
İyi misin canım şimdiKızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
Dış gebelik ihtimali elenir kese görünür hiç yoktan iyidir ya ben meraktan duramıyorum meselagerçi bu sefer de kese küçük dedi diye moralim bozuldu o ayrı güzel haberlerle gelirsin inşallah
Alttan mı muayene olmuştun ben karından oldum ama aşırı bastırdı hatta kendide söyledi çok da bastırmayayım diye leke şeklinde saçım pembe benim inşallah devam etmezİyi misin canım şimdiben de ultrasondan sonra bi damla çok çok hafif bi leke gelmişti sanırım uyguladıkları baskıdan olan bir şey
İçini ferah tut canım stres de tetikler o yüzden olabildiğince sakin kal inşAllah devam etmezAlttan mı muayene olmuştun ben karından oldum ama aşırı bastırdı hatta kendide söyledi çok da bastırmayayım diye leke şeklinde saçım pembe benim inşallah devam etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?