- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Tatlı kuşum hiç üzülme bu farklılıklar çok normal inan, herkeste olan bi farklılık daha çok minik dediği gibi kesende gayet iyi bence :) maşallah, sen sadece kan pıhlaşması için mi kan verdin yoksa kromozom içinde verdin miKızlar ben de bugün Dr a gittim 4+6 benim hesabıma gore fakat Dr +6 si yok tam 4 hafta görünüyor dedi 6 mm dedi çok küçük daha dedi. Biraz gerdi beni bu durum1 hafta sonra gel dedi..
L Lilayyy genetik bolumune gittim ve Dr keşke gebe kalmadan önce gelseydin dedişimdilik sadece bana test yapılacakmış 1 tüp kan verdim. 20-30 günde anca çıkarmış. Ordan kadın dogumcuya gectim o da keşke önceden yaptırmış olsaydın dedi kaybettiğim gebelikte 3 Dr gezdik hepsine söyledim hepsi de ilk kayipta bakmıyoruz dedi. O kadar sinirlendim ki bu kadar basitmiş yani 1 tüp kan verdim bugün. Bakan bakıyormuş.. Allah razı olsun sayende farkettim o bölümün açıldığını gittiğim hastanede.. Ek olarak kayıp yasamis olmak ve yalancı trombositopeni olmasına rağmen Dr sonuçlar çıkana kadar birsey vermeyecegini sadece folik asit almamı söyledi. Ortada kanama vs yokken sırf koruma amaçlı progestan veremiyoruz dedi. Pıhtılaşma sonuçlarını bekleyeceğim ve diğer kontrolde kesenin beklenen boyutta olmasi ve bebeğin kalp atışının görünmesi için dua ediyorum elimden geleni yaptım
Hiç canını sıkma. Bol bol su iç yatıp dinlen. Burada bir sürü kişi kanamaya rağmen çok şükür sağlıklı bebişler doğurdu. Ki seninki kanama bile sayılmaz. Belki rahim esnerken kılcal damarlar filan çatladı. Ondan da oluyormuş. Merak etme canım sağlıklı doğacak olan doğuyor. Allah büyükYok karından baktı canım hatta çok bastırdı daha fazla bastırmim dedi ondan mı oldu acaba ya aradım doktoru düşük riskinden olabilir kanama artarsa gel yatışını yapalım dedi
yani akıntım geldi deyince sonuçta risktir kanama ondan dedi heralde
İnşallah canım öyle yoğun deil şükür ama leke leke pembe inşallah dururHiç canını sıkma. Bol bol su iç yatıp dinlen. Burada bir sürü kişi kanamaya rağmen çok şükür sağlıklı bebişler doğurdu. Ki seninki kanama bile sayılmaz. Belki rahim esnerken kılcal damarlar filan çatladı. Ondan da oluyormuş. Merak etme canım sağlıklı doğacak olan doğuyor. Allah büyük
Çok teşekkür ederim destegin içinTatlı kuşum hiç üzülme bu farklılıklar çok normal inan, herkeste olan bi farklılık daha çok minik dediği gibi kesende gayet iyi bence :) maşallah, sen sadece kan pıhlaşması için mi kan verdin yoksa kromozom içinde verdin mi
Kuzu az bulmamıştır sat ile aynı gitmiyor demiştir Buda çok normal bi durum zaten gayette normal merak etme sen, her zaman tam destek ne zaman istersenÇok teşekkür ederim destegin içinSadece pıhtılaşma icin aldı canım başka şey istemedi sanırım çünkü tek tüp kan verdim. Ben de baktım burda herkes chatgbt sormuş ben de indirdim sordum normal dedi 6mm ama Dr niye az buldu kafamda deli sorular
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Birkaç kez daha kan vererek yükselişi takip edebilirsin. Değerin 1500 olduğunda vajinal ultrasonla 3000 üzeri olduğunda ise karından kesen görünürMerhaba arkadaşlar dördüncü aydan sonra pozitif gördük çok şükür beta 46.7 çıktı gebeyim şubat doğum gözüküyor çok stresliyim ne yapacağımıda bilmiyorum heycandan daha bugün öğrendik
Sizce 46.7 iyimi daha gecikmemde olmadı adetime 6 gün var çok teşekkür ederimTebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Birkaç kez daha kan vererek yükselişi takip edebilirsin. Değerin 1500 olduğunda vajinal ultrasonla 3000 üzeri olduğunda ise karından kesen görünür
Senin kese maşallah büyükmüş benim 8mm çıktı ama kalp atışını duydum bilmiyorum korkuyorumMerhaba ben geçen hafta kese görmeye gittim 11mm ve 5 haftalık dedi doktorum. İlerleyen günlerde yerleşme kanaman olabilir korkma dedi. Bende şaşırdım geç değil mi diye geçirdim içimden. Belki seninde öyle bir durum vardır yani hemen olumsuz düşünme sonuçta pembe akıntın olmuş
3-4 damla normaldir canım benim hiç stres olma uzan dinlen , güzel düşün inşallah hiç bi problem olmayacakKızlar muayeneden sonra eve geldim 3 4 damla kadar pembe akıntım gelmiş ya moralim çok bozuldudoktoru aradım düşük riskinden olabilir artarsa gel dedi çok korkuyorum sevincim kursağımda kaldı
İnşallah canım inşallah3-4 damla normaldir canım benim hiç stres olma uzan dinlen , güzel düşün inşallah hiç bi problem olmayacak
Ayy benimdeeKızlar tahmini doğum tarihleriniz ne benimki 18 şubat diyo
Canım önemli olan ilk değerin değil şimdi sen iki günde bir kan ver betan iki günde bir iki kat artmalı mesela perşembe günü 92 olmalı gibi sonra böyle bir hesap yaparak betan 1500 ü falan geçince alttan muayenede kese görünür inşallahSizce 46.7 iyimi daha gecikmemde olmadı adetime 6 gün var çok teşekkür ederim
Ne güzel kalbini duymuşsun. Sana moral olsun. Ben sadece kese gördüm. İçin ferah olsun birşeycik olmazSenin kese maşallah büyükmüş benim 8mm çıktı ama kalp atışını duydum bilmiyorum korkuyorum
Daha gecikme bile olmamış gayet iyi bence 48 saatte bir iki kat yükselirse değer sağlıklı ilerliyor demektirSizce 46.7 iyimi daha gecikmemde olmadı adetime 6 gün var çok teşekkür ederim
Bence cuma günü falan giderseniz kese net görünürUygulamaya göre 4+3 görünüyor haftam
Pazar günü beta 694.5 çıkmıştı
Sizce yarın doktora gitsem kese görünür mü yoksa çok erken diye boş yere mi gitmiş olurum?
Bugün arkadaşımla konuştum da bekleme hemen git, riske atma dedi. Bir şey varsa erkenden müdahale edilir dedi.
Yoksa bekleyecektim ben ama arkadaşım ikna etti beni mantıklı açıklamalarıyla.
Sizce haftaya mı ertelesem yoksa yarın mı gideyim?
Yarına randevu aldım ama iptal mi etsem?
Fikriniz nedir?
Benimde yaklaşık 1000/1500 arası alttan göründü. Git istersen ama kalp duyamazsın. Dış gebelik ihtimali eleniyor sadece.Uygulamaya göre 4+3 görünüyor haftam
Pazar günü beta 694.5 çıkmıştı
Sizce yarın doktora gitsem kese görünür mü yoksa çok erken diye boş yere mi gitmiş olurum?
Bugün arkadaşımla konuştum da bekleme hemen git, riske atma dedi. Bir şey varsa erkenden müdahale edilir dedi.
Yoksa bekleyecektim ben ama arkadaşım ikna etti beni mantıklı açıklamalarıyla.
Sizce haftaya mı ertelesem yoksa yarın mı gideyim?
Yarına randevu aldım ama iptal mi etsem?
Fikriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?