- 11 Şubat 2021
- 392
- 317
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.741
Ben +3 kilo ile devam ediyorum gebelikten önce bi 5 kilo almıştım o yüzden şimdi dikkatliyim midemde hassas olunca az ama sık yiyorum bence iyi ilerliyoruz bünyeye göre de değişir endişelenmeKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bugün tartıldım 20 gündür tartılmamıştım. 3.5 kilo almışım çok hızlı almışım gibi geldi. Sizde hızlı kilo artışı yaşıyor musunuz? Korktum böyle hızlıca alınıyorsa yandım diye
Geçmiş olsunKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Gebelik başından beri 2 kilo aldım bende ama 1 kiloyu son bir kaç haftada bir anda aldım. Karbonhidratı azalttım bakalım işe yarayacak mıKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bugün tartıldım 20 gündür tartılmamıştım. 3.5 kilo almışım çok hızlı almışım gibi geldi. Sizde hızlı kilo artışı yaşıyor musunuz? Korktum böyle hızlıca alınıyorsa yandım diye
Canim agir kaldirmamak elimde ama kabizla ikinmamak diil elimdeCanım sen ağır kaldırmamalı kabız olmamalı ve ıkınmamalısın, zamanla plesanta yukarıda çıkarmış kendiliğinden inşallah öyle de olur, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biraz dikkatle herşey güzel olur Allahın izni ile
Seninkidemi onde cnmCanım sen ağır kaldırmamalı kabız olmamalı ve ıkınmamalısın, zamanla plesanta yukarıda çıkarmış kendiliğinden inşallah öyle de olur, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biraz dikkatle herşey güzel olur Allahın izni ile
Ben +3 kilo ile devam ediyorum gebelikten önce bi 5 kilo almıştım o yüzden şimdi dikkatliyim midemde hassas olunca az ama sık yiyorum bence iyi ilerliyoruz bünyeye göre de değişir endişelenme
Bence çok iyi gidiyorsunuzGebelik başından beri 2 kilo aldım bende ama 1 kiloyu son bir kaç haftada bir anda aldım. Karbonhidratı azalttım bakalım işe yarayacak mı
Önde evet ama aşağıda olması ile önde olması farklı bi durum seninki aşağıda mı önde mi?Seninkidemi onde cnm
Dayanabilirsiniz umarımBence çok iyi gidiyorsunuzbenim son birkaç hafta kilo alımım hızlandı ama hiç
dikkat etmemiştim. Artık daha dikkatli ve dengeli olacağım bakalımbende karbonhidratı azalttım ekmek ve gluteni keseceğim dayanabilirsem : ) hedefim önümüzdeki 3 hafta kilomu sabit tutabilmek
Canım geçmiş olsunKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Cnm doktor asagida diyor 20.haftada.cikar insallah diyoÖnde evet ama aşağıda olması ile önde olması farklı bi durum seninki aşağıda mı önde mi?
Amin canım benim amin inşallahCanım geçmiş olsunben kalp çarpıntısı olan bi kaç kişiyi duymuştum korkma Allahın izni ile ilaçla kontrol atlına alınır, hepimizin serüveni farklı kimi tansiyon kimi çarpıntı, Allah bu yolu sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alarak tamamlamayı nasip etsin,
Bende yıllar önce farketmiştim incelediler kalp kapakcığı doğustan bosluklu o da hızlı calısmasına sebep oluyor dediler. Holter günü randevuya gidemedim sonra kaldı öyle. Beloc kullandım aşırı sersem oldum uyuşmuş gibiydim. Sonra başka doktora gittim yüksek doz vermiş dedi ve dozu düşürdü. İhtiyaç duyduğunda iç dedi bi süre sonra ben komple bıraktım. Hamilelikte kullanım durumu ne olur bilmiyorum ama ben olsam 2. Doktor görüşü alırdım geçmiş olsunKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ahahaha çok tatlısın 3.5 u bana versen farketmem :) ben 45 kilo ile evlenenlerdenim :) evlilik içerisinde 3. Yılımızda 52-53 ü gördüm hemen zayıflamalıyım derken hamile kaldım. 58 i gördüm 2 haftadır da tartıya çıkmıyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bugün tartıldım 20 gündür tartılmamıştım. 3.5 kilo almışım çok hızlı almışım gibi geldi. Sizde hızlı kilo artışı yaşıyor musunuz? Korktum böyle hızlıca alınıyorsa yandım diye
Benimde kalp kapakçığında birinci dereceden kaçak var aynı zamanda wolf parkinson teşhisi var yani kalbim olması gerekenden fazla atım yapıyor kalp ritmini bozan damar bulunuyor kalbimde. Son zamanlarda hiç şikayetim yoktu hatta en son Haziran ayı başlarında kontrollerim yapılmıştı hamile olduğumu bilmiyordum o zaman. Ama şimdi tüm şikayetlerim fazlasıyla geri geldi. Beloc konusunda da yine doktor görüşleri ikiye ayrılmış kimisi hamilelikte kullanılmamalı derken kimi ilk üç aydan sonra kullanılabileceğini söylüyor. Bir süre daha mücadele edeceğim ama şikayetlerim daha fazla artarsa dayanamayabilirim dediğim gibi şuan bile aşırı zorlanıyorumBende yıllar önce farketmiştim incelediler kalp kapakcığı doğustan bosluklu o da hızlı calısmasına sebep oluyor dediler. Holter günü randevuya gidemedim sonra kaldı öyle. Beloc kullandım aşırı sersem oldum uyuşmuş gibiydim. Sonra başka doktora gittim yüksek doz vermiş dedi ve dozu düşürdü. İhtiyaç duyduğunda iç dedi bi süre sonra ben komple bıraktım. Hamilelikte kullanım durumu ne olur bilmiyorum ama ben olsam 2. Doktor görüşü alırdım geçmiş olsun
Bir de troidim o dönem ortaya çıktı biraz da ona bağlamışlardı.
Deneyimleyen yok sanırım …Kızlar merhaba , 15+5 iz.ben günde 3 Progestan , 3 duphaston kullanıyorum ,kahverengi akıntı normal mi ? İki hafta önce nedeni belli olmayan kanama yaşamıştım, korkuyorum sürekli
Geçmiş olsun. Bu grupta farklı dönemlerde de olsa önce kanama sonrasında kahve lekeyle devam eden çok kişi oldu. Progestan da kullandık lekelenmeler bitince azaltarak bıraktık. Doktorun ne dedi.Kızlar merhaba , 15+5 iz.ben günde 3 Progestan , 3 duphaston kullanıyorum ,kahverengi akıntı normal mi ? İki hafta önce nedeni belli olmayan kanama yaşamıştım, korkuyorum sürekli
Canım ben yaşamadım ama kahverengi akıntının tehlikeli olmadığı söyleniyorDeneyimleyen yok sanırım …
Geçmiş olsunDeneyimleyen yok sanırım …
Evet haklısın bende de hamilelik sürecimdeyken yatar pozisyondaykem genelde kalbim tekler gibi aniden 2-3 kere peşpeşe atıyor gibi oluyor tam anlatamadım ama anlamışsındır muhtemelen :)Benimde kalp kapakçığında birinci dereceden kaçak var aynı zamanda wolf parkinson teşhisi var yani kalbim olması gerekenden fazla atım yapıyor kalp ritmini bozan damar bulunuyor kalbimde. Son zamanlarda hiç şikayetim yoktu hatta en son Haziran ayı başlarında kontrollerim yapılmıştı hamile olduğumu bilmiyordum o zaman. Ama şimdi tüm şikayetlerim fazlasıyla geri geldi. Beloc konusunda da yine doktor görüşleri ikiye ayrılmış kimisi hamilelikte kullanılmamalı derken kimi ilk üç aydan sonra kullanılabileceğini söylüyor. Bir süre daha mücadele edeceğim ama şikayetlerim daha fazla artarsa dayanamayabilirim dediğim gibi şuan bile aşırı zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?