- 8 Temmuz 2021
- 850
- 1.150
- 63
- 30
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #8.721
Cok gecmis olsun canimKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ee bende de oraya bakıyor. Herkes de oraya bakmıyor muGobek deliginin asagisinda canim
BilmiomkiEe bende de oraya bakıyor. Herkes de oraya bakmıyor mu
Merhaba ben yaşamıyorum ama çok geçmiş olsun. Sen de bence kendi tedavini aksatmaKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ya ben cinsiyet arastırması yaparken plesenta öndeyse erkektir diye konulara girince görmüştüm. Olan çok kişi varmış yani kanama yoksa sıkıntı yok diye okumuştum. Kanama olup doğuranda çok yani. Hani tabi dikkatli olmak lazım da. Bebek düşük riski ilk haftalarda yok mu?Bilmiomkiben anlamiomda bana perinatologum normal dogumu engeller dedk
Kadin dogumcum dusuk riski dedi
Bende dusuk riski diye telas icerisindeydim
düşük riski ile alakalı birşey görmemiştim. bence o riskli haftalarıda atlattık sadece belli haftadan sonra yukarı çıkmazsa normal doğum olmuyor ki tercihim değil bir de alta daha baskı yapabilirmiş ağrı anlamında o şekilde yazılar okudum. kötü şeyler konuşmayalım sizde bence kendinizi olumsuza yöneltmeyin güzelce yerini bulur plesantalarımız olmasada böyle durum yaşayan çok olumsuzluk yokYa ben cinsiyet arastırması yaparken plesenta öndeyse erkektir diye konulara girince görmüştüm. Olan çok kişi varmış yani kanama yoksa sıkıntı yok diye okumuştum. Kanama olup doğuranda çok yani. Hani tabi dikkatli olmak lazım da. Bebek düşük riski ilk haftalarda yok mu?
Walla bende hic arastirmadim cnm inan doktornoyle diinceYa ben cinsiyet arastırması yaparken plesenta öndeyse erkektir diye konulara girince görmüştüm. Olan çok kişi varmış yani kanama yoksa sıkıntı yok diye okumuştum. Kanama olup doğuranda çok yani. Hani tabi dikkatli olmak lazım da. Bebek düşük riski ilk haftalarda yok mu?
Walla bende hic arastirmadim cnm inan doktornoyle diince
Detaya indimmmi nefes alamio insan
Oke dedim hareketlerime ceki duzen verdim
Kızlar bana bebek sağlıklıysa her türtlü tutunur demişti doktor. Bir de ilk haftalarda düşmeyen bebek zaten düşmez demişti. Kocaman oldu bebekler, hiçbir şey olmaz İnşallahdüşük riski ile alakalı birşey görmemiştim. bence o riskli haftalarıda atlattık sadece belli haftadan sonra yukarı çıkmazsa normal doğum olmuyor ki tercihim değil bir de alta daha baskı yapabilirmiş ağrı anlamında o şekilde yazılar okudum. kötü şeyler konuşmayalım sizde bence kendinizi olumsuza yöneltmeyin güzelce yerini bulur plesantalarımız olmasada böyle durum yaşayan çok olumsuzluk yok
Allah in izniyle cnm benimKızlar bana bebek sağlıklıysa her türtlü tutunur demişti doktor. Bir de ilk haftalarda düşmeyen bebek zaten düşmez demişti. Kocaman oldu bebekler, hiçbir şey olmaz İnşallah
Çok çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalışınKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
24 Haziranda öğrendim o günden bugüne 5 kilo almışım başlarda kafama takıyordum ama süreçte 1 buçuk ay kanama olduğu için sadece yattım şimdi ufak yürüyüşlere başlasamda kilo artışım banada fazla geldi. son ayları kafaya takıyorum bende iyice kilo alırım hareketlerim kısıtlanır diye korkuyorum ama yapacak bişeyde yok yememek daha kötü o zamanlarımıda hatırlıyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bugün tartıldım 20 gündür tartılmamıştım. 3.5 kilo almışım çok hızlı almışım gibi geldi. Sizde hızlı kilo artışı yaşıyor musunuz? Korktum böyle hızlıca alınıyorsa yandım diye
Canım kansızlık da çarpıntıyı ve ritim bozukluğunu tetikler. Kan değerlerine baktırdın mı acaba iyice düştü mü hamilelikte?Kızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Ben 1,5 kilo ile tamamladım ilk üç ayı. Ama hiç iştahım yoktu. Şu an acayip açıldı ne olacak bilmiyorumKızlar kilo durumlarınız nasıl? Bugün tartıldım 20 gündür tartılmamıştım. 3.5 kilo almışım çok hızlı almışım gibi geldi. Sizde hızlı kilo artışı yaşıyor musunuz? Korktum böyle hızlıca alınıyorsa yandım diye
24 Haziranda öğrendim o günden bugüne 5 kilo almışım başlarda kafama takıyordum ama süreçte 1 buçuk ay kanama olduğu için sadece yattım şimdi ufak yürüyüşlere başlasamda kilo artışım banada fazla geldi. son ayları kafaya takıyorum bende iyice kilo alırım hareketlerim kısıtlanır diye korkuyorum ama yapacak bişeyde yok yememek daha kötü o zamanlarımıda hatırlıyorum
Bende hamileliğimin başından beri 4.5 kilo almışım : ( moralim bozuldu henüz 17. Haftada olduğumuz düşünülürse şunu anladım dikkat etmeyip tatlı hamur işi 2 hafta üstü üste yesek mesela ve sıklıkla dışarda yesek anında kilo almaya müsait vücudumuz dikkat etmek lazım yine eski düzenime döneceğim çok sağlıklı besleniyordum birkaç hafta bozdum anında kilo olarak döndü inşallah biraz duraklarCanım kansızlık da çarpıntıyı ve ritim bozukluğunu tetikler. Kan değerlerine baktırdın mı acaba iyice düştü mü hamilelikte?
Ben 1,5 kilo ile tamamladım ilk üç ayı. Ama hiç iştahım yoktu. Şu an acayip açıldı ne olacak bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim
Merhaba ben yaşamıyorum ama çok geçmiş olsun. Sen de bence kendi tedavini aksatma
Çok çok geçmiş olsun stres yapmamaya çalışın
Çok teşekkür ederim hepinize. Demirim çok az düşük onun için zaten takviye kullanıyorum kanımda düşme yok. Öyle birşey ki sanki kalbim yerinden çıkıyor. Tedaviyi aksatmam mümkün değil gibi çünkü beni birkaç günde inanılmaz yordu kalbim kuş gibi çırpınıyor sankiCanım kansızlık da çarpıntıyı ve ritim bozukluğunu tetikler. Kan değerlerine baktırdın mı acaba iyice düştü mü hamilelikte?
Ben 1,5 kilo ile tamamladım ilk üç ayı. Ama hiç iştahım yoktu. Şu an acayip açıldı ne olacak bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım bende de çarpıntı var ama hafif,nefes egzersizleri yapıyorum kadın doğum doktoruna danış ondan sonra ilaçları kullanman gerekiyorsa mutlaka kullan umarım en kısa zamanda geçerKızlar son 4-5 gündür inanılmaz kalp çarpıntısı yaşıyorum gece uyuyamıyorum öyle söyleyebilirim çok uzun sürüyor ve bu durum beni inanılmaz yordu. Hamilelikten önce de ritim bozukluğu problemim vardı. Kardiyoloğum gel holter takalım ve ilaç olarak beloc başlayalım dedi ama korkuyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Canım sen ağır kaldırmamalı kabız olmamalı ve ıkınmamalısın, zamanla plesanta yukarıda çıkarmış kendiliğinden inşallah öyle de olur, Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin biraz dikkatle herşey güzel olur Allahın izni ileWalla bende hic arastirmadim cnm inan doktornoyle diince
Detaya indimmmi nefes alamio insan
Oke dedim hareketlerime ceki duzen verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?