Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Biliyorum ama şu an bebeğin için yapabileceğin en iyi şey güzel beslenip bol bol dinlenmek ve stresten uzak durmak canım olabildiğince pozitif düşün kötü şeylere odaklanıp kendine zehir etme bu günleri .kalp atışını düşün moralinin artmasına yardımcı olur belki

Kızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum
Ben de kullanıyorum canım sabah 2 akşam 2 olarak günde toplam 4 adet

Hayırlı geceler kızlar forumda dolaşırken gördüm başlığı ve gözüm doldu Girip bir selam vermek istedim 2025 Şubat annesiyim 5 yıl tedaviler sonrası normal yollarla mucizemi kucağıma aldım arkadaşlar gelecekten bildiriyorum çok güzel duygular sizi bekliyor Uykusuz geceler, bitmeyen vicdan azabı, kaygılar, korkular sinir krizleri ağlama krizleri psikolojik savaşlar gibi kötü duyguları sımsıcak bir gülüş, anlamlı çipil çipil bakışlar, minik parmaklarıyla yüzünüze yumuşacık dokunuş bir anda silecek ve tekrardan dünyanın en güçlü kadını olacaksınız Hepinizin hamileliği inşallah sorunsuz geçer doğumlarınız da kolay ve su gibi gelip geçsin inşallah

Ne güzel yazmışsınız sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi darısı bizim başımıza

Bi riski yoktur herhalde ya chat gpt yok dedi :) forumlardan okuduğun kadarıyla yurtdışında tüm kontreller vajinal oluyormuş hatta.
Evet canım ben de öyle bakalım derse öyle yaptıracağım

Benim 1 haftadır kasık ağrım var özellikle solda, sol bacağıma kadar sızlama yapıyor. Dr a sordum kanama olmadıkça normal rahim genişliyor dedi inşallah öyledir
İnşallah öyledir bugün beni bıktırdı yani bu sızlama

Herkese merhaba Allah hamilelik sevincinizi kucağınıza alacağınız güne kadar yaşatsın sağlıklı bedişleriniz olsun olmayanlardan yaşatsın Mevla canlarım ben Ferya 2 kız annesiyim 35 yaşındayım size hikayemi anlatmak istiyorum sizi korkutmadan benim korkularımı yenmem için size ihtiyacım var 2022 den bu yanı 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu son dış gebeliğimi 2 aylık olana kadar fark etmedik beta normal gebelik gibi arttı hep şans verildi ama en son sol tüpde görüldü ve kalbi atarken neyse ölüm tehlikesi ile 20 gün camsakurada yattım 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum Allahım kimseye yaşatmasın o günler ve ben bu 4 gebelikte eşime söyledim bayram havası gibi geçirdik sonuç hepsi hüsran devletteki doktor yaşın 35 bana artık çocuk yapmamam gerektiğini tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi .istiyorsan dedi bende 2 kızım var çok şükür hayatımı tehlikeye atamam dedim yapmadım.1 buçuk sene oldu bazen korundum bazen olmuyor zaten dedim bıraktım ama ağrılarımın gitmediğini fark ettim ve 3 aydır sol tüpümde dış gebeliğin olduğu tüpde ağrı oldu fransada eğitim almış bi yabancı doktor arkadaşım götürdü dr seninkiler bana kalırsa genetik dedi hamile kalabilirsin felan ikna etmeye çalıştı ama ben istemiyorum dedim sonra tüpümdeki ağrı için rahim filmi istedi yırtılma bozulma var mı dir ben bu ay ecomardançekindim kapalı olan tüpümüde açtı . Bende açıkçası korunmadım zaten olmuyor diye pek takmadım ve sat 19 Mayıs 2 günüm geçti aşırı mide bulantı koku hassasiyeti kaset test aldım direk pozitif çıktı rahim filminin ilk ayı hamile kaldım 2 gün önce betam 198 çıktı dış gebelik tekrarlayan bişey bir oldumu tekrar olma olasılığı %20 yatamıyorum aklımdan çıkaramıyorum hem hayati tehlikem var hemde bi umuttur diye bekliyorum ama eşime söylemedim yine heveslenmesin diye yarın yine yaptırsam mı beta diye düşünüyorum sonra Allah’ın dediği olur bekle pazartesi diyorum bana dua edin lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur ben bilmem Rabbim ne hayırlı ise hakkımda onu versin dua istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…