- 3 Ocak 2021
- 5.270
- 1.802
- 123
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
Canım biraz azaldı rengi de değişti inşallah biter tamamenYazılanları okudum hep grip gibi olmuştum yazamadım hiç.
Yarın kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım.
Sosyallanne nasıl oldun canım çoook şükür kalp atışını duymuşsun ciddi bişey değildir hem açık renk olanları çook önemsemiyorlar
Hep yatıyorum ama inşallah kötü bişey olmaz korkuyla beklemekten yoruldumOh şükür, geçmiş olsun kuzumbugün de mümkünse yorma kendini dinlen iyice
Gönlünü ferah tut canım benim Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacakHep yatıyorum ama inşallah kötü bişey olmaz korkuyla beklemekten yoruldum
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla devam eder duadan başka elimizden bişey gelmezGönlünü ferah tut canım benim Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacakkafanı dağıtmaya çalış kitap film boyama falan . Dinleme çok kendini
Öncelikle eski yaşadıklarınız için geçmiş olsun. Şimdi de umarım hayırlısı olur. İçinizdeki inancı ve teslimiyet duygusunu anlıyorum ancak bir öncekinde yaşadıklarınız kaynaklı konuyu direkt Allaha bırakmak yerine hızlıca bir uzman doktora gidip hikayenizi anlatıp önlem almanız daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kendiniz için değilse de 2 kızınız için acilen hastaneye gitmek sizin sürecinizde en mantıklısı. Sağlıkla devam edersiniz inş.Herkese merhaba Allah hamilelik sevincinizi kucağınıza alacağınız güne kadar yaşatsın sağlıklı bedişleriniz olsun olmayanlardan yaşatsın Mevla canlarım ben Ferya 2 kız annesiyim 35 yaşındayım size hikayemi anlatmak istiyorum sizi korkutmadan benim korkularımı yenmem için size ihtiyacım var 2022 den bu yanı 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu son dış gebeliğimi 2 aylık olana kadar fark etmedik beta normal gebelik gibi arttı hep şans verildi ama en son sol tüpde görüldü ve kalbi atarken neyse ölüm tehlikesi ile 20 gün camsakurada yattım 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum Allahım kimseye yaşatmasın o günler ve ben bu 4 gebelikte eşime söyledim bayram havası gibi geçirdik sonuç hepsi hüsran devletteki doktor yaşın 35 bana artık çocuk yapmamam gerektiğini tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi .istiyorsan dedi bende 2 kızım var çok şükür hayatımı tehlikeye atamam dedim yapmadım.1 buçuk sene oldu bazen korundum bazen olmuyor zaten dedim bıraktım ama ağrılarımın gitmediğini fark ettim ve 3 aydır sol tüpümde dış gebeliğin olduğu tüpde ağrı oldu fransada eğitim almış bi yabancı doktor arkadaşım götürdü dr seninkiler bana kalırsa genetik dedi hamile kalabilirsin felan ikna etmeye çalıştı ama ben istemiyorum dedim sonra tüpümdeki ağrı için rahim filmi istedi yırtılma bozulma var mı dir ben bu ay ecomardançekindim kapalı olan tüpümüde açtı . Bende açıkçası korunmadım zaten olmuyor diye pek takmadım ve sat 19 Mayıs 2 günüm geçti aşırı mide bulantı koku hassasiyeti kaset test aldım direk pozitif çıktı rahim filminin ilk ayı hamile kaldım 2 gün önce betam 198 çıktı dış gebelik tekrarlayan bişey bir oldumu tekrar olma olasılığı %20 yatamıyorum aklımdan çıkaramıyorum hem hayati tehlikem var hemde bi umuttur diye bekliyorum ama eşime söylemedim yine heveslenmesin diye yarın yine yaptırsam mı beta diye düşünüyorum sonra Allah’ın dediği olur bekle pazartesi diyorum bana dua edin lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur ben bilmem Rabbim ne hayırlı ise hakkımda onu versin dua istiyorum
İnşallah kuzum bişe olmicak Allahın izniyleCanım ağrım hiç olmadı kanama da azaldı rengi önce toz pembeye döndü gece boyunca sa sadece açık kahve bir damla gelmiş sanırım azaldı inşallah tamamen biter
Ben günde 3 defa kullanıyorum 7+3 de 2'ye düşür dedi doktorum. 10.hafta komple bırakacağım. Tüp bebek benim bu aradaKızlar aranızda Progestan fitil kullanan var mı? Günde kaç kez kullanıyorsunuz? Eczacı günde bir kere yazmış ilacın üstüne ama sanki doktor günde iki kere demişti tam hatırlamıyorum
Teşekkür ederimmmBen günde 3 defa kullanıyorum 7+3 de 2'ye düşür dedi doktorum. 10.hafta komple bırakacağım. Tüp bebek benim bu arada
Merhaba zor günler geçirmişsiniz çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha göstermesin. Şuan ki korkunuzu anlayabiliyorum. Bence hızlıca aksiyon almanız gerekiyor. Bugün tekrar kan verip artışa göre doktorunuza gitmenizi öneririmHerkese merhaba Allah hamilelik sevincinizi kucağınıza alacağınız güne kadar yaşatsın sağlıklı bedişleriniz olsun olmayanlardan yaşatsın Mevla canlarım ben Ferya 2 kız annesiyim 35 yaşındayım size hikayemi anlatmak istiyorum sizi korkutmadan benim korkularımı yenmem için size ihtiyacım var 2022 den bu yanı 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu son dış gebeliğimi 2 aylık olana kadar fark etmedik beta normal gebelik gibi arttı hep şans verildi ama en son sol tüpde görüldü ve kalbi atarken neyse ölüm tehlikesi ile 20 gün camsakurada yattım 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum Allahım kimseye yaşatmasın o günler ve ben bu 4 gebelikte eşime söyledim bayram havası gibi geçirdik sonuç hepsi hüsran devletteki doktor yaşın 35 bana artık çocuk yapmamam gerektiğini tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi .istiyorsan dedi bende 2 kızım var çok şükür hayatımı tehlikeye atamam dedim yapmadım.1 buçuk sene oldu bazen korundum bazen olmuyor zaten dedim bıraktım ama ağrılarımın gitmediğini fark ettim ve 3 aydır sol tüpümde dış gebeliğin olduğu tüpde ağrı oldu fransada eğitim almış bi yabancı doktor arkadaşım götürdü dr seninkiler bana kalırsa genetik dedi hamile kalabilirsin felan ikna etmeye çalıştı ama ben istemiyorum dedim sonra tüpümdeki ağrı için rahim filmi istedi yırtılma bozulma var mı dir ben bu ay ecomardançekindim kapalı olan tüpümüde açtı . Bende açıkçası korunmadım zaten olmuyor diye pek takmadım ve sat 19 Mayıs 2 günüm geçti aşırı mide bulantı koku hassasiyeti kaset test aldım direk pozitif çıktı rahim filminin ilk ayı hamile kaldım 2 gün önce betam 198 çıktı dış gebelik tekrarlayan bişey bir oldumu tekrar olma olasılığı %20 yatamıyorum aklımdan çıkaramıyorum hem hayati tehlikem var hemde bi umuttur diye bekliyorum ama eşime söylemedim yine heveslenmesin diye yarın yine yaptırsam mı beta diye düşünüyorum sonra Allah’ın dediği olur bekle pazartesi diyorum bana dua edin lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur ben bilmem Rabbim ne hayırlı ise hakkımda onu versin dua istiyorum
MaşAllah canım sağlıkla geçsin süreçDoktordan çıktım şimdi kızlar çook şükür kalp atışını duydu vajinal bakmaya gerek kalmadı
Kalp atımı 110 larda gayet iyi buldu 5 hafta sonraya çağırdı
Amin canım hepimizin için inşallahhMaşAllah canım sağlıkla geçsin süreç
Merhaba zor günler geçirmişsiniz çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha göstermesin. Şuan ki korkunuzu anlayabiliyorum. Bence hızlıca aksiyon almanız gerekiyor. Bugün tekrar kan verip artışa göre doktorunuza gitmenizi öneririm
İnşallah canım teşekkür ederimİnşallah kuzum bişe olmicak Allahın izniyle
Canım benimCanım ağrım hiç olmadı kanama da azaldı rengi önce toz pembeye döndü gece boyunca sa sadece açık kahve bir damla gelmiş sanırım azaldı inşallah tamamen biter
Günaydın kızlarNasıl geçti geceniz bebişler nasıl Kimler muayeneye gidiyor bugün?
MaşallahDoktordan çıktım şimdi kızlar çook şükür kalp atışını duydu vajinal bakmaya gerek kalmadı
Kalp atımı 110 larda gayet iyi buldu 5 hafta sonraya çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?