- 26 Eylül 2024
- 1.435
- 463
- 43
- 28
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.761
Ben başladımSelam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım
Geçmiş olsun, enfeksiyon için nioli yağı kullanmıştım ama gebelikte kullanmadım hiç, damlatıp kaldırmak yerine direkt makineye yumuşatıcı gözüne damlatanlar duymuştum ama denemedim, yağın uçacağını düşündüğüm için önceden damlatmayı mantıklı bulmamıştım kendimce. Şimdi de her gün azar azar kızılcık özü ve c vit. alımına dikkat ediyorum ama sentetik olarak değil doğal yollardan almaya çalışıyorum, eskisinden daha iyiyim, tavsiye ederimhergün 2,5 litre içmeye çalışıyorum biraz daha içsem şişiyorum artık içemiyorum ama elimden geldiğince içiyorum. art dehule markasının nioli yağını damlatıyorum çamaşırıma direk değil yıkadıktan snra hepsine damlatıp kaldırıyorum tahriş etmesin diye fayda etmedi malesef
Kizilcik ozunu nasıl aliyorsunuz hangi marka? Doktor gebelikte uygun demis miydi acaba? Bende sorarım gittigimdeGeçmiş olsun, enfeksiyon için nioli yağı kullanmıştım ama gebelikte kullanmadım hiç, damlatıp kaldırmak yerine direkt makineye yumuşatıcı gözüne damlatanlar duymuştum ama denemedim, yağın uçacağını düşündüğüm için önceden damlatmayı mantıklı bulmamıştım kendimce. Şimdi de her gün azar azar kızılcık özü ve c vit. alımına dikkat ediyorum ama sentetik olarak değil doğal yollardan almaya çalışıyorum, eskisinden daha iyiyim, tavsiye ederim
Uyku tulumu alacağım ben almadan olmaz bence battanıye kullanamayacaklar çünkü. Kundak için çok güzel aparatlar var. Ben de bu ay bunları aldım bebişeSelam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım
Ay bu benim de çok kafamı kurcalıyor, uyku esnasında etrafında bi şey olmamalı diye, tecrübeli anneler ne diyor kiiSelam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım
Yaa bende ufaktan başladım bakalım zıbınlaraBen başladımuzun kollu zibin ve üst alt şeklinde set yaptım birkac tane, hastane cikisi aldim bir de. Sadece ayakli seyler almadim boyu uzun olabilir dedigi icin doktor.
Kundak bende düşünüyorum ama doktora sorucam öncesinde sekil acisindan, ben dara gelemiyorum çocuk sıkılır mi diye endisem var
Evet battaniye yorgan hatta uyku arkadaşı bile koymayın oyuncak diyorlar .bakalım tecrübeli anneler yorum yaparlar bizeAy bu benim de çok kafamı kurcalıyor, uyku esnasında etrafında bi şey olmamalı diye, tecrübeli anneler ne diyor kii
Çok güzel hepsiUyku tulumu alacağım ben almadan olmaz bence battanıye kullanamayacaklar çünkü. Kundak için çok güzel aparatlar var. Ben de bu ay bunları aldım bebişe
Teşekkur ederiz hepımızınki inş. ben yenidoğanda daha güvenlı diye biliyorum uyku tulumu. ama deneyimli anneler daha iyi bilir tabiÇok güzel hepsisağlıkla kullansın minik kuzu
Uyku tulumu yeni doğan itibariyle kullanabilir miyiz sizce ?
Galen tıp laboratuvarında yaptırdım diğer yerlere göre fiyatı çok daha uygundu giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim ben 15 günde cıkar dediler 10 güne falan geldi.Fetal DNA yaptıranlar hangi firmaya yaptırdınız memnun kaldınız mı firmanızdan acil dönüş yaparsanız çok sevinirim
ben yıkadıkça kaldırmadan damlatıp kaldırıyorum çekmeceme pamuklu giyip bolca değiştiriyorum . kızılcık bugün gelir kaynatıp günde 1 bardak suyunu içeceğim bakalım.Geçmiş olsun, enfeksiyon için nioli yağı kullanmıştım ama gebelikte kullanmadım hiç, damlatıp kaldırmak yerine direkt makineye yumuşatıcı gözüne damlatanlar duymuştum ama denemedim, yağın uçacağını düşündüğüm için önceden damlatmayı mantıklı bulmamıştım kendimce. Şimdi de her gün azar azar kızılcık özü ve c vit. alımına dikkat ediyorum ama sentetik olarak değil doğal yollardan almaya çalışıyorum, eskisinden daha iyiyim, tavsiye ederim
çok iyi yatmışsın erkenden almak lazım ben 18+3 deyim bu hafta ayaralmam lazım stres oluyorumTamam
Demek ki indirim var kesin.
Bu arada nişantaşındaki dr da gerçekten iyi seçenek ve fiyatı iyiymiş.
Randevu bulabildiniz mi ona? Önceden ayarlamak lazım ki dolmasın. Sonuçta 40-45 dk sürecek bir şey. Belli bir sayıda hasta alabilir.
Ben de memoriala çoktan ayarladım mesela. Yer kalmaz diye korktum.
Bana da sağlık ocağı aynısını dedi şu an kanamam olmadığı için herhalde doktorum risk görmedi. Vurunasım yok ama kendi başıma da iş yapmak istemiyorumYa bende sağlık ocağına 17. Haftamda gittiğimde tetanoz zamanın yaklaşıyor dediler bende biraz ertelemek istediğimi, gebeliğimin şuan riskli olduğunu söyledim. Aaa öyle mi risk varsa zaten vurmayız dediler ve bu sebeple açıkçası bende de güvensizlik oldu kafam çok karışık
Muhtemelen ilaçlardan yüksek çıkmıştr ama gastroenteroloji ye git dediBence bu iyi bir şey:) kaşıntı eşlik etmiyorsa umarım geçici bir durumdan kaynaklanıyordur. Siz tabi doktorunuzla muhakkak görüşün bu durumu o bunu ciddiye alıp takip etmek isteyecektir.
Benim de tam o zamanlar bahsettiğiniz gibi ağrılarım oldu yerimden kalkınca dik durmamı engelleyecek kadar sadece ani hareket yapmamaya çalıştım bir iki haftaya geçiyor. Lavabo da da çok ağrım oluyordu. Sancı gibi batma.Merhaba arkadaşlar. Bugün 17+4 üz. 2 gündür sağ alt karında bıçak batması gibi Ağrı/acı var. Bazen ayağı kalktığımda canımı anlık olarak çok acıtıyo sonra azalarak devam ediyor ancak hiç geçmiyor. Sağa dönük ve sırt üstü uzanınca batma oluyor. Bu durumu yaşayan ve tavsiyesi olan var mı ?
evet multivitaminler de yapabılıyormuş. bırakmanızı istedi mi? safra asidi testi yaptırdılar mı? yapılmadıysa gastroenteroloji isteyecektir. bi de karaciğer testlerini de görmek ister yükselme düşme var mı diyeMuhtemelen ilaçlardan yüksek çıkmıştr ama gastroenteroloji ye git dedi
Canım hangi ürünü kullanıyorsun belki nemlendirmesi yetersiz kalıyordurKızlar bugün yağlanmak için göbeğimi açtığımda alt karnımda çatlaklar bana göz kırptı şok oldum ne ara çıktılar anlamadım çok erken değil mi yabunu bekliyordum ama bukadar erken beklemiyordum (görünce üzülmediğim tek çatlaklar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?