Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ben başladım uzun kollu zibin ve üst alt şeklinde set yaptım birkac tane, hastane cikisi aldim bir de. Sadece ayakli seyler almadim boyu uzun olabilir dedigi icin doktor.
Kundak bende düşünüyorum ama doktora sorucam öncesinde sekil acisindan, ben dara gelemiyorum çocuk sıkılır mi diye endisem var

Geçmiş olsun, enfeksiyon için nioli yağı kullanmıştım ama gebelikte kullanmadım hiç, damlatıp kaldırmak yerine direkt makineye yumuşatıcı gözüne damlatanlar duymuştum ama denemedim, yağın uçacağını düşündüğüm için önceden damlatmayı mantıklı bulmamıştım kendimce. Şimdi de her gün azar azar kızılcık özü ve c vit. alımına dikkat ediyorum ama sentetik olarak değil doğal yollardan almaya çalışıyorum, eskisinden daha iyiyim, tavsiye ederim

Kizilcik ozunu nasıl aliyorsunuz hangi marka? Doktor gebelikte uygun demis miydi acaba? Bende sorarım gittigimde

Uyku tulumu alacağım ben almadan olmaz bence battanıye kullanamayacaklar çünkü. Kundak için çok güzel aparatlar var. Ben de bu ay bunları aldım bebişe

Eklentiler

• IMG_8360.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_8359.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_8358.webp
    34 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_8357.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 78
Ay bu benim de çok kafamı kurcalıyor, uyku esnasında etrafında bi şey olmamalı diye, tecrübeli anneler ne diyor kii

Yaa bende ufaktan başladım bakalım zıbınlara kundak çok seviyorlarmış diğer türlü uykularında çok sıçrama oluyormuş galiba
Kundak yapsak üşümesinler diye yeter mi onu bilemedim hiç tecrübem yok

Fetal DNA yaptıranlar hangi firmaya yaptırdınız memnun kaldınız mı firmanızdan acil dönüş yaparsanız çok sevinirim
Galen tıp laboratuvarında yaptırdım diğer yerlere göre fiyatı çok daha uygundu giden arkadaşlarımın tavsiyesiyle gittim ben 15 günde cıkar dediler 10 güne falan geldi.

ben yıkadıkça kaldırmadan damlatıp kaldırıyorum çekmeceme pamuklu giyip bolca değiştiriyorum . kızılcık bugün gelir kaynatıp günde 1 bardak suyunu içeceğim bakalım.

Merhaba arkadaşlar. Bugün 17+4 üz. 2 gündür sağ alt karında bıçak batması gibi Ağrı/acı var. Bazen ayağı kalktığımda canımı anlık olarak çok acıtıyo sonra azalarak devam ediyor ancak hiç geçmiyor. Sağa dönük ve sırt üstü uzanınca batma oluyor. Bu durumu yaşayan ve tavsiyesi olan var mı ?

çok iyi yatmışsın erkenden almak lazım ben 18+3 deyim bu hafta ayaralmam lazım stres oluyorum

Bu arada bugün diğer prof Dr İsmail Özdemir demişti onu da arayacağım oda Beşiktaş Fulya da ve o iki prof birine almanı öneririm demişti, İsmail beyin yorumları da çok iyi fiyat alınca yazıcam buraya da haber ederim
Eşimde prof olsun diyor bu ikisinden birini seçicem, fiyatta hangisi makulse onu tercih edeceğim

Bana da sağlık ocağı aynısını dedi şu an kanamam olmadığı için herhalde doktorum risk görmedi. Vurunasım yok ama kendi başıma da iş yapmak istemiyorum

Bence bu iyi bir şey:) kaşıntı eşlik etmiyorsa umarım geçici bir durumdan kaynaklanıyordur. Siz tabi doktorunuzla muhakkak görüşün bu durumu o bunu ciddiye alıp takip etmek isteyecektir.
Muhtemelen ilaçlardan yüksek çıkmıştr ama gastroenteroloji ye git dedi

Benim de tam o zamanlar bahsettiğiniz gibi ağrılarım oldu yerimden kalkınca dik durmamı engelleyecek kadar sadece ani hareket yapmamaya çalıştım bir iki haftaya geçiyor. Lavabo da da çok ağrım oluyordu. Sancı gibi batma.

Kızlar bugün yağlanmak için göbeğimi açtığımda alt karnımda çatlaklar bana göz kırptı şok oldum ne ara çıktılar anlamadım çok erken değil mi ya bunu bekliyordum ama bukadar erken beklemiyordum (görünce üzülmediğim tek çatlaklar)

Muhtemelen ilaçlardan yüksek çıkmıştr ama gastroenteroloji ye git dedi
evet multivitaminler de yapabılıyormuş. bırakmanızı istedi mi? safra asidi testi yaptırdılar mı? yapılmadıysa gastroenteroloji isteyecektir. bi de karaciğer testlerini de görmek ister yükselme düşme var mı diye

Canım hangi ürünü kullanıyorsun belki nemlendirmesi yetersiz kalıyordur

Selamlar canlarım Bugün ayrıntılımız vardı. Çok şükür her şey yolunda. Kendi doktorumun kliniğinin perinatoloğu baktı. Yaklaşık 40 dakika sürdü. Bir ara çıkıp meyve yedip bebiş duruşunu değiştirsin diye sonra devam ettik. Sonrasında da kendi doktorumla görüştük. Rahmim en ufak bir şeyde sancı yapıyor onu sordum rahim ağzında veya uzunluğunda filan bir sorun yok çok şükür. Progestana devam edeceğim sadece. İnşallah hepimiz çok güzel haberler alırız Bu arada 5 bin tl ödedim ayrıntılı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…