- 28 Şubat 2025
- 534
- 556
- 18
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.801
Diş eti problemi c vitamini eksikliğiymiş doktor bir arkadaşım diyor ki takviye almazsan eğer günde 15 mandalina civarı yemelisin bu da pek mümkün değilYaa diş eti problemi bende de var. Multivitamin den çok memnunum gebeliğin başında dökülen saçlarım bile yerine geldi. Bırakınca ben de vitaminsiz kalmaktan korkuyorumsizin ikiz bi de Allah kolaylık versin bir ay idare edelim artık belki gelecek ay farklı ilaçlar verirler
Hmm ben de yiyin bari hiç düşünmemiştim kapyayı teşekkür ederimDiş eti problemi c vitamini eksikliğiymiş doktor bir arkadaşım diyor ki takviye almazsan eğer günde 15 mandalina civarı yemelisin bu da pek mümkün değilaşkım kapışmak gibi kapya biberle geziyorum iyi bir c vitamini kaynağı
Kaşıntı neredeyse hiç olmadı bir yada iki defa ufak bi kaşıntı gelip geçmiştiKarnında kaşıntı oluyor mu peki? Benim karnım baya kaşınıyor henüz çatlağım yok ama bir tane çizgi şeklinde kızarıklık gördüm ben de
Biodermayı bende kullanıyorum ama bende etkisi olmadı kav mantarı kremini tavsiye edenler gördüm instada birde onu deneyeceğimLierac kullanan arkadaşımın karnı harita gibi oldu o yüzden ona pek güvenmiyorum ama Hindistan cevizi yağı çok öneriliyor. Ben bio oil natural olanı kullanıyorum şuan memnunum her gün süremiyorum üşeniyorum açıkçası ama nemi çok uzun kalıyor
Benim de 2 hafta sonra tekrar kan verip karaciğer enzimlerine baktıracağım ay nasıl geçicek 2 hafta ya düşüş değil yükseliş görürsek ayrıca şimdiden vitamini bıraktım diye yamulmaya başladım ben ikiz gebeyim diş etlerim kanamaya falan başladı karaciğer yoracak şeyler yeme dediler vitamin de yok diye düzgün beslenmek istiyorum ama karaciğerimi yorcam diye korkuyorum yıldım
Kalın askılı zıbın aldım ben alttan giydirmek için. Uzun kollu olunca alttan giydirmek zor oluyor dedi annem. Ayaklı tulum tarzı al çünkü ayakları çok sürtüp çıkarıyorlar dediSelam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım
Kacinci haftada Oldu acaba?Kaşıntı neredeyse hiç olmadı bir yada iki defa ufak bi kaşıntı gelip geçmişti
Biodermayı bende kullanıyorum ama bende etkisi olmadı kav mantarı kremini tavsiye edenler gördüm instada birde onu deneyeceğim
Yarım kol zıbın bir üst tek alt artı çorap ve battaniye ev için ok benceSelam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım
Bioderma değil benim bahsettiğim canım bio oil ikisi farklı görselini ekliyorumKaşıntı neredeyse hiç olmadı bir yada iki defa ufak bi kaşıntı gelip geçmişti
Biodermayı bende kullanıyorum ama bende etkisi olmadı kav mantarı kremini tavsiye edenler gördüm instada birde onu deneyeceğim
Bana bugün 20+3te yaptılar sağlık ocağında. İkinci doz için de bir ay sonra gel dediler.Selammm tetenozu 22. Haftada yaptırsam olur mu acaba böyle yaptıran varmj
Bana 24. Haftaya kadar ilk dozu yapabilirsin dedi doktor.Selammm tetenozu 22. Haftada yaptırsam olur mu acaba böyle yaptıran varmj
Ben de bunun turuncu olanını kullanıyorum aslında nemlendirmesi falan güzel ama kaşınıyor karnım sürekli artık buna bağlamaya başladım. İşin kötü tarafı stoklu almıştımBioderma değil benim bahsettiğim canım bio oil ikisi farklı görselini ekliyorum Eki Görüntüle 3652504
20+2 deyimKacinci haftada Oldu acaba?
Ay özür dilerim yanlış telaafuz ediyormuşumBioderma değil benim bahsettiğim canım bio oil ikisi farklı görselini ekliyorum Eki Görüntüle 3652504
Merhaba ben gebeliğimin en başından beri böyleyim. Herhangi bir şey kullanmayı düşünmedim açıkçası alıştım da artık böyle yaşamayı. Normal nefes almak nasıldı unuttum:) sürekli boşaltmaya calısıyorum içini sadece1 Haftadır burnum tıkalı geziyorum, grip vs değilim var mı benim gibi neler yapıyorsunuz uykuyy falan da etkilemeye başlayacak gibi
Merhaba, ben de gebelikten önce diş hekimimle gebelik planladığım için bir hazırlık yaptım ama doktorum şimdi diş eti kanama ve hassasiyetim için sudan hallice nane tadı neredeyse hiç yok kadar az bir gargara verdi diş hekimimin verdiği sert o ağız bakım sularını önermedi. İçeriğindeki kimyasallar daha dilimizde emilime başlıyor diye. Macun dediklerinize geçebilirim teşekkür ederim, ağız bakım suyu konusunda içeriklerine bakmanızı öneririm.Diş etlerim benim de ilk haftalarda hassaslaşmıştı. Önlem olarak diş eti için diş macunları aldım. Bir de diş etini koruyan ve güçlendiren ağız bakım sularına yöneldim. Sorunsuz geçti çok şükür. Hala kullanıyorum. Sensodyne ve parodontax harika çözüm. Bir de bazen manuel bazen de elektrikli diş fırçası kullanıyorum ve diş ipini ihmal etmiyorum.
Diş hekimim sayesinde macun ve ağız bakım suyu seçiminin önemini anladım. O kadar toparlayıcı oluyor ki. Size de öneririm kullanmıyorsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?