Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
detaylı ultrasonu güzel gelenleri tebrik ederim herşey hepimiz için güzel geçsin inşallah
idrarında enfeksiyon çıkan ve sürekli enfeksiyon ile cebelleşenler vardı sizler naptınız ne ilaç kullandınız neler yaptınız geçmeyen bir idrar enfeksiyonum var önerileriniz neler ilaç ne kullandınız ?

burda da çok fazla arkadaş yazmıştı kızılcık enfeksiyonu azaltıyormuş. sonrasında ben takip ettiğim bir dr dan da duymustum o da söylemişti. kendi doktoruma da sordum zararı olur mu tüketeyım mi diye tüket hiçbir zararı olmaz demişti. zamanı geçti mi bilmiyorum bulabılırsenız alın derim

öneriniz için teşekkür ederim araştıracağım. bende dışarda wc girersem dezekfektan sıkılıyorum idrarımı tutmuyorum sürekli çamaşır değişiyorum vs hep dikkat ediyorum donaxyl fitilde kullandım 4-5 haftadır artık yapıştı gitmiyor yarın kültür vereceğim bilmiyorum doktor bu sefer ne önerir ama sıktı bu durum geçsin istiyorum artık. bakalım bunu bulursam deneyeceğim

Tahlilde 8-10 lokosit ve 2 bakteri uredi kulturde iki hafta once bel ve sag kasik agrim vardi doluluk ve sanci hissediyordum tuvaletimi yaparken. Amoklavin 1000 mg vermişti geçti belirtilerim bol su iciyorum

Doktorunuza sorabilirsiniz belki ben de sorucam gittgimde ic çamaşırıma nioli yagi damlatiyodum gebelik oncesi mantar enfeksiyon hicbisey olmuyordu

21. Haftamdayım, açlık evet
Ayni haftadayiz. Kac cikti?
Bende cuma vericem her ay tsh ve seker baktiriyorum. Gebelik oncesi insulin direnci pcos vardi.
Cok yuksek degilse diyetle kontrol altina aliniyormu bakariz dedi iste bana dahiliye korkuyorum cok çıkacak diye bende ama diyabet hemsiresi dedi ki genetiginizde varsa hic şeker yemesenizde cikacaksa cikar ama yine de seker karbonhidrat yememek lazim ben dikkat ediyorum en basindan beri kilomda var

Tahlilde 8-10 lokosit ve 2 bakteri uredi kulturde iki hafta once bel ve sag kasik agrim vardi doluluk ve sanci hissediyordum tuvaletimi yaparken. Amoklavin 1000 mg vermişti geçti belirtilerim bol su iciyorum
hergün 2,5 litre içmeye çalışıyorum biraz daha içsem şişiyorum artık içemiyorum ama elimden geldiğince içiyorum. art dehule markasının nioli yağını damlatıyorum çamaşırıma direk değil yıkadıktan snra hepsine damlatıp kaldırıyorum tahriş etmesin diye fayda etmedi malesef

Anladim inslalah gecer tez zamanda

ben bi satıcıda taze kızılcık buldum söyledim 1 kg tüketim için önerileriniz nedir

ben bi satıcıda taze kızılcık buldum söyledim 1 kg tüketim için önerileriniz nedir
iyi yapmışsınız ben de anneme aldırdım karton bardaklara bölüştürüp buzluğa attı. ben gittikçe kaynatıcak şekersiz ben suyunu içerim diye planlıyorum bal vs ilave edip

Evet sordum ama özel sağlık sigorta indirimiz burada söylenir dedi onun için bişey demedi açıkçası

Bu konuda bende muzdaribim cok sey denedim
Perinatologuma en son soyledim ve dediki bunun cozumu ne yazikki yok dedi
Bazi gebeler hep boyle olur ve daha sık idrar tahlili ile erken yakalayip monurol sase ile sonlandiricaz dedi
Ben cogu seyi denedim su icerim
Ev harici disarda tuvalete girmemeyi denedim
Mesanemi bosaltamiyorum diye dusunup one dogru egilerek tuvaletimi yaptim
Su bolbbol ictim
Kizilcik denedim
Cranberry tukettim
IC camasirimi gunde 20 kere degistirdim ama her 20 gunde 1 geliyor ne yazikki

çok geçmiş olsun. bende söylediklerinize çok dikkat ettim extra başka şeylerde yaptım kızılcığı yeni deneyeceğim, gebeliğimin başında olmuştum şimdi 5 haftadır yine bi uğraş içindeyim gitmiyor. gebelerre çok sık rastlanan durum olduğunu bende herkesden duyuyorum. ama söylediklerinizden ötürü şöyle birşey aklıma takıldı mesela arada yine oldum ve fark etmedim bebeğe bir etkisi var mı acaba suyum vs hep iyi diyor ama bu enfeksiyon düzenli olursa bi sıkıntısı var mı bilginiz var mıdır ya da doktorunuz bu konuda yorum yaptı mı benimki yapmamıştıda

Benim de ailede vs var, 105 sınır vs dedi ama benim de kilom var normalde zaten. Plesenta da arttırıyormuş bakalım (

Doktorum der ki belirtisi onemli bazi gebelerde kasinma yanma olmuyor farketmiyorlar bile
Belirti varsa eger risk vardir
Bide kulturun temizse sayet sorun olmaz
Ben cok agir enfeksuyon gecirdim gebelik basinda kanamam oldu ama seviyesi onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…