• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
merhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz

İstanbulda veritas firmasına yaptırdım sonuçlar ispanyaya gitti 1 hafta içinde sonuç aldık. Eve hemşire gelip kan aldı, sonra dhl kargo barkod numarasını söylediler yurtdışında kan teslim edilene kadar takip ettim çok güvenilir, hızlı ve ilgiliydiler
merhabalar, veritastan kiminle görüşmüştünüz acaba?

Hanımlar acil yardıma ihtiyacım 11 eylülde aşılama oldum 3+5 günlük olması gerekiyor 1 haftadır kahve dun ise kırmızı akintim oldu baya halada az az devam ediyor .Arastirma hast.acile gittik bthcg değerim 4000 ama vajinap usg ile kese göremediler dış gebelik dediler hiçbir ağrım sızım yok imza verip çıktım iyimi yaptım bilmiyorum
Sat nedir sizin acaba

merhaba herkese, ben aralık - ocak anneleri arasında gidip geliyorum, buraya da sormak istedim vitamin olarak ne kullanıyorsunuz acaba özellikle ek demir ya da magnezyum gerektiyse neler verdi doktorunuz
Ben sidefer (demir ilacı), velavit v-dha omega 3, velavit premom (folik asit ve diğer vitaminler) kullanıyorum. Bunlar hamilelik başladığımdan beri devamlı kullandıklarım. Doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi 🥰

20+1’im ve hala anlamıyorum, ayırt edemiyorum bebek hareketlerini. Hiç anlamıyorum :/
Ben çok zayıfım ondan olabilir hissetmeye başlamam. Herkeste aynı olmuyor zaten hele de ilk gebelik ise daha geç hissediliyormuş. Grupta 15+larda hissettigini yazan bile vardı yanlış hatırlamıyorsam. Her gebenin durumu kendine özel ilerliyor 😊 Başkaları ile kıyas edip üzülmeyin yani siz de yakinda hissedersiniz 🤗 biz ve bebeklerimiz sağlıklı olalım yeter ki🤲😊

Multivitamin olarak vifolic ve kontrollerde ferritinim çok düşük geldiği için Dr um ek demir başladı sidefer. Başka birsey kullanmıyorum ben😊

Back
X