- 29 Haziran 2024
- 2.192
- 2.856
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #11.081
Bende olmadım hiç
Detaylı ultrason da bakıyorlar mı acaba ya bende onu merak ediyorum
bende gebelik öncesi olmuştum fakat gebeliğimim başından beri hiç olmadım.
Ay kızlar ne bileyim yani doktor da bakayım demedi hiç. Acaba sorun sıkıntı var mı diye hiç bakılmadı. O yüzden şüpheye düştüm.ben de olmadım hiç
DoğrudurRadyoloji bakıyoe ama ultrasonla sonucta canımrenkliyle bakıyor çok güzel inceledi ben memnun kaldım her şeye tek tek baktı
Kızlar ben hiç vajinal muayene olmadım, olmayan var mı benim gibi?
Vajinal muayene riskli bir durum kanama alanı vs olmadıkça bakmıyorlar. Doğuma yakın sadece 1 kere baktı bana doktorum araya bayram girecekti çünkü sanırım rahim ağzı uzunluğuna baktı O zaman da. Detaylıda da bakmıyorlar.Bende olmadım hiç
Detaylı ultrason da bakıyorlar mı acaba ya bende onu merak ediyorum
Aynen riskli bişey yoksa endişelenmeye gerek yok o zamanVajinal muayene riskli bir durum kanama alanı vs olmadıkça bakmıyorlar. Doğuma yakın sadece 1 kere baktı bana doktorum araya bayram girecekti çünkü sanırım rahim ağzı uzunluğuna baktı O zaman da. Detaylıda da bakmıyorlar.
O zaman hiç endişe etmeye gerek yok, bekleyip görücez inşallah hiç gerek kalmaz sevmiyorum zatenAy kızlar ne bileyim yani doktor da bakayım demedi hiç. Acaba sorun sıkıntı var mı diye hiç bakılmadı. O yüzden şüpheye düştüm.
Aynen ben de hiç sevmiyorumAynen riskli bişey yoksa endişelenmeye gerek yok o zamanrahim ağzı uzunluğunu da ne zaman yapıyorlar diye düşündüm sen cevap vermişsin sağolasın
O zaman hiç endişe etmeye gerek yok, bekleyip görücez inşallah hiç gerek kalmaz sevmiyorum zaten
Aa bilmiyordum onu çok teşekkürlerVajinal muayene riskli bir durum kanama alanı vs olmadıkça bakmıyorlar. Doğuma yakın sadece 1 kere baktı bana doktorum araya bayram girecekti çünkü sanırım rahim ağzı uzunluğuna baktı O zaman da. Detaylıda da bakmıyorlar.
hayır öyle düşünmeyin. aksine normal ultrasonda göremediği veya riskli gördüğü zaman vajinal muayene ediyorAy kızlar ne bileyim yani doktor da bakayım demedi hiç. Acaba sorun sıkıntı var mı diye hiç bakılmadı. O yüzden şüpheye düştüm.
Benim plasentanin yeri konusunda Dr bi yorum yapmadı, sorun olsa söylerdi diye düşünüyorum. Ama ben de önce solda hissederken sonra bi ara yukarıda mideme doğru hissettim. Ertesi gün sağda başladıKızlar ben bebişin hareketlerini göbek deliğinden beş parmak kadar aşağıda hissediyorum yani sanırım baya altlarda. Bu dönemde hareketler nerede hissedilmeli acaba plasentası aşağıda olduğundan mı hareketleri aşağıda hissediyorum. Çok korkuyorum bu durumdanda
Geçmiş olsun biraz rahatlamışsındırKızlar ben de dün kontrole gittim ve detaylı ultrasonum tamamlandıDr um kendisi bakıyordu her kontrolde oluşumu tamamlayan organlara o yüzden normal kontrol kadar sürdü sayılır benimki. Tamamen bitirmiş olduk artık detaylıyı dedi. Çok şükür sağlıklı son birkaç gündür sağ tarafımda ağrı oluyordu rahatsız edecek şekilde. Rahim büyüyor ondandır dedi. Varis problemimi konuştum genital bolgede damar bariz şekilde dedim. Maalesef daha da ilerleyecek ve yapabileceğimiz birsey yok dedi. Rahim büyüdükçe baskı yapıyor çünkü bunu da engelleme şansımız yok. Doğum seklini etkiler mi diye sorduğumda bunun birçok etkeni var vakti geldiğinde değerlendiririz düşünme bunları şimdiden dedi. Tabi düşünmemek elimde değil Bebeğimin sağlıklı olması beni teselli etti sadece bu konusma içinde.
Kızlar ben bebişin hareketlerini göbek deliğinden beş parmak kadar aşağıda hissediyorum yani sanırım baya altlarda. Bu dönemde hareketler nerede hissedilmeli acaba plasentası aşağıda olduğundan mı hareketleri aşağıda hissediyorum. Çok korkuyorum bu durumdanda
Size doktorunuz plasenta previa mı dedi? Bana da bir doktor plasenta aşığıda demişti kanamalarım da oluyor diye inanmıştım ama sonra gittiğim bütün doktorlara sordum öyle bir şey olmadığını söyledi. Belki sizinki de gerçekten aşağıda değildir.Kızlar ben bebişin hareketlerini göbek deliğinden beş parmak kadar aşağıda hissediyorum yani sanırım baya altlarda. Bu dönemde hareketler nerede hissedilmeli acaba plasentası aşağıda olduğundan mı hareketleri aşağıda hissediyorum. Çok korkuyorum bu durumdanda
Ben de ikinci düşünüyorum tabi şuan değil amaDetaylı ultrason için ben de çok heyecanlıyım. Sonuçlar iyi çıkmış yaptıran herkeste çok şükür
İlk bebeğimde 3-4 kez girip çıkmıştım aynı gün.
Sonra başka bir güne yeniden gitmem için randevu vermişti doktor. Tatlı ye gel diyordu ama yine de işe yaramadı bende.
Yüzünü net göremedik diye takılmıştı duruma. Ama bir tane kare yakaladık sonunda. Yine de doktor memnun kalmamıştı. Sanırım çok daha net görüntüler yakalıyordu normalde. Ama benim bebeğim sırtını döndüğü için uğraştırmıştı bizi
Çıkınca da çerçeve içinde bebeğin fotoğrafını veriyorlardı. Bana vermemişlerdi. İstedikleri kadar belli olmuyordu diye sanırım.
Benim de randevum 18 ekim cumartesi. Heyecanla beklemedeyim.
En son drye ne zaman gittin. Hiçbir şey olmaz cildilos merak etme. Benimde genelde öyle ama dr herşey iyi dedi. Tabi yine de drye sor ama kaygılanmaKızlar ben bebişin hareketlerini göbek deliğinden beş parmak kadar aşağıda hissediyorum yani sanırım baya altlarda. Bu dönemde hareketler nerede hissedilmeli acaba plasentası aşağıda olduğundan mı hareketleri aşağıda hissediyorum. Çok korkuyorum bu durumdanda
Hmm o zaman haklısın tabi.. İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur güzel haberler alırsınDoğrudurbenim 3lü biraz riskli çıktığı için perinatolojiye gideceğim. Yoksa giderdim ben de yarın. Haftaya kaldı benimki.
Hareketlerini aşağıda hissediyorsanız korkmayın ben bildiğin kasıklarımda hissettim tekmeleri. Bugün gördük ki tekme dedigim şey kafasıymısBen de hep aşağıda hissediyorum. Ama nerede hissedilmeli sorusunu bilemedim. Hiç o şekilde düşünmedim. Her şey normaldi en son dr a gittiğimde. Epeydir hep aşağıda hissediyorum
Olmadım cnm olmayi düşünmüyorum. Olmayacağıma dair dilekçe imzaladım. Önceden tetanoz olmuştum ve aşırı derecede rahatsız olmuştum bir daha olmayı düşünmüyorum.Kızlar tetanoz olan var mı? Ağır mı geçirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?