- 15 Şubat 2025
- 493
- 369
- 18
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #11.061
Tabii canım sizin yaşadığınız şeyler yani hiç yenilir yutulur cinsten değil ki, ben olsam ben de hıncımı alamam. Ama zamanla öğrenicez biz de büyüyoruzsüpersiniz valla :) ama ben hıncımı alamıyorum mesela çok takılı kalıyorum ya içimden atamıyorum sebepsiz. aslında böyle bakmak lazım böyle davranmak lazım boş yere kendimi kahrediyorum
Araştırdıkça kafa daha çok karışıyor. Ben 21. Haftada sadece Tetenoz oldum, boğmaca falan istemediğimi söyledim. Bana da perinatolog çekinmeden hepsini yapabilirsin dedi ama ailemdeki sağlıkçılara sorduğumda sadece Tetenoz yaptı diyen oldu, hiç birini yaptırma diyen oldu. Bu arada benimde 3 düşüğüm var ve halen ara ara kanamalarım oluyor sürekli acillik oluyorum ona rağmen hastane ortamına da güvenmediğim için sadece Tetenoz yaptırdımİşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisini
İstanbulda aynı mağduriyeti bende yaşadım ondan özele randevu aldım. Ama arkadaşım ümraniyeden aldığını ve aşırı ilgilendiklerini söyledi bilginiz olsun. Belki randevu zor alınıyordur ama cihaz varmışHangi hastaneden aldınız. Benim de yeşil alanım açık ama İstanbulda kaç tane hastane varsa hepsinde detaylı ultrason yapılmamaktadır uyarısı verdi
Renkli ultrason yok canım devlette maalesef o umutla gidiyorsan eğer maalesef şimdiden söyliyim diğer ultrasonlar nasılsa buda öyle oluyor:/Nasıl göstercekler bilmiyorum ama inşallah renkli olur. 5 aylık olduk daha net bir görüntüsü yok elimde. Hep siyah ultrason onda da belli değil zaten
Ama gebelik herkese çok yakışıyor yaa gerçekten hiç öyle düşünmeyin, eminim size de çok yakışmıştıriçinizde bir mucize taşıyorsunuz hem aynaya daha dikkatli bakın aslında guzellestiginizi farkedeceksiniz. Sadece bakış açınızı değiştirmeniz lazım biraz bence
Haklısınız, bende benzer şekilde düşünüyorum önemli olan bebeklerimizin sağlığıBen hiç takmıyorum dediğiniz gibi kilo almanın bile güzel olduğu yakıştığı tek dönem. Fotoğraflarda göbeği içeri çekmek zorunda olmamakta bonusu
Evet çok güzel olur keşke öyle olsa, her haftabaşı tartılıyorum korkarak çıkıyorum tartıya öyle aman aman yemiyorumda ama nedense sürekli kilom artıyor : ))) aa şeker varsa siz karbonhidrat şekere biraz daha dikkat edebilirsiniz, yediğimiz birçok şeyde de şeker var bilmeden yemiş bulunuyoruz pilav, meyveler vs. gibi13-14 kg normal kabul ediliyor, öyle tamamlasam çok güzel olur ama sanki daha fazla olacak gibi benim. Çevremde 18-19 kg aldım diyen arkadaşlar da var ve doğumdan bir süre sonra verdiler kilolarını. Bebek sağlıklı olsun, önceliğim bu. Annem de şeker var, ablalarımın gebeliğinde de gebelik şekeri çıkmıştı, bu nedenle dikkat etmem lazım benim de.
Ayyy şuan tüm modum çöktü ya ben var sanıyordum kimseye de sormadımRenkli ultrason yok canım devlette maalesef o umutla gidiyorsan eğer maalesef şimdiden söyliyim diğer ultrasonlar nasılsa buda öyle oluyor:/
Ne güzel ben henüz gidemedim ekim ayı içinde gitmek gibi bir planım var:) ama evimiz maskoya yakın o tarafa bakacağım. Bebek odası badanası ve duvar kağıtları yapıldı yeni mobilyalarını bekliyor:) mobilya çok zor bulduğunu söylüyor herkes özel olarak önereceğiniz mağaza adı var mı? Bazı mağazalar hem masko hem modakoda olabiliyor, maskoda bulamazsak modakoya geliriz diye düşünüyorum bir şekilde bulmalıyız:)Biz modokoya yakınız evlenirken de oradan halletmiştim şimdi bebişin odasını da oradan hallettik. Gerçekten duvarkağıdından halıya avizeden tabloya tek seferde oradan tüm ev hallediliyor ben de öneririm. Lake alınmasını öneririm ben de kesinlikle. Ben oda olayını komple bitirdim. Kolaylıklar diliyorum sizlere de
Ümraniye bana çok uzaktı zaten teşekkür ederimİstanbulda aynı mağduriyeti bende yaşadım ondan özele randevu aldım. Ama arkadaşım ümraniyeden aldığını ve aşırı ilgilendiklerini söyledi bilginiz olsun. Belki randevu zor alınıyordur ama cihaz varmış
Radyoloji bakıyoe ama ultrasonla sonucta canımBenimki de çoktandır öyle duruyorsenin dediğin hastaneye gidecektim ben de ama radyoloji bakıyormuş orda da. Başka bir doktordan randevu aldım mecburen. Kızlardan bir daha bir doktor önermişti ama randevusu en erken 3/4 hafta sonraymış
Ben de aynısını diyordum artık yorum yapmıyorumEvet erkek benimkisi dedaha önce sakin bir bebek olacak dedim şuan yutar gibiyim napalım hepsi sağlıklı olsun da bi şekilde üstesinden geleceğiz Allahın izniyle
Henüz olmadım arayan da olmadı sağlık ocağından. Dr um da sağlık ocağı planlar o işleri diyip geçti. Ben henüz düşünmedim bu konu üzerineHerkes tetanoz oldu mu buradaaşı olmayı düşünmeyen var mı
İnşallah acıtmadan tüpleriniz dolar. Siz kaç haftada 1 kan veriyorsunuz?güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.bu sağlık ocağında tek hemşire var o kan alıyor, iki kolumuda denedi çok yerden bu haftada denedi iki yerden elimin üstünden alacaktı canım yanınca yeltenmedim bile hiç. birde bana sipariş veriyor olmadı özele git diye. kendi özeldeki takipli doktorum bile sen sağlık ocağında yaptır demişti. haftaya napıcam bilmiyorum daha gitmemde gerekiyor
Bu arada bu bende de var. Asla geçmiyor. Doktor günde 10 bardak su içsin demiş. Kızılcıkta 1 hafta kullansın falan. Benim de kültür temiz Allahtan. Akıntı da hamilikte oluyormuş hormonlardan, rengi önemli tabi3 bardak içtim günde 1 bardak olacak şekilde, 2 gün ara verdim bugün buzluğa attıklarımı çıkarttım 4 bardaklık yine yapacağım. tavsiye için teşekkür ederim bazı günler azalıp bazı günler artıyor akıntım. sağlık ocağında enfeksiyon çıktı idrarda kültür temiz özeldeki idrarda temiz çıktı kafa karışıklığındayım. bende cumartesi kontrolde doktor ile görüşeceğim durumu
inşallah diyelim. haftada 1 değil değil yanlış anlaşılma olduİnşallah acıtmadan tüpleriniz dolar. Siz kaç haftada 1 kan veriyorsunuz?
bende gebelik öncesi olmuştum fakat gebeliğimim başından beri hiç olmadım.Kızlar ben hiç vajinal muayene olmadım, olmayan var mı benim gibi?
Aynısı başıma geldi aynı şekilde hayal kırıklığına uğramıştım biraz imkanın varsa özele git en azından kaçırmış olmazsın ikisine de gidersinAyyy şuan tüm modum çöktü ya ben var sanıyordum kimseye de sormadım
ben de olmadım hiçKızlar ben hiç vajinal muayene olmadım, olmayan var mı benim gibi?
Bende olmadım hiçKızlar ben hiç vajinal muayene olmadım, olmayan var mı benim gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?