Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
süpersiniz valla :) ama ben hıncımı alamıyorum mesela çok takılı kalıyorum ya içimden atamıyorum sebepsiz. aslında böyle bakmak lazım böyle davranmak lazım boş yere kendimi kahrediyorum
Tabii canım sizin yaşadığınız şeyler yani hiç yenilir yutulur cinsten değil ki, ben olsam ben de hıncımı alamam. Ama zamanla öğrenicez biz de büyüyoruz

İşte çok hassas bir süreçteyiz o yüzden korkuyoruz haklı olarak. Ben de rastgele olmayı düşünmüyorum iyice araştıracağım. Artısını eksisini
Araştırdıkça kafa daha çok karışıyor. Ben 21. Haftada sadece Tetenoz oldum, boğmaca falan istemediğimi söyledim. Bana da perinatolog çekinmeden hepsini yapabilirsin dedi ama ailemdeki sağlıkçılara sorduğumda sadece Tetenoz yaptı diyen oldu, hiç birini yaptırma diyen oldu. Bu arada benimde 3 düşüğüm var ve halen ara ara kanamalarım oluyor sürekli acillik oluyorum ona rağmen hastane ortamına da güvenmediğim için sadece Tetenoz yaptırdım

Hangi hastaneden aldınız. Benim de yeşil alanım açık ama İstanbulda kaç tane hastane varsa hepsinde detaylı ultrason yapılmamaktadır uyarısı verdi
İstanbulda aynı mağduriyeti bende yaşadım ondan özele randevu aldım. Ama arkadaşım ümraniyeden aldığını ve aşırı ilgilendiklerini söyledi bilginiz olsun. Belki randevu zor alınıyordur ama cihaz varmış

Nasıl göstercekler bilmiyorum ama inşallah renkli olur. 5 aylık olduk daha net bir görüntüsü yok elimde. Hep siyah ultrason onda da belli değil zaten
Renkli ultrason yok canım devlette maalesef o umutla gidiyorsan eğer maalesef şimdiden söyliyim diğer ultrasonlar nasılsa buda öyle oluyor:/

Ben hiç takmıyorum dediğiniz gibi kilo almanın bile güzel olduğu yakıştığı tek dönem. Fotoğraflarda göbeği içeri çekmek zorunda olmamakta bonusu
Haklısınız, bende benzer şekilde düşünüyorum önemli olan bebeklerimizin sağlığı hayatımızdaki en azından benim hayatımdaki en kilo alıp şişkinlik yaşadığım dönem olduğundan alışmak biraz zaman aldı ancak şuanda nasıl farklı kombin yapabilirim güzel, tarz olur diye düşünmekteyim :) yolun yarısından fazlası bitti tadını çıkartmak gerekiyor sanırım koşulsuz

Evet çok güzel olur keşke öyle olsa, her haftabaşı tartılıyorum korkarak çıkıyorum tartıya öyle aman aman yemiyorumda ama nedense sürekli kilom artıyor : ))) aa şeker varsa siz karbonhidrat şekere biraz daha dikkat edebilirsiniz, yediğimiz birçok şeyde de şeker var bilmeden yemiş bulunuyoruz pilav, meyveler vs. gibi

Ne güzel ben henüz gidemedim ekim ayı içinde gitmek gibi bir planım var:) ama evimiz maskoya yakın o tarafa bakacağım. Bebek odası badanası ve duvar kağıtları yapıldı yeni mobilyalarını bekliyor:) mobilya çok zor bulduğunu söylüyor herkes özel olarak önereceğiniz mağaza adı var mı? Bazı mağazalar hem masko hem modakoda olabiliyor, maskoda bulamazsak modakoya geliriz diye düşünüyorum bir şekilde bulmalıyız:)

Ümraniye bana çok uzaktı zaten teşekkür ederim
Ben de özele gideceğim mecbur. Aldım randevu

Radyoloji bakıyoe ama ultrasonla sonucta canım renkliyle bakıyor çok güzel inceledi ben memnun kaldım her şeye tek tek baktı

İnşallah acıtmadan tüpleriniz dolar. Siz kaç haftada 1 kan veriyorsunuz?

Bu arada bu bende de var. Asla geçmiyor. Doktor günde 10 bardak su içsin demiş. Kızılcıkta 1 hafta kullansın falan. Benim de kültür temiz Allahtan. Akıntı da hamilikte oluyormuş hormonlardan, rengi önemli tabi

İnşallah acıtmadan tüpleriniz dolar. Siz kaç haftada 1 kan veriyorsunuz?
inşallah diyelim. haftada 1 değil değil yanlış anlaşılma oldu geçen hafta gittim asla alamadı damar buldu tüpe dolmuyor bu hafta tekrar gittim yine aynı şeyle karşılaştım mesele o şekilde en son 2 ay oldu kan vermeyeli

Ayyy şuan tüm modum çöktü ya ben var sanıyordum kimseye de sormadım
Aynısı başıma geldi aynı şekilde hayal kırıklığına uğramıştım biraz imkanın varsa özele git en azından kaçırmış olmazsın ikisine de gidersin

Reactions: hku
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…