Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136

Akrabalara yayılmış ben demeden ama ben paylaşmadım Ama paylaşın bence bir şey olmaz. Bebek sağlıklıdır zaten olmasa çoktan çıkardı

Henüz hiçbir yerde paylaşmadım doğuma kadar da düşünmüyorum
Merhabalar, bende hiç bir yerde paylaşmadım nazara çok inanırım paylaşmayı da düşünmüyorum belki son haftalarda zaten toplu bir fotoğrafta vs. de anlaşılır olur ultrason fotoğrafı ile eşler fotoğraf koyuyor ama bana çok özel geldi herkese göstermek için bilemedim. Tabi instagramdaki kişi sayısına ve kişilerin yakınlığına göre de değişir bu tamamen kişisel fikrim Yine de tüm yakın arkadaş grupları aile eş dost hepsi duymuş ve çok mutlular gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle olsun bence hiç bir kuralı yok bunun

Merhaba malesef çıkmadı ama birçok kişinin çıkıyormuş inşallah sizinde çıkar

Fıstık yemek çok iyi geldi bana bütün mide asidini emdi, uyumadan önce soğuk süt içiyorum ama fıstık nasıl olmalı derseniz bilmiyorum. Kabuksuz kavrulmuş yedim ama kavrulmamış da olur belki
Ayy onu da deneyeyim. Sade soda bir tık rahatlatıyor birde

Ben de hiç istemiyorum ilk aşımı olmadım zaten sadece boğmaca hastalığından koruyormuş yenidoğanı üçlü olan aşı. Sırf bebek için kararsızım ama kronik hastalıklarım var zaten aşırı karmaşığım

ben de öyle mi yapsam diye konuşmuştum evde ailem 34 yaşında da olduğum için evlat edindiğini sanabilir akrabalar demişlerdi çok gülmüştük
Yaaa Ben biraz daha duygusal bakıyorum. Şöyle ki benim bir kürtajım oldu bu ikinci bebeğim ve kürtajdan sonra 2 senenin sonunda hamile kaldım. Çok samimi olmamama rağmen gebeliğini instada vs paylaşan arkadaşlarımı gördüğümde onlar adına inanın çok mutlu oluyordum ama kendi adıma çok stres yapıyordum. Ya da eşim gördüğünde o da illa ki yapıyordur diye düşünüyorum. Bende ekli olup aynı şeyleri yaşayanlar var biliyorum o yüzden paylaşmaya gerek duymuyorum. Yakın çevrem zaten biliyor ve destek oluyorum. Bana da destek olanları asla unutmuyorum, herkesin kendi hür iradesi ben biraz daha kendi içimde yaşamayı tercih ettim( bu arada instagramı yıllardır kullandığım için hikaye arşivini çok seviyorum o yüzden herkese gizleyip o şekilde paylaştım arşivden yıllar sonra görmek beni mutlu edecek)

Ben de ikinci düşünüyorum tabi şuan değil ama 3 4 yıl sonra olur. İkincide de bu kadae heycan oluyor mu

Daha da çok heyecan oluyor. Çünkü nasıl bir şeyle karşılaşacağını biliyorsun.
Sürece hakimsin.
Dünyanın en zor ama en güzel şeyi olduğunu söylerler ya hep; işte bunu anne olmadan anlayamazsın.
Ben bu boyutta bir sevginin varolduğunu kızım doğmadan algılayamadım hiç. Yani yaşayınca hissedince bilince daha da heyecanlı oluyor o bekleyiş. Bazen diyorum kızıma aşkımdan sevgimden delirebilirim herhalde. O kadar aşırı bi boyut ki benim için. Akıl işi değil.
Bir tane daha böyle bir varlığın gelecek olması bambaşka hissettiriyor o yüzden.

ya kıyamam. benim de 1 senenin sonunda oldu bebeğim ve o süreçte bile dediğiniz gibi o kadar çok canım yanıyordu ki gördükçe . ama bu benle alakalı bir şeydi benim yaşadığım bir süreçti yani benim hikayemdi. o kişiler içinse hayatının en tarifsiz zamanlarıydı. bunu paylaşmak yaşamakta onların hakkıydı. demem o ki hepimiz hıkayelerimizde dönem dönem başka seylerden tetikleneceğiz acısıyla güzelliğiyle. hepsini yaşamak lazım. acımı da çektim şimdi mutluluğumu yaşama zamanı. bence siz de bunu doya doya yaşamayı hakediyorsunuz. benim sabah akşam dualarımda mesela bebek isteyen herkes. o zaman kendıme söz vermiştim hiç unutmucam bu yaşadığım hissi hep dua edicem demiştim. ay duygulandım bak

Reactions: hku
Sarıldımm

Canım evet plasenta previa olarak rapora işlendi. Ben bugüne kadar hiç kanama yaşamadım duyunca çok şaşırdım
Çok şükür ki kanama yaşamıyorsunuz. Bende çift rahim var diğer rahimden olduğunu söylesede doktorum kanama psikolojimi çok bozuyor ve son iki haftadır lekelenmem hiç geçmedi 2 haftada 4 defa doktora gittim çok yıpratıcı bir süreç. Benim yengemde de plasenta previa vardı onda resmen kan boşalmaları olmuştu çok şükür zamanında sağlıklı doğurdu oğlunu.

Buraya girmeyeli çok zaman oldu özlemişim buraları.. nisan 24 kızımı doğurdum şimdi yeniden hamileyim 20. Haftamdayım Nasipse 26 Şubat annesi olacağım bende mecburi sezeryan olacağı için Hayırlısı ile doğurup kucağımıza alırız inşallah.. ilk doğumumda yoğun bakım sürecimiz oldu şimdi sağ salim kızımı kucağıma almak istiyorum

En korktuğum şey kanamayla karşılaşmak. Ben regl olduğum zamanlarda bile ilk gün kanı gördüğümde çok kötü olan biriyim o zaman ne yaparım hiçbir fikrim yok. Bizimde vaktinde sağlıklı doğumlarımız olur inşallah

Hoşgeldiniz Süreciniz inşallah en güzel şekilde ilerler

Ben de cinsiyet için kestiğimiz pastayı paylaşmayı düşünüyorum tek seferde hem bebiş hem kız haberi vererek. Yoğun bir takipçim yok ama bende nazara çok inanıyorum. Bu sebeple bekledim. İşin garibi 5 aydır hiç fotoğrafta paylaşmadım hiç içimden gelmedi. Haliyle insanlar daha da merak ediyor sanırım nerelerdeyim diye neyse bakalım detaylıya da gireyim de ona göre hissetmeme göre karar vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…