Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızlar tetanoz olan var mı? Ağır mı geçirdiniz?
Ben tdap olarak tetanoz difteri bogmaca içeren sekilde oldum. Asinin ertesi gunu kas agrisi burun akintisi oldu ama Esim bes gundur gripti evde muhtemelen grip bulasti uc gunde sadece burun akintisi ile gecti halsizlik olmadi baska, ama asinin gec yan etkisi bes gun sonra kolum kizardi kasindi

Selamlar bende hep aşağılarda hissediyorum normal birşey olarak düşünmüştüm endişelenmeyelim ben sırt üstü uzandığımda bebek o kadar aşağıda bir şişlik oluşturuyorki gözümle görebiliyorum bikini bölgemde neredeyse bence aşağılarda takılıyorlar :))

Ben özelden randevu aldım ama ondan önce baktım randevu var bugün devlete de gideyim madem dedim :) bana da kayıt açtı perinatoloji randevusu da aldım yarına fakat şöyle bir şey öğrendim 182 den. Devlette detaylı yok normal bakacak dediler. Ben de hazır hastanedeyken sorayım dedim perinatoloji odasına girdim, doktor dedi ki maalesef cihazımız uygun değil ama heryerine bakmaya calısıyoruz 45 dk sürmüyor 15 20 dk bakıyoruz dedi. İmkanlar kısıtlı dedi. E nabızdan da randevu almak için girdiğimde hepsinde detaylı yoktur yazıyor perinatolojide sebebi buymuş. Siz de böyle bir şey oldu mu?

İyi düşünelim iyi olsun. Ben de ileriki haftalarda yaptırırım belki bi doktorla görüşeyim de :)

Benim de özeldeki randevum 18 ekim de

henüz girmedim ama öyle bir yazıyla da karşılaşmadım artık gidince öğrenicem

Ben de şimdi size bir soru sorayım :) hamileliğinizi sosyal medyada paylaştınız mı?
Ben en yakın bir kaç akrabam ve bir kaç arkadaşımız dışında söylemedim :) fetali bekleyim detaylıyı bekleyim derken 20. Hafta oldu :)
Yarın devlette kısa bir perinatolojide bakılacak
11 gün sonra da esas detaylımı özelde yaptıracağım.
Sizce yarın paylaşayım mı yoksa 11 gün sonraki detaylıyı mı bekleyim :)
Cinsiyet için falan baya fotoğraflar çekmiştik hiçbir şey paylaşmadım hala kimse bilmiyor

Akrabalara yayılmış ben demeden ama ben paylaşmadım Ama paylaşın bence bir şey olmaz. Bebek sağlıklıdır zaten olmasa çoktan çıkardı

Ben şahsen olmadım bilerek isteyerek olmadım. Fakat tanıdığım bir gebe aşıyı vurulduktan sonra kanama yaşadı düşük tehlikesi geçirdi

Akrabalara yayılmış ben demeden ama ben paylaşmadım Ama paylaşın bence bir şey olmaz. Bebek sağlıklıdır zaten olmasa çoktan çıkardı
Ahahah bu sebeple sadede teyzeme ve dayıma söyledim ve kimseye söylemediler. Birine söyleyince herkese yayılıyor gerçekten ben çok halsizdim zor geçirmiştim ilk ayları o an kimsenin aramasıyla tebriğiyle uğraşamicaktım :)

Sıkıntılı bir durum olsa mutlaka söylerdi benim raporuma işlendi plasenta previa olarak ve bugün sağlık ocağından aradılar durumumu sormak için riskli gebeliğe girdiğini söylediler. Bunun bildirisini yapacaklarmış bir yere adını söyledi ama unuttum. Bende öyle temenni ediyorum ter değiştirdiğini, bacaklarının altlarda olduğunu düşünmek istiyorum.

Canım evet plasenta previa olarak rapora işlendi. Ben bugüne kadar hiç kanama yaşamadım duyunca çok şaşırdım

En son drye ne zaman gittin. Hiçbir şey olmaz cildilos merak etme. Benimde genelde öyle ama dr herşey iyi dedi. Tabi yine de drye sor ama kaygılanma Şu saaatten sonra risk çok az. Kaldı ki hareketlerini hissediyormuşsun
En son tam bir hafta önce detaylı ultrasonumuz yapıldı. Perinatolog ve takip eden doktorum ikisi de plasenta previa tanısı koydu.

Aynen benimde bu şekilde tam olarak nerede olmalı hareketi onu da bilmiyorum ama ne kadar yukarıdaysa şuan için o kadar iyi olur diye düşündüm sanırım

Ayy helal olsun demek istiyorum. Benim evde yaptığım idrar testinden sonra herkesin haberi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…