Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Aahahaha ben de senin ekranı atcaktım hakkım bitmiş ay çok güldüm ya kime güvenicez benim iş yerindekiler arkadaşım aslında ama soramıyorum güvenmemek lazım planlarımı bilmesinler

Aahahaha ben de senin ekranı atcaktım hakkım bitmiş ay çok güldüm ya kime güvenicez benim iş yerindekiler arkadaşım aslında ama soramıyorum güvenmemek lazım planlarımı bilmesinler
evet ketum ol plana sadık kal :)) illa çıkar bence anlayan biri yaaa

Üçlü setler pierre cardinde falan görmüştüm

Onlar penye şeklinde. Çok ince oluyor. Ben o yüzden penye istemiyorum. Genelde penye tarzı çok ince kumaşlı satılıyor bu ürünler. Olmadı kendim bi takım alıp sabahlığını ayrı alacağım.
3lü setlerde istediğim gibisini pek göremedim hala. Bakınmaya devam ediyorum.

Bende fotoğraf çekimi için şık bir takım arıyorum ama bulamadım. Diğer pijamaları düğmelilerden alacağım emzirirken rahat olur diye düşündüm. Tüm aldığımız takımları sabahlıklı mı tercih etmeliyiz sonrasında o kadar sabahlığı ne yapacağımki

ben şık aldığımı sabahlıklı alıcam. onun harıcınde sezeryana döndüğü için 2 takım daha alıp birini sabahlıklı alıp diğerine de giyerim diye düşündüm. normalde 2 tane alıcaktım ama hastanede daha uzun kalıyor sanırım sezeryan olanlar

Gecmiş olsun size de. İki dr a göründüm ikiai de grip ilaçlarından içemeyecegimi söyledi. Crp bakıldı sonuç bekliyorum. Duruma göre antibiyotik yazarız dedi biri. Ama gerek kalmayacak inşallah iyiyleşiyorum yavaş da olsa. Parol lâ bu kadar oluyor ıhlamurlu limonlu çay içtim günde iki dolu bardak. Ve günde dört beş mandalina yedim. Onun harici çok ağrı veya ateş oldugunda parol içtim.

Ben bir tane önü düğmeli sabahlıklı pijama takımı aldım çok güzeldi kumaşı. Bir de gecelikli almayı düşünüyorum ama hep yazlık incecik şeyler var ben kesin donarım diye araştırıyoeum hala Onların kalınları var mıdır diye

Mantıklı tek bir Sabahlık alınıp diğerlerine uydurulabilir. Birde üçlü takım alınırsa yeterli olur. Ben müslin takımları çok beğeniyorum ama üşür müyüm acaba ta da ne alaka kış günü müslin derler mi diye düşünüyorum

Evet ya özellikle müslinler çok hoş duruyor ama şubat ayında yeterli olmayabilir

Çok sevinirim
Çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Ben doktor hanımdan çok memnun kaldım, çok ilgili güler yüzlü, sürekli bilgilendirdi. Hemen hemen 1 saat kadar sürdü muayene. Detaylı bir şekilde baktı tüm organlara. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz:)

Yaa çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Umarım her şey yolundadır sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi

Slayy girl

Eklentiler

• IMG_9451.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 17

Hiç gerek yok bence. Ben de kullanmıyorum. Ama fotoğraf için sabahlıklı takımları beğeniyorum. 1 tane alacağım o şekilde.

Pijamalarımın hepsi önden düğmeli zaten. Sabahlıkla kullanmam onları. Hastaneler de sıcak oluyor. Benim evim de çok sıcak oluyor. Merkezi ısıtma sistemi ile ısınıyor. Evde de kullanmıyorum.

Detaylı ultrasonum vardı bugün. Trizomi18 için ultrasonda görülebilecek risklerin hiçbirini görmedi doktor çok şükür. Her şey yolunda görünüyor. Sıradaki arkadaşların güzel haberlerini duyalım inşallah

Kızlar grip için crp bakıldı. Çok yüksek çıkmış 5 üst sınırken 58 netten baktıgımda gribin crp yi yğkselttigi yazıyor madem yüksek çıkacağı belli neden bakılıyor onu da anlamadım. Sizce yatırırlar mı hastaneye

Canım sakin ol bence antibiyotik tedavisi yapılır zannetmiyorum hastaneye yatıracaklarını. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…