Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Sen annesi isen bende babasıyım diyor ama ben nasıl istersem öyle yapıcam tabi ki Gönülsüz olmasını istemezdim ama Hepimiz sağlıklı doğumlar yaşayalım

Sen annesi isen bende babasıyım diyor ama ben nasıl istersem öyle yapıcam tabi ki Gönülsüz olmasını istemezdim ama Hepimiz sağlıklı doğumlar yaşayalım
Ayy hepsi aynı lafı ezberlemişler söyleyip duruyorlar. Sen anneysen bende babayım. Başka bir şey iddia ediyoruz sanki

Yıllık izinde olduğumuzu nereden bilecekler ki çalışıyor gibi gözüksek o günlerde. Ne de olsa yıllık izinde olunca sigortamız yatıyor zaten yemek paramıza kadar yatıyor kesilmiyor.
Yine de bildirmeleri gerekiyorsa yıllık izin ücretimizi ayrılırken alabileceğiz o da şaçma

Ben yarın Aliye Balkan Özmen’e gideceğim. Çıkışta bilgilendiririm:)

Bende bir üç ay bir 12 ay gördüm ama en son son 12 ay diye bilgi aldım, keşke şubat zamlı maaşından yatsa benimkide öyle bi hayal ben sürekli mali müşaviri dürtücem artık zaten muhasebecisiyim şirketin, en kötü sizde söyleyin muhasebeye o şekilde rica etsinler domdom12

Sabahlıklı 3lü lohusa setlerini inceliyorum ama henüz karar veremedim hangisini alacağıma. Bakan var mı modellere? Tavsiyeniz, marka öneriniz var mı? Viskoz,viskon ya da penye kumaş istemiyorum. Rahatsız ediyor, terletiyor beni. Pamuklu kumaş arıyorum. Şık bir şey istiyorum biraz. Yoksa zaten 3 tane pijama takımı aldım. Bu daha özel olsun istiyorum.

İlk doğumumda kullanamamıştım aldığım takımı. Doğumdan hemen sonra giydim. Sonra çok terleyip hemen çıkardım. Alt kısmı da lekelenmişti. Boşa gitti takım. Fotoğraf da çekilemedim çünkü.
Yanlış zamanda giyinmişim.
Şimdi daha tecrübeli şekilde ilerleyeceğim nasip olursa.

Ben zam alamadan ayrılacağım Bizim mali müşavir felaket yoğun benimle uğraşmak istemez bence ama arada denemek lazım

Bende bir anda kilo almaya başlamıştım 5 kilo olmuştu toplamda.Ben yemeği abarttığım için kilo aldım. Erken uyumazsam geceleri çok acıkıyorum Doktor başka kilo almamam gerektiğini söyledi tekrar kilo vermeye başladım.

Esim boyle dese ona derim ki sen dogurunca oyle dogurursun benim esim doktor ne derse ona bakariz diyor, ben vajinal istiyorum
Ama ek hastaliklarim var ve sezeryan ihtimali bir tik yuksek ama bayilmaktan korkuyorum fobim ben bundan dolayi panik atak geciriyordum yani hic ameliyat olmadim korkuyorum yoksa sezeryani da dusunebilirdim

Hic kilo almadim bazen kotu bisey mi diye düşünüyorum ama bebek kilo aliyor doktor sorun yok diyor hic yemegimden kesmedim ac kalmadim ama zaten kilolu oldugum icin almamam hatta vermem gerekiyormus ilk uc ay. Ben sadece kilomu korudum

Benim de bazen kendi kendine kan tadı geliyor bakıyorum kanıyor. Fırçalarken de kanıyor. Önceki hamileliğinizde sonuna kadar devam etti mi peki bu sorun
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın
Valla 4 sene geçtiği için unuttum ama sanki sonlara doğru azaldı gibi bunda daha erken başladı mesela farklılıklar oluyor

Benim de oyle sanirim cok abarttim. Bugunku idrar testimde glukoz cikti hafif sinirin uzerinde. Yarindan itibaren karbonhidrata dikkat edecegim...korktum

Benim de oyle sanirim cok abarttim. Bugunku idrar testimde glukoz cikti hafif sinirin uzerinde. Yarindan itibaren karbonhidrata dikkat edecegim...korktum
Benim de şekerim biraz artmaya başlamıştı sandım ki öyle sürekli yükselecek bende korkmuştum. Biraz dikkat edince eski haline geri döndü. İdrarda çıkmasına doktorunuz ne dedi?

Babası olabilir ama kesilip dikilecek olan onun bedeni değil istediği kadar konuşsun karnında taşıdığın bebeğini babası da olsa kimse annesi gibi düşünemez ama onlar bunu anlamıyor ki bu hem bilimsel de Bi gerçek yani açsın okusunlar, babalık sonradan hissedilen ve öğrenilen birseyken annelik hisleri en başından itibaren başlıyor içgüdüsel birsey. Yaratılışımız böyle gönülsüz olsa da bosverin bebegi kucağına aldı mı unutur Aminn hepimiz sağlıkla dogumlarimizi yapalım ve bebişlerimizi alıp güle oynaya evimize dönelim

Aynı şekilde ama çok da uçuk fiyat olmayan birsey arıyorum takipteyim cevapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…