Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Doğum tarihiniz ne?

Sağda benimde. Kese şekli de fasulye gibi burada bir arkadaş görünce erkek bu demişti
Sizin kese nerdeydi :) Bana da hem kese hem çin mantıklı gelmiyor. O zaman tum 28 yasında olup mayıs ayında hamıle kalanlar kız mı olacak gibi. Ama eğlencesine bakıyorum

Kızlar ben aşırı halsizim midem bulanıyor bide afedersiniz ishal var 3 4 gündür. Gebelikten mi hasta mı oluyorum bilmiyorum. Daha doktorada gitmedim randevum perşembe günü
Yaa benim de ishal var 2-3 gündür. Sıkıntı mı bu ben de bilmiyorum evhamli olmak da istemiyorum ama ayağıma çorap giydim betonlarda gezmemeye dikkat edeceğim. Klimalar üşütüyor mu ondan mi acaba dedik eşimle. Çok soğuk şeyler de içmeyeyim etkiler diyorum ama ishal de olunca sıvı kaybıyla hepten içim yanıyor ılık su kesmiyor beni.. çok sık çıkmıyorum ama ben tuvalete. Günde 3 gibi falan. Sende çok sık mı?

Canım tam tersi kabız olmayın gebelikte denir bende öğrendiğimden beri ishalim bu bir sorun deil hatta inşallah kabız olmam diyorum

Yapay zeka doğrundiyor 1 hafta sonrası olarak hesaplanır zaten diyor

Ben de kaybım nedeniyle çok korkuyorum gerçekten ama inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla nasip edecek buna inanalım dua edelim ben korktuğumda bizimle kalacaksın biliyorum diyorum

Canım tam tersi kabız olmayın gebelikte denir bende öğrendiğimden beri ishalim bu bir sorun deil hatta inşallah kabız olmam diyorum
Benim regl zamani İshal olur hatta bu ay olmadım kabızlık oldu diye şüphe duymuştum. İshale sonradan döndü benimki ya öncesinde yoktu. Kabız olunca da korkuyordum ıkınmak risk yaratır mi diye böyle de korkuyorum herseye korkacak miyiz böyle amaaaannnn

Ben de kaybım nedeniyle çok korkuyorum gerçekten ama inşallah bu sefer Rabbim sağlıkla nasip edecek buna inanalım dua edelim ben korktuğumda bizimle kalacaksın biliyorum diyorum
Tatlı kuşuuum şimdide sen beni motive ettin bak teşekkür ederim, inşallah ogünler gelince bugünleri gülümseyerek konuşuruz beraber bende bu kez herşey güzel olacak diye hissediyorum aminnn

Yani genelde kabız olmayın derler canım artık dikkat edeceğiz

Tatlı kuşuuum şimdide sen beni motive ettin bak teşekkür ederim, inşallah ogünler gelince bugünleri gülümseyerek konuşuruz beraber bende bu kez herşey güzel olacak diye hissediyorum aminnn
Aminnnn çok çok aminnnn ben de başta bağ kurmayayim dedim ama sonra dedim ki önceki gebelikte de korktum bundan. Belki de tam tersini yapmalıyım. Üstüne gitmeliyim inanmalıyım ki o da bana inansın bırakmasın bu kez Benimlesin biliyorum diye sesli bir şekilde dedikçe insan daha çok inanıyor saçma da gelse dene ben de inanıyorum bebislerimizin hakkında konuşacağımız günler gelecek oyle mi yapsak böyle mi yapsak diycez, bunlar hicmis boşuna dert etmişiz diycez

Yaaa bak resmen beni umutlandırdın inandırdın şuan gerçekten bunu deneyeceğim çok mantıklı teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah inşallah iyi ki varsın, minik balığımla konuşayım bende o zaman

Benimde çok sık değil dün 4 kez cıktım tuvalete karın ağrımda var tuvalet agrısı gibi bide aşırı halsizim üşüme geliyor arada hamilelikten değildir diye düşünüyorum üşüttüm sanırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…