Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Tekrar 1 ay sonra gideceğim canım bakalım şimdi iyiyim evet çok büyüdü sanırım ondan

Kızlar merhaba Allah nasip ederse Haziran annesi olacağım. Sizlere birşey sormak istiyorum 6+5 kalp atışı duyduk. Bir sonraki randevu ne zaman olmalı sizce? Sizlerde süreç nasıldı. Birde cogu testi devlette yaptırıp sonra özele geçsem yarım paket gibi birşey oluyormu hiç bilginiz varmı

Merhaba. Ben kalp atışını duyduktan bir ay sonra gitmiştim diğer kontrole. Doktorun bir daha ne zaman gitmen gerektiğini söylemedi mi? Doğum paketi içeriği değiştirilemiyor benim gittiğim hastanede her hastanenin işleyişi farklı olabilir. Ben ikili üçlü test vs yaptırmayı düşünmüyordum, hastanenin oda süslemesini istemiyordum ama hiçbir şeyi çıkartmıyorlar paket içerisinden

Kıyamam evet yarım saat sonra döndük biz de zaten ama ben de maraş depreminden sınra anksiyete kaldı orda yavaş başklayıp hızlanıp sonra yıkıcı etkisi oldu ya sanki o an kaçarsam kurtulurum gibi geliyor ya hiçbir şeyi ne duyuyorum ne görüyorum direk kendimi dışarı atıyorum. Allah hepımızı korusun

Kızlar hastane çıkışı seti yaptırmak isteyenler varsa ablam bu işi yapıyor sayfasını incelemek isterseniz puredesigntasarim sayfasının ismi :)

Kızlar hastane çıkışı seti yaptırmak isteyenler varsa ablam bu işi yapıyor sayfasını incelemek isterseniz puredesigntasarim sayfasının ismi :)
inceledim çok cici şeyler var sipariş verecektim ablanızdan veririm aralıkta veririm inşallah ellerine sağlık

Merhaba benim aynen sizin istediğiniz şekilde oldu. 8. Haftaya kadar devlet hastanesine gitmiştim sonra özel hastaneye gittim doğum paketi teklif ettiler daha az muayene içeriği olan daha uygun bir paketti. Ben onu aldım. Üç ayda bir özel hastanedeki fiyatların artığını düşünürsek kârlı bir şey yaptığımı düşünüyorum. ilk normal gitmiştik muayeneye sonra hemen aradılar zaten paket için

Kızlar normal doğumda da ameliyat önlüğü mü giydiriliyor aklıma takıldı akşam aksam yani noemal kıyafetle mi olacagız yoksa
Hic ummadigim anda benimde aklima dogumla ilgili bisey geliyo gordugum dogum vloglarinda turkiyede cogunsa onluk gibi bisey var ama yurt disinsa kiayfetleri ile

Kızlar selam,

Benim 23 haftada kilosu 430gr bana az gibi geldi. Bir de bol giyindiğimde hamile olduğun belli değil dıyorlar mesela. Acaba bebek zayıf mı ondan mı bilmiyorum

Kızlar selam,

Benim 23 haftada kilosu 430gr bana az gibi geldi. Bir de bol giyindiğimde hamile olduğun belli değil dıyorlar mesela. Acaba bebek zayıf mı ondan mı bilmiyorum
Ic karin genis olunca gec buyuyor karin sanirim
Ben de kilolu oldugum icin karnim buyumemis sanki kilo almisim gibi duruyor sadece midem ustten buyudu disari bi anda
Kilosu anlik olcumlede az cok cikabiliyo ya benimki de cok cikti gibi geldi bana bir sonraki kontrolde bakicam

Kızlar selam,

23. Haftada 400-500 arası normal diye biliyorum ya. Chatgpt öyle söylüyor en azından Benim de karnım bol giyimdiğimde falan henüz belli değil hatta daha dün birisi karnın nerde evde mi unuttun diye müthiş komik(!) bir espri yaptı Ben de bu aralar şeye taktım karnım daha yok gibi ama bebek büyüyor farkındayım. Hareketleri de bu aralar azaldı gibi acaba çocuk içerde rahat mı değil hareket alanı mı yok falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…