- 24 Aralık 2024
- 2.113
- 1.120
- 48
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- 

- #12.201
Benim keşfet sağ olsun hep dogumla ilgili olduğu için uzaklaşamıyorımHic ummadigim anda benimde aklima dogumla ilgili bisey geliyogordugum dogum vloglarinda turkiyede cogunsa onluk gibi bisey var ama yurt disinsa kiayfetleri ile 
Dr normal dediyse normaldir canım yaKızlar selam,
Benim 23 haftada kilosu 430gr bana az gibi geldi. Bir de bol giyindiğimde hamile olduğun belli değil dıyorlar mesela. Acaba bebek zayıf mı ondan mı bilmiyorum
Ayaklarını aşağıya çevirmiştir dönmüştür bebek ben de hareketleri çok sık bikini bölgemde hissediyorumİyi akşamlar kızlar 3 4 saattir bebek çok aşağıda sürekli mesaneye vuruyor sanırım, aşağıda sürekli bir baskı var tuvalete gidiyorum sürekli sayesinde,suyunu patlatmaz inşallah ondan korkuyorum
Ultrason kağıdında kaç hafta kaç gün yazıyor eğer gerçekte olanla aynı yazıyorsa hiçbir sorun yok demektirKızlar selam,
Benim 23 haftada kilosu 430gr bana az gibi geldi. Bir de bol giyindiğimde hamile olduğun belli değil dıyorlar mesela. Acaba bebek zayıf mı ondan mı bilmiyorum
O bebeğin kendini toplamasıyla ilgili değil maalesef ben de öyle sanıyordum rahmin kasıldığı için öyle oluyor. Eğer bir saat içinde dörtten fazla oluyorsa doktora gitmen gerekiyor. Bende de oluyor nstye bağladılar sancı çıktı maalesef magnezyum kullanmaya başladım.Kızlar bu alt katında sertlesme sorunu yaşayanlar vardı doktorunuzla gorustunuz mı ne dedi size ? Ben de 25+5 haftalık hamileyim alt karnimda sertleşme oluyor çok can acitici bişey sanki bebek kendini orada topluyor top gibi çok korkuyorum böyle olunca
Valla devam ediyor baskı oldukça iğne gibi batma oluyor aşağıda bide kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif ağrılar. Var geçer inşallahAyaklarını aşağıya çevirmiştir dönmüştür bebek ben de hareketleri çok sık bikini bölgemde hissediyorum
Canım benim de böyle ocak grubunda da böyle şeyler çok okudum benim 1 aydır falan böyle 2 kere kontrolüm vardı süreçte hiçbir sorun yoktu. Doktor kontrolün ne zaman?Valla devam ediyor baskı oldukça iğne gibi batma oluyor aşağıda bide kasıklarımda adet ağrısı gibi hafif ağrılar. Var geçer inşallah
Aaa peki kaç haftalıksın beni de nst ye bağladılar sancı yok dedi doktor ama hala içim rahat değilO bebeğin kendini toplamasıyla ilgili değil maalesef ben de öyle sanıyordum rahmin kasıldığı için öyle oluyor. Eğer bir saat içinde dörtten fazla oluyorsa doktora gitmen gerekiyor. Bende de oluyor nstye bağladılar sancı çıktı maalesef magnezyum kullanmaya başladım.
23+5 deyken oldu bugün tam 24 üm. İnan bana sancı olduğu zaman anlıyorsun karnım böyle deve hörgücü gibi şekil alıp çok sert oluyordu uzun zamandır oluyordu ama doktora gitme sebebim o gün baya canım yanmıştı nefes alamıyordum karnım çok rahatsız ediyordu sonra bi gittim nst de 40/45 lerde sancı varmış halbuki. Magnezyum verdiler daha az oluyor şu anlık.Aaa peki kaç haftalıksın beni de nst ye bağladılar sancı yok dedi doktor ama hala içim rahat değil
Benimde 23+4 te oldu karnımın içerisinde sanki bir balon Şişip sönüyor gibiydi şişmenin olduğu yer semsert oluyordu bende o günden beri magnezyum içiyorum23+5 deyken oldu bugün tam 24 üm. İnan bana sancı olduğu zaman anlıyorsun karnım böyle deve hörgücü gibi şekil alıp çok sert oluyordu uzun zamandır oluyordu ama doktora gitme sebebim o gün baya canım yanmıştı nefes alamıyordum karnım çok rahatsız ediyordu sonra bi gittim nst de 40/45 lerde sancı varmış halbuki. Magnezyum verdiler daha az oluyor şu anlık.
İnsan çok korkuyor gerçekten allahım çocuklarımızı bize bağışlasınBenimde 23+4 te oldu karnımın içerisinde sanki bir balon Şişip sönüyor gibiydi şişmenin olduğu yer semsert oluyordu bende o günden beri magnezyum içiyorum
Aminnn inşallahİnsan çok korkuyor gerçekten allahım çocuklarımızı bize bağışlasınhastaneye gidene kadar bu çocuk çok küçük doğarsa nasıl yaşayacak diye düşündüm. Bir daha yaşanmaz umarım. 
Daha var canım kontrolüme şimdi geçti şükür :)Canım benim de böyle ocak grubunda da böyle şeyler çok okudum benim 1 aydır falan böyle 2 kere kontrolüm vardı süreçte hiçbir sorun yoktu. Doktor kontrolün ne zaman?
bazen bana da ufak tefek mide bulantısına benzer ağrılar batmalar oluyor ama bu öyle bir şey değil bahsettiğin gibi bir şey olsa ayırt edememek mümkün olmaz heralde demi? bi an şüpheye düştüm de23+5 deyken oldu bugün tam 24 üm. İnan bana sancı olduğu zaman anlıyorsun karnım böyle deve hörgücü gibi şekil alıp çok sert oluyordu uzun zamandır oluyordu ama doktora gitme sebebim o gün baya canım yanmıştı nefes alamıyordum karnım çok rahatsız ediyordu sonra bi gittim nst de 40/45 lerde sancı varmış halbuki. Magnezyum verdiler daha az oluyor şu anlık.
benim uygulamam da bu haftalarda başlayabileceği söylüyorduYarın kontrolüm var gideceğim dün akşam tekrar kaskatı kesildi karnım dogurcam sandım ya korkunç biseydi iyice aşağı doğru inmişti ve bu vajina makat bolgesine doğru aşırı bir baskı vardı açıdan ağladım resmen. Doktorum idrar testi istedi ama ben de idrar yoluyla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası ben de yalancı sancilara benzettim ama erken değil mi daha bunlar için
Ayırt edebiliyorsunuz gerçekten o an çok güçlü bi baskı oluyor karnında ve nefes alamıyorsun. Ama karnında kasılmalar çok oluyorsa bi doktora görünmeni öneririm sancıların şakası yok maalesef. Önünü alabiliyorlar göstermekte fayda var.bazen bana da ufak tefek mide bulantısına benzer ağrılar batmalar oluyor ama bu öyle bir şey değil bahsettiğin gibi bir şey olsa ayırt edememek mümkün olmaz heralde demi? bi an şüpheye düştüm de
geçtiğimiz cumartesı göründüm sorun yoktu 3 hafta sonra gidicem tekrar inş bir şey olmaz ama olursa beklemem direk giderim. size de çok geçmiş olsunAyırt edebiliyorsunuz gerçekten o an çok güçlü bi baskı oluyor karnında ve nefes alamıyorsun. Ama karnında kasılmalar çok oluyorsa bi doktora görünmeni öneririm sancıların şakası yok maalesef. Önünü alabiliyorlar göstermekte fayda var.
Canım magnezyum kullanıyor musun benim magnezyumdan sonra azaldı sankigeçtiğimiz cumartesı göründüm sorun yoktu 3 hafta sonra gidicem tekrar inş bir şey olmaz ama olursa beklemem direk giderim. size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?