- 12 Temmuz 2024
- 591
- 266
- 18
- 27
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.241
Ayy ben de aynıyım işte sadece meyve yiyebiliyorum kefir içebiliyorum o kadar içim almıyo hiç bişeyMeyve harici bişey yiyemiyorum pek canım sadece meyve yemek istiyor, 5 öğün meyve
Evet canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşeyAyyyy hayatım ikiz olduysa sen şuan dünyalık telaşlarla fark edemesen de vardır evrenin bir bildiği. Keşke benim de ikiz olsa çok istemiştik eşim de ben de. Biraz tevekkül etmelisin ve kendini böyle olduysa bi sebebi vardır diyerek sakinleştirmelisin. Çok çok çok güzel olacaktır her şeysana iki civciv
Canım hayırlı olsun ikizlerin Allah rızkıyla dünyaya getirir sen onları düşünme sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahEvet canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey
Sen de iyi ki varsın canım benimYaaa bak resmen beni umutlandırdın inandırdın şuan gerçekten bunu deneyeceğim çok mantıklı teşekkür ederim canım arkadaşım, inşallah inşallah iyi ki varsın, minik balığımla konuşayım bende o zaman
Eh mecburYani genelde kabız olmayın derler canımartık dikkat edeceğiz
Farketmeden üşütüyoruz ya da hormonal. Allah korusun enfeksiyon falan olsa 3-4 le kalmazdı bu ishal. Ben chatgpt de sordum baktım kızlar hep soruyor artık ben de denedim hoşuma gittiBenimde çok sık değil dün 4 kez cıktım tuvalete karın ağrımda var tuvalet agrısı gibi bide aşırı halsizim üşüme geliyor arada hamilelikten değildir diye düşünüyorum üşüttüm sanırım ya
Yaaa sağol teyzesi, doğarsa şubat sonu doğacak burcu balık gibi Allah’ta nasip ederse, bende ondan minik balık diyorum karnımızınn içindeki küçük tatlı balıklarımızSen de iyi ki varsın canım benim"minik balığım" güzelmiş bu arada hoşuma gitti
Evet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez yaFarketmeden üşütüyoruz ya da hormonal. Allah korusun enfeksiyon falan olsa 3-4 le kalmazdı bu ishal. Ben chatgpt de sordum baktım kızlar hep soruyor artık ben de denedim hoşuma gittihormonal de olabiliyormuş diye o söyledi
Çok tebrik ederim, bizde ikiz çok istedik olmadıKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Biz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcakYaaa sağol teyzesi, doğarsa şubat sonu doğacak burcu balık gibi Allah’ta nasip ederse, bende ondan minik balık diyorum karnımızınn içindeki küçük tatlı balıklarımız
Sen de çorap giy istersen ben öyle yaptım artık faydası oldu gibi ya bugün sadece 1 kez cıktımEvet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez yabide mide bulantısı başladı doğru düzgün yemekte yiyemiyorum
Hahahah benzer muhabbet oldu bizde de ama ben aynımı doğuracağımBiz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcakben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam
Hahahah benzer muhabbet oldu bizde de ama ben aynımı doğuracağımbenim doğum günüm 4 Şubat bebişin tahmini doğum günü 8 Şubat eşime bir ben daha doğurup seni delirteceğim demiştim hatırlıyor musun dedim evet dedi aha geliyor ikinci deli dedim belki geç veya erken doğar diyor sonra tövbe tövbe sağlıklı zamanında gelsin de ben ikinci bir sana razıyım dedi
Aslında midemde sürekli bir açlık hissi var ama canım yemek istemiyor yemeyincede midem bulanıyor işte. Böyle kısır bir döngüAyy ben de aynıyım işte sadece meyve yiyebiliyorum kefir içebiliyorum o kadar içim almıyo hiç bişey
Zaten çok üşüyen bir insanım ben canım çorapla gezerim yaz kış çorapsız aslaSen de çorap giy istersen ben öyle yaptım artık faydası oldu gibi ya bugün sadece 1 kez cıktımishal de bulantı yapıyor ondan da olabilir mi? Benim de ishalle beraber basladi bulanti hafiften.
İş yeri merkezi havalandırma ve çok soğuk bizim. Hırka giysem de kasıklarım soğuk alıyor daha çok tetikliyor gibi geldi. Bugünden itibaren biraz izne ayrıldım bakalım evde dikkat edince fark edecek mi... ona göre işe başlayınca daha dikkat edecegim
Evet var ama ben çok af edersiniz hemen sirkeli su ile taharet aldım %2 lik lugol içtim sanki ilk zamanki gibi değil sanki acı biber sürülmüş gibiMerhaba benimde yanma değil ama uyuşma ve sızlama oluyor arada bir olduğunda da uzun sürüyor ama korkmadım çünkü doktorum demişti adet belirtileri yaşarsın ben adet olduğumda ağrım çokken bu belirtiyi genelde yaşıyordum ama doktorunuza kesinlikle söyleyin ve yanma hissiniz geçti mi
MaşallahKızlar günaydınnÖnceki gece migrenim tuttuğu için hiç bakamadım buralara. Malum ilaç da içemediğim için öyle oturup geçmesini bekledim gece gündüz. Çok şükür dün ilk muayenemizi gittik. Kesemizi ve yolk sacı gördük 5+2’de On gün sonra kalp atışı için çağırdı. Aslında bir iki gün sonra oluşur ama sen çok takıntılısın göremezsek stres olursun o yüzden on gün sonra gel dedi Aspirine ve progestana devam, denize girebilirsin, kalp atışına kadar ilişki olmasın dedi. Bir de vitamin vermesi sadece folik asite devam dedi. Keseleri bebişleri gören herkesin gözü aydın olsun maşallah
Ayyyy çok güzel ya Rabbim hayırlı etsin gelişleri ile bolluk bereket getirsinler hiççç düşünmeKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum
Seni çok iyi anlıyorum bende 6 yıllık evliyim bu ay hamile olduğuöu öğrendim endişe ve korkular beynimi kemiriyor sankiİnşallah içim öyle huzursuz kiDaha önceden bir sürü tedavi geçirdim. Önce çatlatma iğnesiyle başladım, 2 tüp bebek 1 aşılama. Hepsi negatif oldu. 9 yıllık evliyim. Tam umudu kestiğim anda hamilr olduğumu öğrendim ama korkuyorum Rabb'im hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?