Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Evet canım haklısın çok teşekkür ederim inşallah güzel olur herşey

Sen de iyi ki varsın canım benim "minik balığım" güzelmiş bu arada hoşuma gitti

Farketmeden üşütüyoruz ya da hormonal. Allah korusun enfeksiyon falan olsa 3-4 le kalmazdı bu ishal. Ben chatgpt de sordum baktım kızlar hep soruyor artık ben de denedim hoşuma gitti hormonal de olabiliyormuş diye o söyledi

Evet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez ya bide mide bulantısı başladı doğru düzgün yemekte yiyemiyorum

Çok tebrik ederim, bizde ikiz çok istedik olmadı Sizin için büyük nimet, biraz zorlanacaksınız ama sonu güzel olacak İnşallah

Yaaa sağol teyzesi, doğarsa şubat sonu doğacak burcu balık gibi Allah’ta nasip ederse, bende ondan minik balık diyorum karnımızınn içindeki küçük tatlı balıklarımız
Biz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcak ben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam

Evet öyle diyor hormanel olabilirmiş ama geçen pazar çok üşümüştüm piknikte o günden beri var benden inşallah ilerlemez ya bide mide bulantısı başladı doğru düzgün yemekte yiyemiyorum
Sen de çorap giy istersen ben öyle yaptım artık faydası oldu gibi ya bugün sadece 1 kez cıktım ishal de bulantı yapıyor ondan da olabilir mi? Benim de ishalle beraber basladi bulanti hafiften.
İş yeri merkezi havalandırma ve çok soğuk bizim. Hırka giysem de kasıklarım soğuk alıyor daha çok tetikliyor gibi geldi. Bugünden itibaren biraz izne ayrıldım bakalım evde dikkat edince fark edecek mi... ona göre işe başlayınca daha dikkat edecegim

Grupta ikiz haberleri artmaya başlamış çok heyecanlandım Rabbim rızkıyla gönderecek bebişlerimizi. 1 de olsa 2 de olsa O'nun hazinesi sonsuz sağlıkla gelsinler en onemlisi bu 2-3 gündür giremedim konusmalar birikmiş toplu okudum o yüzden tüm isimleri hatırlayamıyorum tek tek etiket yapmak isterdim yoksa vakit geçtikçe daha çok kaynastikca ezberleyecegim artik

Hahahah benzer muhabbet oldu bizde de ama ben aynımı doğuracağım benim doğum günüm 4 Şubat bebişin tahmini doğum günü 8 Şubat eşime bir ben daha doğurup seni delirteceğim demiştim hatırlıyor musun dedim evet dedi aha geliyor ikinci deli dedim belki geç veya erken doğar diyor sonra tövbe tövbe sağlıklı zamanında gelsin de ben ikinci bir sana razıyım dedi

arkandayım arkadasim aynen devam et Rabbim sağlıkla nasip etsin de ben huyunu suyunu kendime yine benzetirim hele kız olursa yandın hiç kaçarı yok diyorum altta kalmam ben

Zaten çok üşüyen bir insanım ben canım çorapla gezerim yaz kış çorapsız asla baş donmeside oluyor sabah cok kötüydüm ama suan iyiyim çok şükür. Bende bugün 2 kez çıktım tuvalete inşallah geçer ya

Evet var ama ben çok af edersiniz hemen sirkeli su ile taharet aldım %2 lik lugol içtim sanki ilk zamanki gibi değil sanki acı biber sürülmüş gibi içime doğru yanma vardı

Maşallah

Ayyyy çok güzel ya Rabbim hayırlı etsin gelişleri ile bolluk bereket getirsinler hiççç düşünme

Seni çok iyi anlıyorum bende 6 yıllık evliyim bu ay hamile olduğuöu öğrendim endişe ve korkular beynimi kemiriyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…