Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Eşimde bende baya zayıfız boy desen eşim ben gibi değil ama ben bildiğin cücük Ama ikimizin de bebekliği cok tosunmuş sanırım ona benzicek. Tek tesellim bu Ya pkos vardı bende ondan insülin hep tetikteydi tırstım yalan yok ama şükür cıkmadı. Gene de dedi yani dikkat edelim çok yiyoruz diye. O su nası tuttu seniiii ben içtim yaaa resmen midemden yardımm çığlıkları geliyordu açımm diye ağladım ilk bi saat sonra Neyse şükür geçti gitti ya.. Şu evreyii bi sağ sağlim atlatsak valla süper olur alak yavrilerimizi kucağımıza

Bende de pcos vardi, ama ben hayatim boyunca kahvaltisa sekerli yerdim tuzlu pek sevmezdim sjsj pcos arti insulin direnci olunca sekere meyil oluyor ve hep kiloluydum. Vucudum bayram etti heralde sekeri gorunce hahaha
Esim de kilolu benim ama boyu 1.95 gostermiyo 100+ kiloda.
Oglan da bi ara tombik cikti 22+6 da 625 gr cok korktum iri olacak diye ama dun 26+4te 940 cikti
Aynen sag salim dogsunlar az kaldi son 3 ay :)

selamlar oda kaç derece oluyor 2.5 togda bi de içine ne giydiriyosunuz

Evet ama bi ara hipoglisemilerim oluyordu hamilelikten önceydi. Ben de ondan korkuyorum aç kalmamaya çalışıyorum ama bu ara bulantilar ara ara geliyor reflu oluyor falan iştahım kaçtı yine

Çok geçmiş olsun. Çok zayıf olunca toleransımız azalıyor mu bilmiyorum ki ben de 49 kiloyum bebek iyi gelismezse diye korkuyorum

Evet ama bi ara hipoglisemilerim oluyordu hamilelikten önceydi. Ben de ondan korkuyorum aç kalmamaya çalışıyorum ama bu ara bulantilar ara ara geliyor reflu oluyor falan iştahım kaçtı yine
Bize aynı anda güncelleme geliyor sanırım mide yanmasını çözdüm derken şimdi de reflü çıktı başıma gece boğuluyorum afedersiniz ağzıma iğrenç acı su geliyor bu da midemi aşırı bulandırıyor gece öğürmekten öldüm

Tokluk da 118 cikmis nasil rahatladim :) cok şükür

Çok geçmiş olsun. Çok zayıf olunca toleransımız azalıyor mu bilmiyorum ki ben de 49 kiloyum bebek iyi gelismezse diye korkuyorum
Yokkk yokk sakın korkmaa.. Rahatlatmak için söylemiyorum ama kuzenim 50 kg ile doğum yaptı bebişimizde 3 bucuk kiloydu :) Ben 47 kg ile gebe kaldım 54 um şuan bezelye yutmuş solucan gibi dolanıyorum

Yaaa bi dakikaaa ben seni nerden hatırladım nerden hatırladım diye düşünürken çatlatma iğnesi olup takibini yaptığımız bi başlık vardıııı onun altında konuşmuştuk şuan gördümmm duygulandım beeee

Şeker yükleme testini yaptırırken Aile hekimim tüm kan değerlerinize de bakalım dedi.50 grm şeker testi sonucu bir saat sonra 122 çıktı.onda sorun yok dedi ama Demirin 9 ferritin 7 çıkmış çok düşük dedi.Demiri en hızlı nasıl yükseltebilirim.Demir ilacını biraz düzensiz kullandım şimdi günde iki kere düzenli kullanıyorum.ekstra önereceğiniz bir şey var mıdır?

Canım süt ve süt ürünleri tüketimine dikkat et onlarda demiri düşürüyormuş yani emilimini, demir içeren yiyecekler tüketirken yanında süt ürünü tüketme yada demir takviyesi aldıktan sonra en az iki saat bekleyip süt ürünü tüketmeye çalış

Pekmez iyi geliyor diye biliyorum, ben azicik azicik yiyorum dut pekmezi gun asiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…