Doktorunuz ne dedi pekiKızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum
İnşallah en sağlıklı en kolay şekilde olurBen çift rahimliyim rahim şeklinden dolayı aslında erken doğum riskim hep var, hatta 28 i görebileyim diye de çok dua ettim çok şükür 32 yi dolduracam yarın. Yani 36-38 arası demesi aslında benim kendimi daha erkene şartlandırmamak içindi. En erken 36 ama biz 38 i de görmek isteriz dedi.
Dr un yorumu burda önemli olan. Ne dedi bu duruma? Biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışın. Tahin yiyin bi de kahvaltıda sizin jcin bi zararı yoksa. Bana faydası oldu gibi geldi bi abla bana söylemişti hamileliklerinde faydasını gördüğünü. Ne kadar doğru bilmiyorum amaKızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum
En dogru yorumu doktorunuz yapar tabi ama ben dusuk oldugunu düşünmuyorum acikcasi.Kızlar 32+ 0ım bebek kilosu 1700 çok mu geriyim acaba.ilk bebeğim de 2 hafta geride ydi erken de doğdu çok korkuyorum
Benim çatlaklarım kaşınıyor ve çok can yakıyor ben bitkisel bir krem buldm bir tek o rahatlatıyor uzun süre nemli tutuyor, diğer denediğim tüm kremler kaşıntımı almadıGenelde bebek kilolu olunca çatlıyor diyorlar, bizim kilolar yakınYa lierac kullanıyorsanız o çatlatıyor, ben yağda süreceğim artık.Onu kullanan arkadaşım hep çatladı
Yaa ahahahah benim arkadaşım da öyleydi, sadece emzirmeye kalkıyordu, hatta uyansın ağlasın biraz bizi rahatsız etsin istiyorum diyordu, kendini öyle şartlamışKızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyorBir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
Kendi isteğinizlemi sezeryan kararı aldınız acaba9-10 şubat gibi benim de Dr un verdiği tarih. 38+5 ya da 38+6 da alırız seni sezeryana dedi daha doğrusu hesap yapınca bu iki tarihten biri
Kızlar bu arada arkadaş ziyareti yaptım. Bebeği daha 1 aylık. Ama bebek küçücüktü, öyle kucağa alınıp sevilmiyorBir de emzirmek için uyanıyor sonra tekrar uyuyor. Yani öyle zor gelmezi bana Hani diyorlarya yok banyo yapamadım sac tarayamadım. Hiç öyle değildi Bebek uyurken işlerini hallediyormuş. Sadece memişler dışarda geziyor biraz djdj
İlk hamileligimde 34 e kadar güzel gitmiştik. 38 .haftaya kadarda bir kaç tane vardı.ne zaman ki 38 i geçtim 40.haftaya kadar çatlamadik yerim kalmadiMerhabalar, çatlaklar genellikle kaçıncı haftada başlıyor o konuda ne durumdasınız gece gündüz krem yağ kombinasyonu yapıyorum ama 30. Haftadan sonra başlıyor diye duymuştum, inşallah başlamaz diye endişeleniyorum
9-10 şubat gibi benim de Dr un verdiği tarih. 38+5 ya da 38+6 da alırız seni sezeryana dedi daha doğrusu hesap yapınca bu iki tarihten biri
Selam, bende sezaryenden korkuyorum ve tüm kalbimle vajinal doğum istiyorumKızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
İki normal doğumum var bu 3. Olacak kesinlikle normal doğum der geçerimKızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
Benim çatlaklarım kaşınıyor ve çok can yakıyor ben bitkisel bir krem buldm bir tek o rahatlatıyor uzun süre nemli tutuyor, diğer denediğim tüm kremler kaşıntımı almadı
Yaa ahahahah benim arkadaşım da öyleydi, sadece emzirmeye kalkıyordu, hatta uyansın ağlasın biraz bizi rahatsız etsin istiyorum diyordu, kendini öyle şartlamış
Şimdi 1 saniye durmuyor yerinde
Ben hep ilk zamanlar zordur diye düşünmüştümbebek hareketlenmeye başlayınca oluyor o saçını bile tarayamama hali. hayatını istediğin gibi yaşamak çok büyük bir lüks haline geliyor. nadiren de olsa çok sakin,uslu bebeği olan varsa bilemem tabiibunlar iyi günler
Donuyordur belki :)Bebeğimin hareketlerini alt karnımda hissetmeye başladım bugün. Sizce çıkışı mi ariyorpanik yapmalimiyim
Ben sezo istiyordum hep ama şuan zaten zorunluKızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
Sezeryan beni korkutuyor, hic anestezi almadim ameliyat olmadim :)Kızlar selam, doğum ne düşünüyorsunuz, ben sanırım sezaryen istiyorum vajinal doğumdan çok korkuyorum :)
9 Şubat çok anlamlı olmaz mı ?ay ne kadar heyecanlı. İlk doğumum 38+5’te olmuştu. Pazartesi günüydü. Kendim o tarihi seçmiştim; özellikle pazartesi olsun istemiştim. Doktor da tamam demişti.
Şimdi 38+5 12 şubata denk geliyor ama benim aklımda nedense hep 11 şubat var. O günü istiyorum.
9 şubat istemiyorum annemin doğum günü diye. Ama bakalım nasip.
Eşimde öyle dedi gerci baş asagimi yerleşiyor acaba.Donuyordur belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?