- 26 Eylül 2024
- 1.225
- 397
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.521
Hayırlı olsunnnSelam kızlar bende subatta bebeğimi kucağıma alacağım Allah'ın izniyle inşallah16 sinda 4+6 çıktı ultrasonda kese göründü, Bugün 6+0 oldu. Cuma gunu doktor randevum var 6+3 olacak kalp atışı duyulurmu bebek görünür mu sizce? Ultrasonu da ekliyorum 4+6 olan.
Ben zaten ilk kanı sağlık ocağında vermiştim beta için o zaman yapmışlardı kaydımıBu arada Dr um bana sağlık ocağına gidip kaydını açtır dedi. Yaptırdınız mi kızlar
Benimde sizinle aynı, karından keseyi zor gördüler çok küçüktü. Cuma benimde randevu varSelam kızlar bende subatta bebeğimi kucağıma alacağım Allah'ın izniyle inşallah16 sinda 4+6 çıktı ultrasonda kese göründü, Bugün 6+0 oldu. Cuma gunu doktor randevum var 6+3 olacak kalp atışı duyulurmu bebek görünür mu sizce? Ultrasonu da ekliyorum 4+6 olan.
Tabi denk geliriz yine illaki.21inde ilk eğitimi alicam. İstersen burdan bilgilendiririm ama hatırlatma yaparsan daha güzel olur. Çünkü biraz unutkanlık var
Ooo ablacım çok afedersin gel buyurAçılın ablanız geldi :) 37 yim, ilk bebeğim olacak sağlıkla tamamlarsak
Hadi inşallah cuma goruruz bebegi ikimizde o zamanBenimde sizinle aynı, karından keseyi zor gördüler çok küçüktü. Cuma benimde randevu var
Benim de öyleydi altıncı haftaya girer girmez hatta günlerce hiçbir şey yiyemedim doğru düzgün işte geçen doktor prilam verdi bulantı gereğinden fazla ve beslenmemi engellediği için çok bulantım olduğu günler içtim onun harici içmedim .icmedigim günler yine alttan alttan o bulantıyı fark ediyorum ama yokmuş gibi davranıyorumKızlar bana yeni güncelleme geldi sanırımBi anda Bi bulantı bastırıyor çıkaracak gibi oluyorum, bastırsın diye birseyler tıkıyorum ağzıma sonra yavaş yavaş hafifliyor böyle olan var mı
Hayırlı olsun oncelikleSelamlar kizlar ben de bu sabah cift sizgi gördüm. Acaba Subat mi olur Mart mi bilemedim. Sizce hangi ay olur acaba
Ay benim de 5+6 şu an tamBenim de öyleydi altıncı haftaya girer girmez hatta günlerce hiçbir şey yiyemedim doğru düzgün işte geçen doktor prilam verdi bulantı gereğinden fazla ve beslenmemi engellediği için çok bulantım olduğu günler içtim onun harici içmedim .icmedigim günler yine alttan alttan o bulantıyı fark ediyorum ama yokmuş gibi davranıyorum
Ben 5+3 ye gittiğimde keseyi görünce bulantın ne düzeyde demişti zaten zayıf olduğum içinAy benim de 5+6 şu an tamaynı yerde başlamış seninkiyle cuma kontrol var eğer o zamana kadar yememi çok etkilerse söylerim. Ben de mecbur kalmadıkça birsey kullanmama taraftariyim ama bakalım dün ozeldeki Dr a Bi kabız Bi ishal oluyorum dedim normal dedi sindirim sistemi de ne olduğunu anlamaya çalışıyor o da şaşırmış durumda dedi ama bu değişik bulantı düne kadar yoktu soramadim
Ben de normalde de kilo alması gereken biriyim ama metabolizmam hızlı çalıştığı için vermeye yatkınım. Dün tartti Dr ve aboo dediBen 5+3 ye gittiğimde keseyi görünce bulantın ne düzeyde demişti zaten zayıf olduğum içinpek yok demiştim o zaman yoktu sonra bir başladı anlatamam en sevdiğim şeyler bile önüme gelince dünyanın en kötü kokan şeyi gibi geliyordu .yedinci haftada gittiğimde kilo vermiş gittim beslenmem yetersiz geldigi için başladı direkt şu an kalori arttırmaya gerek yok ama kendi beslenmen yetersiz gelmiş hatta kilo vermeye devam edersen diyetisyene yönlendiririz kilo vermeye ihtiyacın yok bedenin güçsüz düşer dedi.duzenli içebilirsin demişti aslında ama ben yoğun olduğu günlerde içiyorum onun harici içmiyorum
Ahaha bir bilseler bizim için kilo almak ne kadar zorBen de normalde de kilo alması gereken biriyim ama metabolizmam hızlı çalıştığı için vermeye yatkınım. Dün tartti Dr ve aboo dedinormalde de hep zayıftım alamiyorum dedim birsey demedi
Ben biraz alsam iyi olurAhaha bir bilseler bizim için kilo almak ne kadar zoryani ben zaten şu anda çok kilo almak istemiyorum çünkü normal doğum istiyorum ama en azından kilo vermesem iyi olur
Ben bebeği hissedemiyorum henüz sanki karnım boşmuş gibiHadi inşallah cuma goruruz bebegi ikimizde o zamankucucuk evet 10.1 mm, 4 hafta 6 gun yaziyordu ultrason kenarinda. Sonradan gördüm. Kalp atisi icin arastirdim da erken sanirim 8. Haftadan sonra goruluyormus karindan galiba.
Normalde son adet tarihime gore 5 gun oynadi ultrasonda.
Kacıncı haftada başladı acabaKızlar bana yeni güncelleme geldi sanırımBi anda Bi bulantı bastırıyor çıkaracak gibi oluyorum, bastırsın diye birseyler tıkıyorum ağzıma sonra yavaş yavaş hafifliyor böyle olan var mı
Gebeliğin ortasından sonra zaten kilo alımı hızlanacak canım o zaman alırsın diye düşünüyorum.Ben de sezeryandan çok korkuyorum normal doğumdan da korkuyorum ama normal doğum daha mantıklı geliyor sezeryandan sonra bebeğimle ilgilenirken daha çok zorlanırım gibi geldiği için ama zaman neyi gösterir bilemiyoruz tabikiBen biraz alsam iyi olurnormal doğumdan korkuyorum ama spinal anesteziden de korkuyorum. Çocuğum içimde kalsın almayın diycem galiba şaka Bi yana skolyozum falan var bilmiyorum neyi uygun görürler onun tedirginligi var. daha oralara gelemedik zaten bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?