Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Diğer ilacı bilemiyorum canım ama benim çok ciddi bulantılarım oluyordu acliktan ağlarken bile bulantidan bir şey yiyemiyordum ,sürekli aç kalmak bulantimi daha da berbat hale getiriyordu tam bir kısır döngü idi .ilacı içince zaten bulantım kesiliyor ya sürekli bir şeyler yiyip midem dolu olunca açlıktan bulantı olayı da ortadan kalkıyor bir iki gün rahat ediyorum ben 2,3 günde 1 falan içiyorum ondan

Kullanılabılır dedıler ama bılmıyorum. Benxe ilaç içmemek daha iyi ama.
Çok mecbur kalınca Dr yazıyor demek ki kar zarar dengesini düşünerek yazıyordur. Ama kendi kararımızla alinabilecek Bi ilaç değilmiş onu öğrenmiş oldum bakınca. Araştırmayı severim de prilam yeterli gelir hatta ona bile gerek kalmaz inşallah diyelim

Yaa öyle birsey ki açlık da fazla tokluk da rahatsızlık yaratıyor. Yanında sürekli birseyler olacak da arada ağzına atacaksın anca o Bi tık rahatlatıyor yani dayanilabilecek seviyeye getiriyor diyeyim. Sende işe yaramasına sevindim ben biraz daha direnmeyi deniycem bakalım

Umarım geçer gider de hiç ihtiyaç duymazsin canım

Merhaba. Geç döllenme mi olmuş sizin ?
Ben Bursa'dayım . Özele gitmeyi düşünmüyorum şuan şehir Hastanesi'ne devam ederim gibi duruyor. Siz hangi doktora gidiyordunuz ?
Evet geç döllenme dedi. 9 gün ileri aldı tarihi. Şuan Nilüfer Doruk Hastanesinde Elif Şahin’e gidiyorum. İnternetteki yorumlarına bakıp arıştırarak gittim. Ancak enerjimiz mi uymadı bana mı yetersiz geldi bilmiyorum ön yargılı da olmak istemedim aslında. Eşim de başka bir doktor da deneyelim bence tam bi ilgi göremiyoruz gibi diyince doktor arayışına girdim tekrardan. Şehir hastanesi konusunda da çevremdeki sağlıkçı tanıdıklarımdan da duyduğum kadarıyla doğum ve doğum sonrası için pek iyi yorumlar alamadım. İlgi alaka konusunda yetersiz olduklarını bazı problemler yaşanabildiğini söylediler. Araştırma hastanesi olmuş bu nedenle de çok fazla çalışanın hiçbir bilgi olmamasına rağmen sürece müdahale etmesiyle oluşan karışıklıkları dinledim bu sebeple çok çok uzağım devlet hastanesine. Umarım memnun kalırsınız siz yine de bilgi vermek istedim aklınızda olsun.

Bendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.
Evet ben de çok okudum forumda. Doktor dediğinde de söyledim zaten zararı olacaksa biz de istemiyoruz dinlemek bir sonraki randevumuzda dinleriz dedik. Sadece anlattığım gibi yeterli ilgiyi göremedik. Çok fazla akıntımın olduğunu beni rahatsız ettiğini söyledim mesela kanama olmadığı sürece önemli değil diyip üzerinde durmadı bile. Üstelik bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdiğimde o süreçte smear testi de vermiştim vajinal mantar olduğunu söylemişti doktorum fitil vermişti bunları anlattım tekrarlamış olabilir dedim. Bi açıklama yapmadı yani eğer devam ederse fitil veya hap veririm vs demedi. Bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım.

Teşekkür ederim bende şimdilik kyahala aliyeva var a life ta ona gittim ama önerilere açığım

Anladım, şu vajinal akıntı olayı bende de var ama benim idrarımda enfeksiyon çıktı bir de hamilelikte oluyor diyorlar. En iyisi bende bir test vereyim. Evet ilgisizmiş gerçekten. Eğer bir de ücret ödüyorsanız değiştirin bence.

Evet ben de tedirgin oluyorum enfeksiyon mu mantar mı hangisi var bilemem sonuçta test de istemedi yani. Tabi ki ödüyoruz. 2600 tl bir muayene ücreti az bir para değil yani. Umarım iyi bir doktor bulabilirim.

İyi akşamlar kızlar Salı günü doktora gittim kalp atışını duyduk çok şükür 2 haftadır aşırı mide bulantısı yaşıyorum 2,5 kiloya yakın verdim maalesef doktora dedim ilaç vermedi önermiyorum dedi benden 4 hafta önde hamile arkadaşım var doktoru ilaç vermiş vitamin sakıncası yok demiş. Sizden kullanan var mı ?

Evet bugün keseyi gördük şükür ama maalesef usg de görünmedi beni çok korkuttu muayenede gördük ilk usg fotosunu almış oldum nokta kadar minicik bir şey siz ne yaptınız
Aynı şey benim de başıma geldi. Görünmediği için çok korktum ısrar edince diğer türlü baktı doktor orda göründü çok şükür. Makine bozulmuş ben fotoğraf bile alamadım o korkuyla çekmek de aklıma gelmedi. Sağlıklı olsunlar da… bir sonraki randevunuz ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…