- 29 Haziran 2024
- 1.840
- 2.435
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #1.881
az kalmıs, 5 gün sonra görebilirsinizKız yok benimki özel ama oda o hissiyatı veriyor onada hak veriyorum uyumadan çalışıyor bazen maşallah:) Benim balığım 5+2 oldu artık bi büyüse çok sabırsızlanıyorum:)
Kullanılabılır dedıler ama bılmıyorum. Benxe ilaç içmemek daha iyi ama.Gebelikte güvenli mi ki acaba diye baktım da kategori B diyor o ilaca
Diğer ilacı bilemiyorum canım ama benim çok ciddi bulantılarım oluyordu acliktan ağlarken bile bulantidan bir şey yiyemiyordum ,sürekli aç kalmak bulantimi daha da berbat hale getiriyordu tam bir kısır döngü idi .ilacı içince zaten bulantım kesiliyor ya sürekli bir şeyler yiyip midem dolu olunca açlıktan bulantı olayı da ortadan kalkıyor bir iki gün rahat ediyorum ben 2,3 günde 1 falan içiyorum ondanProgestan zaten mahvediyor o da birseyler yapıyorsa hiç kalkismayayim dedim deteşekkür ederim yorumun için. Şimdilik birseyler yiyerek bastirmaya çalışıyorum 1-1,5 saatte bir ağzıma bir iki lokma birsey koymam gerekiyor yoksa yanma bulantı acayip birseyler oluyor. Gittiği yere kadar idare ederim de baktım olmuyorsa denerim 1 tane
Prilam hamileler için tasarlanmış diye yazıyor zaten ama zofer için demiştim bu yorumuEczacı arkadaşım var bulantılarımı görünce o da prilam önermişti muhtemelen doktorun gidince yazar demişti dediği gibi oldu gidince doktorum güvenle kullanabilirsin dedi
Çok mecbur kalınca Dr yazıyor demek ki kar zarar dengesini düşünerek yazıyordur. Ama kendi kararımızla alinabilecek Bi ilaç değilmiş onu öğrenmiş oldum bakınca. Araştırmayı severim deKullanılabılır dedıler ama bılmıyorum. Benxe ilaç içmemek daha iyi ama.
Yaa öyle birsey ki açlık da fazla tokluk da rahatsızlık yaratıyor. Yanında sürekli birseyler olacak da arada ağzına atacaksın anca o Bi tık rahatlatıyor yani dayanilabilecek seviyeye getiriyor diyeyim. Sende işe yaramasına sevindimDiğer ilacı bilemiyorum canım ama benim çok ciddi bulantılarım oluyordu acliktan ağlarken bile bulantidan bir şey yiyemiyordum ,sürekli aç kalmak bulantimi daha da berbat hale getiriyordu tam bir kısır döngü idi .ilacı içince zaten bulantım kesiliyor ya sürekli bir şeyler yiyip midem dolu olunca açlıktan bulantı olayı da ortadan kalkıyor bir iki gün rahat ediyorum ben 2,3 günde 1 falan içiyorum ondan
Umarım geçer gider de hiç ihtiyaç duymazsin canımYaa öyle birsey ki açlık da fazla tokluk da rahatsızlık yaratıyor. Yanında sürekli birseyler olacak da arada ağzına atacaksın anca o Bi tık rahatlatıyor yani dayanilabilecek seviyeye getiriyor diyeyim. Sende işe yaramasına sevindimben biraz daha direnmeyi deniycem bakalım
İyiyim bende çok şükür canım dün gittim iyiyiz şükür bebişimle belirtim hala yokO gün gece azalarak bitti pembelik. Şu an yok şükür. Pazartesi kontrolüm var hem heyecanlı hem stresli bekliyorumteşekkür ederim sen nasılsın
Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?Merhaba. Geç döllenme mi olmuş sizin ?
Ben Bursa'dayım . Özele gitmeyi düşünmüyorum şuan şehir Hastanesi'ne devam ederim gibi duruyor. Siz hangi doktora gidiyordunuz ?
Merhaba, ben de antalyadayım hangi doktordan bahsedyorsunuzAmin canımantalyadayim
Evet geç döllenme dedi. 9 gün ileri aldı tarihi. Şuan Nilüfer Doruk Hastanesinde Elif Şahin’e gidiyorum. İnternetteki yorumlarına bakıp arıştırarak gittim. Ancak enerjimiz mi uymadı bana mı yetersiz geldi bilmiyorum ön yargılı da olmak istemedim aslında. Eşim de başka bir doktor da deneyelim bence tam bi ilgi göremiyoruz gibi diyince doktor arayışına girdim tekrardan. Şehir hastanesi konusunda da çevremdeki sağlıkçı tanıdıklarımdan da duyduğum kadarıyla doğum ve doğum sonrası için pek iyi yorumlar alamadım. İlgi alaka konusunda yetersiz olduklarını bazı problemler yaşanabildiğini söylediler. Araştırma hastanesi olmuş bu nedenle de çok fazla çalışanın hiçbir bilgi olmamasına rağmen sürece müdahale etmesiyle oluşan karışıklıkları dinledim bu sebeple çok çok uzağım devlet hastanesine. Umarım memnun kalırsınız siz yine de bilgi vermek istedim aklınızda olsun.Merhaba. Geç döllenme mi olmuş sizin ?
Ben Bursa'dayım . Özele gitmeyi düşünmüyorum şuan şehir Hastanesi'ne devam ederim gibi duruyor. Siz hangi doktora gidiyordunuz ?
Evet ben de çok okudum forumda. Doktor dediğinde de söyledim zaten zararı olacaksa biz de istemiyoruz dinlemek bir sonraki randevumuzda dinleriz dedik. Sadece anlattığım gibi yeterli ilgiyi göremedik. Çok fazla akıntımın olduğunu beni rahatsız ettiğini söyledim mesela kanama olmadığı sürece önemli değil diyip üzerinde durmadı bile. Üstelik bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdiğimde o süreçte smear testi de vermiştim vajinal mantar olduğunu söylemişti doktorum fitil vermişti bunları anlattım tekrarlamış olabilir dedim. Bi açıklama yapmadı yani eğer devam ederse fitil veya hap veririm vs demedi. Bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım.Bendede aynısı oldu. Burda bazılarına kalp hızını söylemişler ama bana şuan ölçemeyiz dedi.Birde su asamada dinletemem dedi. Arkadaşımında adet gününü düzeltti. Daha önceye aldı.
Teşekkür ederim bende şimdilik kyahala aliyeva var a life ta ona gittim ama önerilere açığımMerhaba canım biz bugün 8 haftalık olduk. Ankarada dilek özdur da takip oluyorum daha önce doğum yapan arkadaşlarım çok önermişti, memorial ile de anlaşmalı. Tavsiye ederim çok güleryüzlü, en ince detaya kadar her şeyi anlatıyor, ilgileniyor.
Anladım, şu vajinal akıntı olayı bende de var ama benim idrarımda enfeksiyon çıktı bir de hamilelikte oluyor diyorlar. En iyisi bende bir test vereyim. Evet ilgisizmiş gerçekten. Eğer bir de ücret ödüyorsanız değiştirin bence.Evet ben de çok okudum forumda. Doktor dediğinde de söyledim zaten zararı olacaksa biz de istemiyoruz dinlemek bir sonraki randevumuzda dinleriz dedik. Sadece anlattığım gibi yeterli ilgiyi göremedik. Çok fazla akıntımın olduğunu beni rahatsız ettiğini söyledim mesela kanama olmadığı sürece önemli değil diyip üzerinde durmadı bile. Üstelik bir önceki ay kimyasal gebelik geçirdiğimde o süreçte smear testi de vermiştim vajinal mantar olduğunu söylemişti doktorum fitil vermişti bunları anlattım tekrarlamış olabilir dedim. Bi açıklama yapmadı yani eğer devam ederse fitil veya hap veririm vs demedi. Bu yüzden yeni bir doktor arayışındayım.
Evet ben de tedirgin oluyorum enfeksiyon mu mantar mı hangisi var bilemem sonuçta test de istemedi yani. Tabi ki ödüyoruz. 2600 tl bir muayene ücreti az bir para değil yani. Umarım iyi bir doktor bulabilirim.Anladım, şu vajinal akıntı olayı bende de var ama benim idrarımda enfeksiyon çıktı bir de hamilelikte oluyor diyorlar. En iyisi bende bir test vereyim. Evet ilgisizmiş gerçekten. Eğer bir de ücret ödüyorsanız değiştirin bence.
Bebiş iyiymiş ya daha ne olsunİyiyim bende çok şükür canım dün gittim iyiyiz şükür bebişimle belirtim hala yok
Evet bugün keseyi gördük şükür ama maalesef usg de görünmedi beni çok korkuttu muayenede gördük ilk usg fotosunu almış oldum nokta kadar minicik bir şey siz ne yaptınızMerhaba ne yaptınız kese göründü mü? tekrar tahlil istedi mi doktorunuz
Aynı şey benim de başıma geldi. Görünmediği için çok korktum ısrar edince diğer türlü baktı doktor orda göründü çok şükür. Makine bozulmuş ben fotoğraf bile alamadımEvet bugün keseyi gördük şükür ama maalesef usg de görünmedi beni çok korkuttu muayenede gördük ilk usg fotosunu almış oldum nokta kadar minicik bir şey siz ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?