Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    61
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin inşallah bu bebeğinle her şeyi unutursun

Bana da verdi ama mecbur kalmadıkça içmeyeyim diyorum zorluyorum kendimi. İçtin mi hiç faydası ve bir yan etkisi oldu mu?
İlk gebeliğimi prilam sayesinde 6. Aya kadar ilerletebildim. yoksa hiçbir şey yiyemeyecektim. Çok faydası oluyor ama zararı var mı bilmiyorum yakında ihtiyaç duyacak gibiyim ben de araştırmadayım

Ben ilk hamileliğimde doğuma gidene kadar kullandım şimdi de kullanıyorum canım bir zararını görmedim kullanmasam nasıl geçerdi bilmiyorum hamilelik

Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Ben kürtaj da Gültekin hanıma gitmiştim. Bu gebelikte de 7 + larda gidicem. Şuan net değil ama Zeliha atak dusunuyorum şimdilik. Daha önce ona da muayene olmuştum. İyi bir doktordu
Ben de sağlıkçıyım. Orda çalışmadım ama kürtajımı orda oldum. Yani özel hastane gibi geçti. Hiç sıkıntı yaşamadım. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tabi orası da var. İlla iyisi kötüsü vardır. İlk dogumumu aritmi Osmangazi de yaptım güler yıldızla. Güzel geçti. Daha önce orda çalışmıştım zaten.
Arkadaşlarım hayat hastanesi özlem ballıya gidiyordu onlar memnundu.
Ablam da şehir Hastanesi'nde kürtaj oldu onunda güzel geçti. Tabi yine siz içinize sinenle devam edin. Sevdiğin doktorla devam edebilmek gerçekten gebelikte çok önemli. İnşallah gönlünüze göre bulursunuz
Ben şuan şehir hastanesi diyorum ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum tabi

Kendisi rica etti bende zararsızsa tabi görelim dedim boş düşüncesiyle çıkıp iki gün daha beklemek istemedim 7 temmuz dedi belki bi tık daha geç giderim kalp sesini duymak için Siz tekrar ne zaman gidecektiniz

Güler yıldızı ben de düşünüyorum. Biraz bana mesafesi uzak gitmeye üşeniyorum. Nasıl biriqcaba

Güler yıldızı ben de düşünüyorum. Biraz bana mesafesi uzak gitmeye üşeniyorum. Nasıl biriqcaba
Ben güler yıldızı seviyorum. Hastanede çalısırken de kötü bir şey duymamıştım hakkında. Daha sonra gebelikte te doğumda da sıkıntı yaşamadım. Ücret olarakta diğer hastanelere göre uygun oluyor genelde. Uzaksa bir şey diyemem tabi ama bir deneyin içinize sinerse devam edersiniz

Kızlar ben bir süre olamadım kusura bakmayaın düşük oldu malesef ondan çok gelemedim kimyasal gebelik miş kanamam geldi inşallah birdaki ay denicez rabbim busefer nasip etmedin inşallah birdaki ay olucak
Çok geçmiş olsun kaç betayla öğrenmistiniz nasıl ilerledi süreç

Kendisi rica etti bende zararsızsa tabi görelim dedim boş düşüncesiyle çıkıp iki gün daha beklemek istemedim 7 temmuz dedi belki bi tık daha geç giderim kalp sesini duymak için Siz tekrar ne zaman gidecektiniz
Benimkini ta 18ine verdi ama ben de bir hafta erken gitmeyi düşünüyorum. Bence önümüzdeki 2 hafta tam dolunca gidelim. 7 hafta dolunca yani tam olur gibi sizce?

Evet arkadaşım gitmiş oda çok memnun kalmış. Şuan takipli bir doktorum var oda fena değil memnunum açıkçası.erkek doktor olduğundan mı ne biraz fazla resmi sadece eve de yakın.insan doğumu da düşünüyor haliyle .oğlum var burada ben de yalnızım acil bir şey olsa yada doğum olsa problem olacak gibi. Biraz ortadayim yani .
Şehir hastanesi için de güzel şeyler duydum

Kızlar ben bir süre olamadım kusura bakmayaın düşük oldu malesef ondan çok gelemedim kimyasal gebelik miş kanamam geldi inşallah birdaki ay denicez rabbim busefer nasip etmedin inşallah birdaki ay olucak
Canımm, kimyasal sonrası hemen hamile kalınır diyorlar inşallah sende Mart annesi oluverirsin hemen geçmiş olsun Allah en yakın zamanda tekrar nasip etsin sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı

Aynen bende. Hayırlısı olsun bakalım. Sen duruma göre ilerlersin en güzeli. Evde çocuk olunca insan her yönden düşünmek zorunda kalıyor. Seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…