Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Geçen sefer kayıp yaşadığım için dikkatli olmak istiyorum karından baktircam sadece. Ondan emin olamadım 🥹 iş günlerim uyuyor olsa çarşamba ya da perşembe gidecektim Bi de randevu yok yani diğerleri çok ileri tarih🥲
Merhabalar geçen seferki kayıbınız neden olmuştu acaba bende aynı durumdayım da hamileysem Muayeneye gitmeye bile korkuyorum açıkçası :( başınız sağolsun

Merhabalar geçen seferki kayıbınız neden olmuştu acaba bende aynı durumdayım da hamileysem Muayeneye gitmeye bile korkuyorum açıkçası :( başınız sağolsun
Merhaba, teşekkür ederim.. Nedeni bilmiyorum😥 ilk kayıp olduğu için testler yapılmasını reddettiler. Tekrarlayan dusuklerde araştırma yapılırmış. Böyle Bi saçmalık neden bilmiyorum gerçekten bu acıyı defalarca yaşamak neden bekleniyor aklıma yatıramadim bu mevzuyu.. Ben de çok korkuyorum bilmediğim Bi sorun varsa ve yine birsey olursa diye. Sevincim bile buruk🥲 siz neden kaybettiniz peki öğrendiniz mi? sizin de başınız sağolsun 😥

Maşallah 🥰 kaç hafta kaç gün şu an bu degerle
Canım benim de daha önce bir kaybım var ama ilk gebeliklerde zaten çok karşılaşılıyor diyor doktorlar hep. O yüzden içini ferah tut inşallah bu sefer her şey güzel ilerleyecek hayırlısıyla. Herkesin kendi tercihi ama vajinal bakalım derse de karşı çıkmam diye düşünüyorum ben. Öncekinde hiçbir muayene yapılmamasına rağmen sağlıksız olduğu için düşük başlamıştı zaten. 🥰🙏🏻 benim hesabıma göre 4+6 olması lazım bugün.

Son düzenleme:
Selam kızlar hesabima göre 6+1 im doktor keseyi geçen hafta gördü 4mm ama şöyle bisey var ki son bir kaç gündür sol tarafımda agrilar var doktor normal diyor sizde de var mı bu tarz agrilar batma desem değil kasılma desem değil cozemedim ve bazen çok oluyor bazense yok oluyor

Selam kızlar hesabima göre 6+1 im doktor keseyi geçen hafta gördü 4mm ama şöyle bisey var ki son bir kaç gündür sol tarafımda agrilar var doktor normal diyor sizde de var mı bu tarz agrilar batma desem değil kasılma desem değil cozemedim ve bazen çok oluyor bazense yok oluyor
Canım sıklıklaysa doktora bir daha git derim ne olur ne olmaz bu arada adetin nezamandı en son bende kese için yarın gidecem adete göre 6+3 şuan benim 😂😂ilk gittiğimde doktor iki hafta sonra gel dedi diye bu kadar bekledim çok heyecanlıyım bir yandan tedirginim bakalım

Canım sıklıklaysa doktora bir daha git derim ne olur ne olmaz bu arada adetin nezamandı en son bende kese için yarın gidecem adete göre 6+3 şuan benim 😂😂ilk gittiğimde doktor iki hafta sonra gel dedi diye bu kadar bekledim çok heyecanlıyım bir yandan tedirginim bakalım
Sat 4 mayıs 10 haziranda doktora gittiğimde 1986 beta 4mm kese göründü vajinal muayenede senin kaçtı sat hemen hemen aynıyız ben İnternete bakarak hesapladım belki doktor başka bisey söyler yarın muayenede ikimizde yarın doktora gidiyoruz inşallah çok güzel haberler alırız bende çok heyecanlıyım stresliyim aslında böyle yapmamız yanlış ama elinde değil insanın sürekli kafam düşüncelerle meşgul başka şeylere odaklanamıyorum 🥲

Evet bana da oluyor batma şeklinde iki üç sn sürüyor sadece, bacağa bile vuruyor hatta. Biz de 6+6 yız

Evet bana da oluyor batma şeklinde iki üç sn sürüyor sadece, bacağa bile vuruyor hatta. Biz de 6+6 yız
Ah evet benimde bacağa vuruyor onu söylemedim çok şiddetliyken vuruyor benimde belimde fıtık vat başta sandim ki bel fıtığı agrisi sonradan anladım sizin sat ne zamandı doktora gittiniz mi ağrıyla ilgili ne dedi keseriz göründü mu yada kalp atışı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🌸

Ah evet benimde bacağa vuruyor onu söylemedim çok şiddetliyken vuruyor benimde belimde fıtık vat başta sandim ki bel fıtığı agrisi sonradan anladım sizin sat ne zamandı doktora gittiniz mi ağrıyla ilgili ne dedi keseriz göründü mu yada kalp atışı sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🌸
Aminn hepimz saglıkla büyütelim inşallah 🐣
Bende de fıtık var ama kasık batması daha farklı iğne gibi dize vuruyor daha cok.. Bugün daha az mesela. Sat 2 Mayıs benim 😊 6+1de kese de bebek de görünmüştü karından. Kalp atısı için Cumartesi gıdıcez inşallah 🤲🏻

Aminn hepimz saglıkla büyütelim inşallah 🐣
Bende de fıtık var ama kasık batması daha farklı iğne gibi dize vuruyor daha cok.. Bugün daha az mesela. Sat 2 Mayıs benim 😊 6+1de kese de bebek de görünmüştü karından. Kalp atısı için Cumartesi gıdıcez inşallah 🤲🏻
Çok yakınız inşallah cumartesi kalp atışlarını duyarsınız 🤲🌸

Canım benim de daha önce bir kaybım var ama ilk gebeliklerde zaten çok karşılaşılıyor diyor doktorlar hep. O yüzden içini ferah tut inşallah bu sefer her şey güzel ilerleyecek hayırlısıyla. Herkesin kendi tercihi ama vajinal bakalım derse de karşı çıkmam diye düşünüyorum ben. Öncekinde hiçbir muayene yapılmamasına rağmen sağlıksız olduğu için düşük başlamıştı zaten. 🥰🙏🏻 benim hesabıma göre 4+6 olması lazım bugün.
Ben karşı değilim vajinal muayeneye ama bilmiyorum işte herseyden korkuyorum bu ara yani çok da mantıklı düşünebildiğim soylenemez🙈 acil durum olmadıkça yaptırmak istemiyorum. Bakalım hayırlısı olsun. Benim de 4+5 gibi hesaplarıma göre. Seninle paralel bayağı gün ve degerlerimiz onu farkettim 😄
Benim sadece hafif toz pembe akintim oldu 2 kez ve hiç kanamam olmadı. Kese bozulup kalbi yavaş atıyordu ve sonrasinda kalbi de durunca zorunlu kurtaj oldum 8 haftalikti 😔

Bebek sola yerleşmiş olabilir bir dahaki kontrolünde sor bence. Benim de olmuştu tek tarafta ağrı önceki gebelikte ve bebeğin o kısma yerleştigini söylemişti ultrasonda. Şimdi ağrım geziyor mesela ama sol daha çok ağrıyor o yüzden ben de soracağım merak ettim😄

Sat 4 mayıs 10 haziranda doktora gittiğimde 1986 beta 4mm kese göründü vajinal muayenede senin kaçtı sat hemen hemen aynıyız ben İnternete bakarak hesapladım belki doktor başka bisey söyler yarın muayenede ikimizde yarın doktora gidiyoruz inşallah çok güzel haberler alırız bende çok heyecanlıyım stresliyim aslında böyle yapmamız yanlış ama elinde değil insanın sürekli kafam düşüncelerle meşgul başka şeylere odaklanamıyorum 🥲
Adetin ilk günü 2 mayıstı benim 8 mayısta da bitmişti hangisi baz alınıyor bilmiyorum ilk günü dimi ? Ayy canım hiç sorma bende heyecan deil de korku var daha önce gebelik kayıplarım oldu diye acaba kese var mı acaba kötü bişey mi diyecek diye çok tedirginim inşallah güzelce kesemi görürüm ama sen kese görmüşsün kalp atışı için erken deil mi neden gideceksin ? İnşallah hem kese hem bebeği görürüm kalp atışı için erken sanırım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun benim en son 4 Haziran da değerim 158 di canım ben küçük bir değerle öğrenip dört defa kan verdim ama benim ilişki yani döllenme tarihim net çünkü ovitrelle ile gebe kaldım 18 mayıstı ilişki başka yoktu

Back
X