Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Benim doktorum dün cinsiyet tahmininde bulundu. Bayağı erken aslında ama yüzde 80 de bi oran verdi 😀 gördüğü bildiği bişeyler var deyip inanmak istiyorum ☺️ doktordan sonra ultrason görüntüsünü chatgpt ye gönderdim o da bütün teorilere göre aynı tahmini yaptı 😍 kız olacakmış🙏🏻
Kaç haftalık oldu bebişin. Çok erken bulunmuş tahminde

Benim doktorum dün cinsiyet tahmininde bulundu. Bayağı erken aslında ama yüzde 80 de bi oran verdi 😀 gördüğü bildiği bişeyler var deyip inanmak istiyorum ☺️ doktordan sonra ultrason görüntüsünü chatgpt ye gönderdim o da bütün teorilere göre aynı tahmini yaptı 😍 kız olacakmış🙏🏻
Yaa ne güzel 😊ben de bugün gideceğim 11+1olduk inşallah tahmin eder benimkini de 😄

merhaba benim 5. haftalarda lekelenmem başlamıştı şuan 7. haftayı geçiriyorum başta progestan hap kullanıyodum fitile çevirdik son bir kaç gündür lekelenmem iyice azaldığı için akşam 1 adet fitil alıyordum doktor kararı ile. daha iyiye giderken bugün lazere gidemediğim için ilk defa ağdaya gittim genital bölgemide aldırdım iyiydim eve geldim ani kırmızı dolu bir kanamam oldu acile gittik bebek kalp atışı kese iyi. yine kanama alanı yok iğne yaptı yarın fitile devam edeceğim ama çok canım sıkıldı böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda
Rahim kasılması olmuş olabilir. çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Ayy kaçıncı hafta hayırlı olsun 🤍

Bende ananas çok severim ilk aylar önerilmiyormuş ama arada canım istediğinde minik bir dilim yiyorum valla ne yapayım

Ben de ananas çok severim. Geçen haftalarda yarım ananas bitirdim. İlk hamileliğimde son aylarda 1 ananasın hepsini yiyordum. Ama çok asitli bir meyveymiş meğerse. Midemi mahvediyordu bıraktım. Yiyince 1-2 dilimi geçmemek en iyisi

Ben de ananas çok severim. Geçen haftalarda yarım ananas bitirdim. İlk hamileliğimde son aylarda 1 ananasın hepsini yiyordum. Ama çok asitli bir meyveymiş meğerse. Midemi mahvediyordu bıraktım. Yiyince 1-2 dilimi geçmemek en iyisi
Bende öyle yapıyorum şuan son aylarda istediğiniz kadar yeyin doğumu kolaylaştırıyor gibi bir alçı var

Ben de 2li test randevumu 10+2ye aldım. Doktor daha geç olmasını istemedi.
Cinsiyet tahmini yapmaz o haftada.

Yalnız benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Az az devam ediyor. Tatildeyim. Yüzüyordum. Gölgede oturuyordum. Onlar sıkıntı yaratmamıştır herhalde ama korktum. Şimdi dinleneceğim. Bugün bir daha yüzmem.
İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Kahverengi lekelenmesi olan oldu mu bu haftalarda? Progestan mı verilmesi lazım acaba?
8+4 görünüyor şu an. Ama ultrasona göre 8+0 olması lazım.

Ben de 2li test randevumu 10+2ye aldım. Doktor daha geç olmasını istemedi.
Cinsiyet tahmini yapmaz o haftada.

Yalnız benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Az az devam ediyor. Tatildeyim. Yüzüyordum. Gölgede oturuyordum. Onlar sıkıntı yaratmamıştır herhalde ama korktum. Şimdi dinleneceğim. Bugün bir daha yüzmem.
İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Kahverengi lekelenmesi olan oldu mu bu haftalarda? Progestan mı verilmesi lazım acaba?
8+4 görünüyor şu an. Ama ultrasona göre 8+0 olması lazım.
Selam cok gecmis olsun öncelikle. benim de 3-4 gün önce oldu. Doktorum kırmızı kan ve ağrı olmadığı sürece normal olabileceğini söyledi. Ebe de aynı şekilde hormonların değişiminden kaynaklı kahverengi- et suyu gibi lekelenmeler olabileceğini söyledi. Ben yine de ultrasona gittim bebekte de kesede de bir kanama görünmedi.

Selam cok gecmis olsun öncelikle. benim de 3-4 gün önce oldu. Doktorum kırmızı kan ve ağrı olmadığı sürece normal olabileceğini söyledi. Ebe de aynı şekilde hormonların değişiminden kaynaklı kahverengi- et suyu gibi lekelenmeler olabileceğini söyledi. Ben yine de ultrasona gittim bebekte de kesede de bir kanama görünmedi.

Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.
Herhangi bi ilaç varildi mi peki?
Bir de hala devam ediyor mu bitti mi lekelenme?
Dinlenin gibi bir öneride bulundu mu doktor?
annem bacaklarının altına yastık koyup dinlen dedi. Şu an dinleniyorum.

Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.
Herhangi bi ilaç varildi mi peki?
Bir de hala devam ediyor mu bitti mi lekelenme?
Dinlenin gibi bir öneride bulundu mu doktor?
annem bacaklarının altına yastık koyup dinlen dedi. Şu an dinleniyorum.
Korkmayın hepimiz kahverengi leke yaşadık :) 8. Haftadayım ben de. Daha geçeli 2 gün oluyor lekelerim. Progestan hapı ağızdan da içtim fitil olarak da verdi. Hatta göbekten iğnesini de oldum. Siz bence doktora danışarak progestan alın eczaneden 200 lük. Ağızdan için bi zararı olmaz. Yüzdüğünüz için hareketlilik belki eski kanı bile atmış olabilir. Ben kırmızı kanama geçirdim 5. Haftada sonrasında bol bol yatış verdi :( şu an yok çok şükür 🙏🏻

Back
X