- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #3.261
İlaç kullanmadım ama serum yaptırmak zorunda kaldım çünkü çok fazla su kaybı yaşadım su dahi içsem kustumHiç bir şey olmaz, önemli olan ağır ilaç kullanmamak.Artık insan oldular nerdeyse..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullanmadım ama serum yaptırmak zorunda kaldım çünkü çok fazla su kaybı yaşadım su dahi içsem kustumHiç bir şey olmaz, önemli olan ağır ilaç kullanmamak.Artık insan oldular nerdeyse..
Merhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu aradaBen de 2li test randevumu 10+2ye aldım. Doktor daha geç olmasını istemedi.
Cinsiyet tahmini yapmaz o haftada.
Yalnız benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Az az devam ediyor. Tatildeyim. Yüzüyordum. Gölgede oturuyordum. Onlar sıkıntı yaratmamıştır herhalde ama korktum. Şimdi dinleneceğim. Bugün bir daha yüzmem.
İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Kahverengi lekelenmesi olan oldu mu bu haftalarda? Progestan mı verilmesi lazım acaba?
8+4 görünüyor şu an. Ama ultrasona göre 8+0 olması lazım.
Leke bir kez geldi mi geçmesi birkaç gün sürer, normalMerhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu arada
Bu şekilde olan varmı ya ben çok endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz hala leke devam ediyorLeke bir kez geldi mi geçmesi birkaç gün sürer, normal
Benim geçen hafta kahve akıntım oldu, yaklaşık 1 hafta sonra geçti. Doktorumun yönlendirmesiyle kırmızıya dönse, artsa veya ağrı sancı olsa doktora gidecektim ama gitmem gerekmedi.Bu şekilde olan varmı ya ben çok endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz hala leke devam ediyor
Kaçıncı haftadasınızBenim geçen hafta kahve akıntım oldu, yaklaşık 1 hafta sonra geçti. Doktorumun yönlendirmesiyle kırmızıya dönse, artsa veya ağrı sancı olsa doktora gidecektim ama gitmem gerekmedi.
10+4Kaçıncı haftadasınız
Bende 10+0 ilk defa böyle bir şey duyuyorum ve başıma geliyor çok panik oluyorum o yğzden
Birçok gebede oluyor. Bol su için dinlenin.Bende 10+0 ilk defa böyle bir şey duyuyorum ve başıma geliyor çok panik oluyorum o yğzden
Teşekkür ederimBirçok gebede oluyor. Bol su için dinlenin.
Sakız ve beyaz leblebi benim de kurtarıcım bunlar gün içerisinde hep yanımdalarKızlar burda biri sakız önermişti bulantı için. Denedim bende de faydası oldu yazayım dedim denemek isteyen olursa benim gibiyorulunca bırakıyorum ama olsun yarım saat de olsa bastirmasi nimet gibi geldi
dün bulantidan açlıktan ağlamıştım çünkü o kadar çok kötü geçti ki
![]()
Okumakta istiyor insan ama okuyunca bende etkisinde kalıyorum garip bişey gerçektenKaybı olan annelere çok üzüldüm. Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza ama okurken maalesef kötü düşüncelere de kapılmadım değil. Ne kadar çok kalbi duran bebek olmuş dedim. Kendimi de çok kötü hissettim böyle bir durumda nasıl farkederim diye. 1 ay sonraydı randevum ama erken gitmek istiyorum şu an…
Korkma fitil kısa sürede düzene sokar çoğumuz kullanıyoruz ve lekelenme oldu hep.Bende 10+0 ilk defa böyle bir şey duyuyorum ve başıma geliyor çok panik oluyorum o yğzden
Evet maalesef etkisinden çıkamıyorum ben de. Mümkün olduğunca olumsuzluklardan bahsedilmese hepimiz için daha iyi olur. Hepimizin morale ihtiyacı var. Özelden mesajlasılsa daha iyi olur kayıplarla ilgili durumlar…Okumakta istiyor insan ama okuyunca bende etkisinde kalıyorum garip bişey gerçekten
Çok üzülüyorum hem yaşadıklarına hemde ya bize de olur mu diye
Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın![]()
2. Trimester prenses dönemi diyorlar benim çocuklu arkadaşlarım ama inşallah dedikleri gibi olurSakız ve beyaz leblebi benim de kurtarıcım bunlar gün içerisinde hep yanımdalar
Ne zaman bitecek bu bulantılar ya önden gidenler haber edebilir mi![]()
Haklısınız dikkatli oluruzEvet maalesef etkisinden çıkamıyorum ben de. Mümkün olduğunca olumsuzluklardan bahsedilmese hepimiz için daha iyi olur. Hepimizin morale ihtiyacı var. Özelden mesajlasılsa daha iyi olur kayıplarla ilgili durumlar…
11. Haftadan bildiriyorum bitmiyor arkadaşlarSakız ve beyaz leblebi benim de kurtarıcım bunlar gün içerisinde hep yanımdalar
Ne zaman bitecek bu bulantılar ya önden gidenler haber edebilir mi![]()
U şeklinde olandan mi aldiniz siz de peki? Bana şu 2 yastık olanlar da güzel gibi geliyor ama herkes U şeklinde olandan da memnun, karar veremiyorum11. Haftadan bildiriyorum bitmiyor arkadaşlarama azalıyor diyebilirim.benim altıncı haftaya kadar hiç yoktu diyebilirim ordan sonra bir basladi ki anlatamam.prilam başlamıştık işte son bir hafta on gündür falan eskiye nazaran daha iyiyim,prilami daha nadir içiyorum ama tam anlamıyla kesilmedi .mesela 2,3 gün hiç olmuyor sonra bir gün oluyor gibi şu anda .ama şunu söyleyebilirim süreç ilerledikçe genel olarak belirtilerim azaldı mesela hiç geçmeyen kasık ağrım vardı hep o şimdi yok ama yerine yeni şeyler ekleniyor
mesela bir haftadır falan bel ağrım var hamile yastığı ile yatınca çok rahat ediyorum