Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Ben de 2li test randevumu 10+2ye aldım. Doktor daha geç olmasını istemedi.
Cinsiyet tahmini yapmaz o haftada.

Yalnız benim kahverengi lekelenmem oldu bugün. Az az devam ediyor. Tatildeyim. Yüzüyordum. Gölgede oturuyordum. Onlar sıkıntı yaratmamıştır herhalde ama korktum. Şimdi dinleneceğim. Bugün bir daha yüzmem.
İlk hamileliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım.
Kahverengi lekelenmesi olan oldu mu bu haftalarda? Progestan mı verilmesi lazım acaba?
8+4 görünüyor şu an. Ama ultrasona göre 8+0 olması lazım.
Merhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu arada

Merhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu arada
Leke bir kez geldi mi geçmesi birkaç gün sürer, normal

Bu şekilde olan varmı ya ben çok endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz hala leke devam ediyor
Benim geçen hafta kahve akıntım oldu, yaklaşık 1 hafta sonra geçti. Doktorumun yönlendirmesiyle kırmızıya dönse, artsa veya ağrı sancı olsa doktora gidecektim ama gitmem gerekmedi.

Kızlar burda biri sakız önermişti bulantı için. Denedim bende de faydası oldu yazayım dedim denemek isteyen olursa benim gibi 😅 yorulunca bırakıyorum ama olsun yarım saat de olsa bastirmasi nimet gibi geldi 😅 dün bulantidan açlıktan ağlamıştım çünkü o kadar çok kötü geçti ki🥲

Kaybı olan annelere çok üzüldüm. Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza ama okurken maalesef kötü düşüncelere de kapılmadım değil. Ne kadar çok kalbi duran bebek olmuş dedim. Kendimi de çok kötü hissettim böyle bir durumda nasıl farkederim diye. 1 ay sonraydı randevum ama erken gitmek istiyorum şu an…

Kızlar burda biri sakız önermişti bulantı için. Denedim bende de faydası oldu yazayım dedim denemek isteyen olursa benim gibi 😅 yorulunca bırakıyorum ama olsun yarım saat de olsa bastirmasi nimet gibi geldi 😅 dün bulantidan açlıktan ağlamıştım çünkü o kadar çok kötü geçti ki🥲
Sakız ve beyaz leblebi benim de kurtarıcım bunlar gün içerisinde hep yanımdalar 😅

Ne zaman bitecek bu bulantılar ya önden gidenler haber edebilir mi😢

Kaybı olan annelere çok üzüldüm. Umarım bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza ama okurken maalesef kötü düşüncelere de kapılmadım değil. Ne kadar çok kalbi duran bebek olmuş dedim. Kendimi de çok kötü hissettim böyle bir durumda nasıl farkederim diye. 1 ay sonraydı randevum ama erken gitmek istiyorum şu an…
Okumakta istiyor insan ama okuyunca bende etkisinde kalıyorum garip bişey gerçekten😢
Çok üzülüyorum hem yaşadıklarına hemde ya bize de olur mu diye 😣
Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🤲🏼

Okumakta istiyor insan ama okuyunca bende etkisinde kalıyorum garip bişey gerçekten😢
Çok üzülüyorum hem yaşadıklarına hemde ya bize de olur mu diye 😣
Allah korusun Rabbim kimseye yaşatmasın 🙏🤲🏼
Evet maalesef etkisinden çıkamıyorum ben de. Mümkün olduğunca olumsuzluklardan bahsedilmese hepimiz için daha iyi olur. Hepimizin morale ihtiyacı var. Özelden mesajlasılsa daha iyi olur kayıplarla ilgili durumlar…

Sakız ve beyaz leblebi benim de kurtarıcım bunlar gün içerisinde hep yanımdalar 😅

Ne zaman bitecek bu bulantılar ya önden gidenler haber edebilir mi😢
11. Haftadan bildiriyorum bitmiyor arkadaşlar 😂ama azalıyor diyebilirim.benim altıncı haftaya kadar hiç yoktu diyebilirim ordan sonra bir basladi ki anlatamam.prilam başlamıştık işte son bir hafta on gündür falan eskiye nazaran daha iyiyim,prilami daha nadir içiyorum ama tam anlamıyla kesilmedi .mesela 2,3 gün hiç olmuyor sonra bir gün oluyor gibi şu anda .ama şunu söyleyebilirim süreç ilerledikçe genel olarak belirtilerim azaldı mesela hiç geçmeyen kasık ağrım vardı hep o şimdi yok ama yerine yeni şeyler ekleniyor 😂mesela bir haftadır falan bel ağrım var hamile yastığı ile yatınca çok rahat ediyorum

11. Haftadan bildiriyorum bitmiyor arkadaşlar 😂ama azalıyor diyebilirim.benim altıncı haftaya kadar hiç yoktu diyebilirim ordan sonra bir basladi ki anlatamam.prilam başlamıştık işte son bir hafta on gündür falan eskiye nazaran daha iyiyim,prilami daha nadir içiyorum ama tam anlamıyla kesilmedi .mesela 2,3 gün hiç olmuyor sonra bir gün oluyor gibi şu anda .ama şunu söyleyebilirim süreç ilerledikçe genel olarak belirtilerim azaldı mesela hiç geçmeyen kasık ağrım vardı hep o şimdi yok ama yerine yeni şeyler ekleniyor 😂mesela bir haftadır falan bel ağrım var hamile yastığı ile yatınca çok rahat ediyorum
U şeklinde olandan mi aldiniz siz de peki? Bana şu 2 yastık olanlar da güzel gibi geliyor ama herkes U şeklinde olandan da memnun, karar veremiyorum 😂

Back
X