Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Midemin çok bulandığı zamanlar bazen sadece patates haşladım biraz yoğurtla ve tuzla yedim çok iyi gelmişti. Yemek olarak sebzeleri az bir yağ ile fırında soteledim yine yoğurtla tükettim. Cacık ve soğuk çorba mükemmel gidiyor bu sıcaklarda🌸🌸 bu arada donmuş meyveler mide bulantısına çok iyi geldi. Filede harika donmuş meyveler var (böğürtlen-çilek-frambuaz) bunları direk soğuk soğuk dondurma gibi yedim çok iyi geldi. Yine kefir ve yeşil elma hem sağlıklı hem çok iyi tutuyor💞 umarım işe yarar size de yardımcı olur tüm bunlar
Bende idrarda bakteri çıkmıştı, ilaç kullanmak istemediğim için, donmuş kızılcık kirazı yemiştim. Donmuş meyveyi öyle keşfettim. Sonra haşlama patates üzerine sızma zeytinyağı, biraz tuz, nar ekşisi ile harikaydı yani beni uzun süre idare etti. En iyisi limondu ama

Kızlar akşamları hafif yemek önerileriniz var mı? Malum ağır şeyleri yiyemiyor insan hem hamilelik hem sıcaklar. Hafif olsun diye çevirip çevirip üç beş yemeği tekrarlar oldum 😅 Bir de iş çıkışı yapacağım için pratik olursa da çok güzel olur
Ben sürekli makarna yemek istiyorum asermelerim bile fakir😅

Back
X