- 12 Nisan 2024
- 943
- 734
- 23
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.181
Ayyy evet sanırım en güzel kısım bebiş kıyafetleri almakİnşallah yaa bide alışveriş telaşı saracak çok heyecanlı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy evet sanırım en güzel kısım bebiş kıyafetleri almakİnşallah yaa bide alışveriş telaşı saracak çok heyecanlı![]()
Teşekkürler bakacağımMamaaura max. Elasticity cream diye bir şey aldım. İçeriği hoşuma gitmişti ama bir kez kullandım daha o yüzden övemeyeceğim ama bir araştırın bence
Bi kızdım kendine geldi birazerkeklerde de sendromlar yaşanıyormuş, eşle beraber. Abartmasalar bari
Sadece folik asit mi alıyorsunuz yoksa kombine birsey mi elinizdeki? Detaylı bilgim yok ama yakın çevremde en son doğum yapan kişiyi hatırlamaya çalışıyorum da dönem dönem kullandığı vitamin içeriğini değiştirmişti. Dr un tavsiyesi ile ilerlemeyi düşünüyorum ben. O haftalarda vitaminlerime de tahlille bi baktirip tekrar sorarım diye düşünmüştümKızlar dün doktor 14. haftadan sonra folik asiti bırakıp omega3 gibi takviyelere başlayacağımızı söyledi. Arkadaşım doğum yapana kadar folik asit kullanmıştı kafam karıştı biraz. Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir
Sadece folik asit kullanıyorum ilk üç ay başka bir takviye önermiyorum demişti doktorum. 14. haftadan sonra folik asiti kesip omega3, D vitamini vs başlayalım dediSadece folik asit mi alıyorsunuz yoksa kombine birsey mi elinizdeki? Detaylı bilgim yok ama yakın çevremde en son doğum yapan kişiyi hatırlamaya çalışıyorum da dönem dönem kullandığı vitamin içeriğini değiştirmişti. Dr un tavsiyesi ile ilerlemeyi düşünüyorum ben. O haftalarda vitaminlerime de bi baktirip tekrar sorarım diye düşünmüştüm
Canım folik asit bebekte özellikle nöral tüp gelişimi için gerekli bu da ilk üç ayda zaten tamamlanmış oluyor diye biliyorum. Bu yüzden doktorlar 3 aydan sonra kesebiliyorlar tek başına folik asit desteğini.Kızlar dün doktor 14. haftadan sonra folik asiti bırakıp omega3 gibi takviyelere başlayacağımızı söyledi. Arkadaşım doğum yapana kadar folik asit kullanmıştı kafam karıştı biraz. Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir
Buna benzer bir şey ilk gebeligimde yaşamıştım. Sabah uyanacagim sıra biri eliyle bana poğaça uzatıyordu. Ben de ağzımı açıp pogacaya doğru atladım. Öyle uyanmıştım. Çok değişik bir şey amaBen uyurken aşerdim portakalı sanki biri yanımda soydu ve suyu suratıma sıçradı gibi kokusu geldi çok garipti
Bebeğin gelişimine göre yonlendirecektir bence doktor. Ilk 3 ay folik asit kritik öneme sahip olduğu için şart ama sonrasında kesebilir ya da devam edebilir o konuda standart birsey yok diye biliyorum. Bi de sizin önceki durumunuz da önemli bence. Mesela benim önceden beri demir ve d vitamini eksikliği vardı. Direkt kombine birsey almıştım kendi kendime yani Dr a sormadan. Dr a da sorduğumda uygun dedi o yüzden devam ettim. Başından beri kullanıyorum. D vit demir omega folik asit ve başka birkaç vitamin daha var. Ama bir dahaki kontrolde soracağım merak ettim siz de hatirlatmiskenSadece folik asit kullanıyorum ilk üç ay başka bir takviye önermiyorum demişti doktorum. 14. haftadan sonra folik asiti kesip omega3, D vitamini vs başlayalım dedi
Anladım çok teşekkür ederimCanım folik asit bebekte özellikle nöral tüp gelişimi için gerekli bu da ilk üç ayda zaten tamamlanmış oluyor diye biliyorum. Bu yüzden doktorlar 3 aydan sonra kesebiliyorlar tek başına folik asit desteğini.
Evet gerçekten aşermek farklı bir şeymiş yaşayınca anladımBuna benzer bir şey ilk gebeligimde yaşamıştım. Sabah uyanacagim sıra biri eliyle bana poğaça uzatıyordu. Ben de ağzımı açıp pogacaya doğru atladım. Öyle uyanmıştım. Çok değişik bir şey amaiki 3 kere başka yiyeceklerde de oldu ama onları hatırlamıyorum. Benim de ruhum fakir olduğu için çok basit şeyler aserdim
![]()
Evet doğru söylüyorsunuz bebeği ilk öğrenip doktora gittiğimde tüm testlerim yapıldı ve değerlerimin hepsi normaldi belki bu sebeple ekstra bir şey verilmedi. Bundan sonrası için bebek depolardan beslendiğinden güncellemeler olacaktırBebeğin gelişimine göre yonlendirecektir bence doktor. Ilk 3 ay folik asit kritik öneme sahip olduğu için şart ama sonrasında kesebilir ya da devam edebilir o konuda standart birsey yok diye biliyorum. Bi de sizin önceki durumunuz da önemli bence. Mesela benim önceden beri demir ve d vitamini eksikliği vardı. Direkt kombine birsey almıştım kendi kendime yani Dr a sormadan. Dr a da sorduğumda uygun dedi o yüzden devam ettim. Başından beri kullanıyorum. D vit demir omega folik asit ve başka birkaç vitamin daha var. Ama bir dahaki kontrolde soracağım merak ettim siz de hatirlatmiskenBebek büyüdükçe ihtiyaçları değişeceği için mantıklı geliyor bana düzenleme yapmak istemesi
Benimde canım sürekli poğaça, sokak simidi, börek çekiyorBuna benzer bir şey ilk gebeligimde yaşamıştım. Sabah uyanacagim sıra biri eliyle bana poğaça uzatıyordu. Ben de ağzımı açıp pogacaya doğru atladım. Öyle uyanmıştım. Çok değişik bir şey amaiki 3 kere başka yiyeceklerde de oldu ama onları hatırlamıyorum. Benim de ruhum fakir olduğu için çok basit şeyler aserdim
![]()
Bende içerisinde her şey olan bir vitamin kullanıyorum folik asit omega d ve gerekli tüm vitaminler, çok memnunum ancak bende vitaminim ekstra mide bulantısı yaptı sizde böyle bir durum var mı? Omega 3 ten mi kaynaklanıyor diye düşündümBebeğin gelişimine göre yonlendirecektir bence doktor. Ilk 3 ay folik asit kritik öneme sahip olduğu için şart ama sonrasında kesebilir ya da devam edebilir o konuda standart birsey yok diye biliyorum. Bi de sizin önceki durumunuz da önemli bence. Mesela benim önceden beri demir ve d vitamini eksikliği vardı. Direkt kombine birsey almıştım kendi kendime yani Dr a sormadan. Dr a da sorduğumda uygun dedi o yüzden devam ettim. Başından beri kullanıyorum. D vit demir omega folik asit ve başka birkaç vitamin daha var. Ama bir dahaki kontrolde soracağım merak ettim siz de hatirlatmiskenBebek büyüdükçe ihtiyaçları değişeceği için mantıklı geliyor bana düzenleme yapmak istemesi
Merhaba canım aminnn sağlıkla huzurla mutlulukla alalım bebişlerimizi kucağımızaMerhabalar herkese bende şuan 9+1 im sanırım Sat 27 mayıs, ilk gebeliğim daha.Rabbim bebişlerimizi Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Bende öyle kullanıyorum tr de tüp bebek tedavisi icindeyken önerilen vitaminleri kullanıyorum iki ceşit, burdaki doktorum devam edebilirsin dedi icinde çok şeyler var ve memnunum d vitamini ekstra alıyorum yurt dışında d vitamini yeterince alamıyor vücut ve magnezyum alıyorum o kötü kokuyo yutarken cok kötü oluyorum günde iki kere beni mahfediyor.Bende içerisinde her şey olan bir vitamin kullanıyorum folik asit omega d ve gerekli tüm vitaminler, çok memnunum ancak bende vitaminim ekstra mide bulantısı yaptı sizde böyle bir durum var mı? Omega 3 ten mi kaynaklanıyor diye düşündüm
Bende vitamini amerikadan almıştım 3 aylık almışım bitirene kadar kullanayım dedim ama çok normalken içtiğimde böyle içimi garip yapıyor midem falan bulanıyor. D-E-K-B12–magnezyum-demir-omega 3-biotin-folik asit vs her şey var aslında tr de olsa önerirdim çok sağlıklı hissettiriyor insanı sadece 1-2 saat bende mide bulantısı yan etkisi yaptı. Bebek anneden aldığı için herşeyi kalsiyum ve d vitamini ekstra önemliymiş, ileride bizde kemik erimesi yaratabiliyormuş bunları ekstra almakta fayda varBende öyle kullanıyorum tr de tüp bebek tedavisi icindeyken önerilen vitaminleri kullanıyorum iki ceşit, burdaki doktorum devam edebilirsin dedi icinde çok şeyler var ve memnunum d vitamini ekstra alıyorum yurt dışında d vitamini yeterince alamıyor vücut ve magnezyum alıyorum o kötü kokuyo yutarken cok kötü oluyorum günde iki kere beni mahfediyor.
Her gün ayrı bir şey aşeriyor benimkierkeklerde de sendromlar yaşanıyormuş, eşle beraber. Abartmasalar bari