• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
aklıma magnezyum geldi 1 haftaya doktora gidicem danışıcam bunu ama çok can acıtıydı umarım olmaz bir daha
Kramplar başlayınca magnezyum başlanıyor direkt o rahatlatıyor bir dönem bana da olmuştu hatta doktorum bu kadar erken beklemiyordum ama sorun değil magnezyum başlarız rahatlarsın demişti direkt .gerçekten de öyle oldu magnezyum başlayınca rahatladım

Kramplar başlayınca magnezyum başlanıyor direkt o rahatlatıyor bir dönem bana da olmuştu hatta doktorum bu kadar erken beklemiyordum ama sorun değil magnezyum başlarız rahatlarsın demişti direkt .gerçekten de öyle oldu magnezyum başlayınca rahatladım
ilk iş doktoruma bunu danışmak olacak. tavsiyeler için herkese teşekkür ediyorum

ben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Evet iki gecedir benim de alt bacağıma giriyor 17. Haftam bitiyor bir daha ki doktor randevumda soracağım. Genelde magnezyum öneriyorlar ama erken mi bilmiyorum.

Ya bu ağrılardan kastınız nedir mesela ben özellikle uyandığımda inanılmaz sırr bel ve ayak altı ağrısı yaşıyorum bu tarz şeyler mi? Magnezyum sanırım kabızlığa da iyi geliyormuş doktorum 20. Haftadan sonra başlarsın devam ederse dedi
Benim ağrılardan kastımı tam olarak açıklamam mümkün değil çünkü her türlüsünü yaşıyorum. Kasık, bel, bacak, karın, vajina, gaz ağrısı 😂 Hepsi farklı günlerde ve farklı seviyelerde gidip geliyor. Bazen ağrı gibi alıyor bazen bıçak batması gibi.

Evet iki gecedir benim de alt bacağıma giriyor 17. Haftam bitiyor bir daha ki doktor randevumda soracağım. Genelde magnezyum öneriyorlar ama erken mi bilmiyorum.
Ben magnezyum başından beri kullanıyorum çok şükür kram gibi bişey olmadı sanırım erken sayılmaz ama yinede doktora danış tabi

Bence hissediyordur ben ağlamaya başlayınca fark ediyorum artık birden Bebek kendini topluyor sertleşiyor niye ama ağlamayın sizi ağlatan birmi var mesela beni en çok eşim ağlatır ben desem geç gelme eve der sen benim babammısın ben babama hesap vermiyorum sana mı vericem dünyanın lafını hakaretini söyler sonrad a kendisi küser bende hep ağlarım bide banada der sen şeytanlık tan ağlıyorsun sırtını döner gider
Çok üzücü yaşadıklarımız böyle bir süreçte bunları yaşamayı haketmiyorum Evet bende eşim yüzünden ailesi yüzünden ailemin evine geldim boşanma kararı aldım ve elimde olmadan sürekli ağlıyorum Bu defa bebeğimi üzdüğümü düşünüp daha çok ağlıyorum

Merhaba hanımlar çarşamba doktor randevum vardı çok şükür herşey yolunda. 17+3 olduk bugün hareketlerini hissediyorum artık emin olarak ☺️ doktora sordum 16 olmadan başladı sanki dedim evet sizin arkaduvar plasentanız o yüzden erken hissetmeye başlarsınız dedi demekki yanılmamışım hissetmekle 🙂 3D resminide gösterdi şansımıza duruşu iyi olduğu icin gösteriyorum dedi normalde bidahaki ay gösteriyomuş. Allahın mucizesi ne güzel bir duyguymuş 🤲🏻🌸

Sen

doktorum her şeyi sana bağlı mutluluğu da beslenmesi de demişti kordono ilk gördüğünde çok duygulanıp ağlamıştım. Evet her şeyi bize bağlı ama bu hormonlarla baş etmek mümkün değil ki. Ben de özellikle son bir haftadır sinirli ve gerginim ama elimde değil iş hayatı ülke şartları türk aile yapısı:))) gel de olma yani. Hangi arkadasıma sölesem hepsi de böyle dönemlerden geçmiş. Sonra diyorum çok huzurlu çok mutlu olsam nolcak ki bu çocuğun anası belli doğduğunda anlamayacak mı onu kandırdığımı 😂😂 yani yapacak bir şey yok doğduğu dünya minnoş bir yer değil zaten olacak böyle şeyler bi de buna takılırsak daha da üzeriz kendimizi
Evet insan içinden geldiğine engel olamıyor ağlamaman gerekiyor mutlu olman gerekiyor diyorum ama olmuyor işte

ben gece korkunç bi baldırda krampla çığlıkla uyandım. kendimi kasınca kasıklarımda ağrıdı kramplar son ayda olur diye biliyorum neden böyle erken oldu yıllardırda olmazdı hiç bunu yaşayan oldu mu aranızda ?
Ben sabah sol tarafima uzanıp uyuyorken dönmeye çalıştım sağ bacağımi kaldirdigim gibi sağ kasığımda çok acı bir batma oldu çığlıkla uyandım geçti sonra şükür

Çok üzücü yaşadıklarımız böyle bir süreçte bunları yaşamayı haketmiyorum Evet bende eşim yüzünden ailesi yüzünden ailemin evine geldim boşanma kararı aldım ve elimde olmadan sürekli ağlıyorum Bu defa bebeğimi üzdüğümü düşünüp daha çok ağlıyorum
Kaç çocuğunuz var

IMG_8746.webp
Kızlar bebek arabası geldi. Biz çok beğendik özellikle sürüşü inanılmaz rahat yağ gibi kayıyor. Katlandığında baya küçülüyor. Bu markayı düşünen varsa fikir olsun 😊

Back
X