- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.441
Kaçıncı gebeliginiz17+2 bende de tık yok. Bazen geceleri hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gebeliginiz17+2 bende de tık yok. Bazen geceleri hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamadım
Yok yaşamıyordum başlarda o kadar kusarken bile yaşamıyordum .son bir hafta on gündür falan devamlı halde ,devamliya dönmeden önce bir şey yiyip içince biraz yanıyordu yarım saate falan geçiyordu iki üç gün öyle devam etti sonra devamliya döndü .etrafımda doğum yapan insanlara sorduğumda evet bu haftalarda başlar ve dönem dönem daha da artar dedi.üzgünüm yazara tutunacak bir dal bulamadımpeki öncesinde de yanma problemlerin oluyor muydu? ben hiç yaşamadım mesela hayatım boyunca (yazar burda tutunacak bir dal arıyordur)
İlk günler bende rahat edememiştim, ayarını kendi bel ölçünüze göre yaparsanız hem karnınıza hemde sırtınıza destek oluyor hoşuma gittibana da kuzenım verdi yıkadım kuruttum iki gündür kullanıyorum ama yok ben rahat değilim ama genel olarak :) dün doktorum kesınlıkle sırt üstü yatmayacaksın dedi e yanda yatamıyorum uyku haram
Merhaba 18+4 teyim hiç hissetmedim, bu hafta doktora sordum normal ilk gebelik olduğundan 18-20 hafta arası yavaşça hissedersiniz demişti bekliyorumSelam bayanlar bebişleri hissetmeye basladinizmi benim başladıysa kaçıncı haftada başladınız benim 16+4 teyim hala hareket hicbisey hissetmiyorum ilk gebelik değil çoktan hissetmem lazım gibi geliyor tedirgin olmaya basladim
yokmuş canım doktorum öyle dedi bana ilerleyınce sen kendın yatamayacaksın rahatsız olacaksın zaten demişti. dediği gibi de oldu geçen hafta başladı gerçekten asla yatılmıyorİlk günler bende rahat edememiştim, ayarını kendi bel ölçünüze göre yaparsanız hem karnınıza hemde sırtınıza destek oluyor hoşuma gittibende hep yan ve yüzüstü yatıyorum bu arada acaba yüzüstü yatmanın zararı var mı henüz göbeğim yok yatabiliyorken son kez yatayım diyorum : )
kaçıncı haftadasın suandaYok yaşamıyordum başlarda o kadar kusarken bile yaşamıyordum .son bir hafta on gündür falan devamlı halde ,devamliya dönmeden önce bir şey yiyip içince biraz yanıyordu yarım saate falan geçiyordu iki üç gün öyle devam etti sonra devamliya döndü .etrafımda doğum yapan insanlara sorduğumda evet bu haftalarda başlar ve dönem dönem daha da artar dedi.üzgünüm yazara tutunacak bir dal bulamadım
Ah çok sevindim öyle olmasına o zaman rahatsız edene kadar yüzüstü yatmaya devam edeceğim en rahat pozisyon o geliyor bana: ) bakalım zaman ne gösterecekyokmuş canım doktorum öyle dedi bana ilerleyınce sen kendın yatamayacaksın rahatsız olacaksın zaten demişti. dediği gibi de oldu geçen hafta başladı gerçekten asla yatılmıyor
kaçıncı haftasın suanda iç karnın büyük olabılır eğer öyleyse gerçekten çok şanslısın bence rahatlık anlamında çok rahat geçirirsin hamileliğini.Ah çok sevindim öyle olmasına o zaman rahatsız edene kadar yüzüstü yatmaya devam edeceğim en rahat pozisyon o geliyor bana: ) bakalım zaman ne gösterecek
Selam bayanlar bebişleri hissetmeye basladinizmi benim başladıysa kaçıncı haftada başladınız benim 16+4 teyim hala hareket hicbisey hissetmiyorum ilk gebelik değil çoktan hissetmem lazım gibi geliyor tedirgin olmaya basladim
Bebişlerinin hareketlerini hisseden anneler bir şey soracağım benimkinin tekmeleri beni biraz korkutuyor sert vuruyor on beş haftalık olduğundan itibaren hissetmiştim ama şimdi iyice sertleşti bu normal mi? 19 haftada bu kadar sert tekmeler normal mi , şimdiden Böyleyse 8 aylıkken nolur diye düşünüyorum lorkum o djfjjf
18+4 teyim siz? Evet sanırım öyle iç karnım geniş, henüz belli olmuyor gebeliğim karnım sıkı, sadece akşamları fazla yemek yemişim gibi hafif şişlik var. Ama bence birkaç haftaya çıkar diye düşünüyorum ultrasonlarda bebekler kocaman şaşırıyorum gördükçekaçıncı haftasın suanda iç karnın büyük olabılır eğer öyleyse gerçekten çok şanslısın bence rahatlık anlamında çok rahat geçirirsin hamileliğini.
18 bitti işte 19a başlıyorumkaçıncı haftadasın suanda
evet kesinlikle iç karnınız büyük ben 18+1 deyım ve dışardan bakan bariz hamile olduğumu anlıyor. benim hiç iç karnım yok anladığım kadarıyla. ama karnı çok çıkmayanlar çıkanlara göre cok daha rahat geçiriyorlar son aylarını da18+4 teyim siz? Evet sanırım öyle iç karnım geniş, henüz belli olmuyor gebeliğim karnım sıkı, sadece akşamları fazla yemek yemişim gibi hafif şişlik var. Ama bence birkaç haftaya çıkar diye düşünüyorum ultrasonlarda bebekler kocaman şaşırıyorum gördükçe![]()
Olsun ne güzel hamilelikte nadiren başımıza geliyorevet kesinlikle iç karnınız büyük ben 18+1 deyım ve dışardan bakan bariz hamile olduğumu anlıyor. benim hiç iç karnım yok anladığım kadarıyla. ama karnı çok çıkmayanlar çıkanlara göre cok daha rahat geçiriyorlar son aylarını da
30 cok gec cnm chatgpt bile 24 de disaridan artik secilir dioBenim doktorum tekme gibi hareketleri 30.haftadan sonra hissedersin dedi ama bu kadar erken tekme olur mu bilmiyorum.
Off geçmişler olsun, bende 18+4 teyim henüz başlamadı ama dr bu hafta önlem için gaviscon diye bir ilaç yazdı, mideniz yanarsa için dedi aklınızda olsunGidince doktora sorucam ya şaka bir yana cidden çok yoruyor insanı su ne kadar mide yakabilir mantıken di mi ama su içsem dahi alev alev oluyor midem.bir şey yiyip içsem de içmesem de hayattan sogutacak kadar yanıyor![]()
Çok teşekkür ederim ,sağlık ocağındakiler onu önerdi de yine de doktoruna bir Danış dedi kontrole gidince yalvaricam al şu alevleri midemden diye .umarım sizler yaşamazsınız ama genel olarak yaygın bir şeymiş bu malesefOff geçmişler olsun, bende 18+4 teyim henüz başlamadı ama dr bu hafta önlem için gaviscon diye bir ilaç yazdı, mideniz yanarsa için dedi aklınızda olsun
Siz yine sorun bakalım benimki yazdı ama sizinki ne diyecekÇok teşekkür ederim ,sağlık ocağındakiler onu önerdi de yine de doktoruna bir Danış dedi kontrole gidince yalvaricam al şu alevleri midemden diye .umarım sizler yaşamazsınız ama genel olarak yaygın bir şeymiş bu malesef
Olsun ne güzel hamilelikte nadiren başımıza geliyorumarım öyle olur çok yıpranmadan çok ağırlaşmadan atlatırız bu süreci, inşallah sizinki de çok rahat ve güzel geçer
bu iç karın işleri genetik olabilir belki anneminde 5. Aydan sonra karnı çıkmış iç karnı genişmiş bilemiyorum bir annenize sorun bakalım : )
inşallah aminnn ... evet evet öyle benim anne tarafımın hep çıkıyor karın ve çok büyüyor. zorlasa da çok şükür diyorum sağlıklı olalım gerçekten gerisi hiç önemli değilOlsun ne güzel hamilelikte nadiren başımıza geliyorumarım öyle olur çok yıpranmadan çok ağırlaşmadan atlatırız bu süreci, inşallah sizinki de çok rahat ve güzel geçer
bu iç karın işleri genetik olabilir belki anneminde 5. Aydan sonra karnı çıkmış iç karnı genişmiş bilemiyorum bir annenize sorun bakalım : )