- 6 Ağustos 2025
- 138
- 80
- 13
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.481
Ultrason kağıdında yazıyor aslında. Özellikle söylemedi de
Benim 16+6 da 200 gram dedi fazla geldi okuduğum kitaplara göre. ama sizinle aşağı yukarı aynıevet 17+3 de 210 gr demişti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ultrason kağıdında yazıyor aslında. Özellikle söylemedi de
Benim 16+6 da 200 gram dedi fazla geldi okuduğum kitaplara göre. ama sizinle aşağı yukarı aynıevet 17+3 de 210 gr demişti
Teşekkür ederimAaa oylemi hayırlı olsun baştan beri kiz gibi diyordun kesin mi konuştu doktor
AminnnBenim multivitaminde de var sanırım bi bakıyım olmazsa ek almam ben de ya hiç kullanasım yok zaten. Aldıklarınız çok tatlııı Allahım sağlıkla gitdirmeyi nasib etsin inşallahben daha çorap bile almadım
![]()
16+6 yiz 184 gr yazıyor benim de. Normal dedi gelişimine genel olarak. Bence sizin de normaldirBenim 16+6 da 200 gram dedi fazla geldi okuduğum kitaplara göre. ama sizinle aşağı yukarı aynı![]()
Bana da normal dendi ama bir salamadım alışacağım inşallah16+6 yiz 184 gr yazıyor benim de. Normal dedi gelişimine genel olarak. Bence sizin de normaldir![]()
Annelik hormonları işte çok normal kafamiza birseyler takılmasıBana da normal dendi ama bir salamadım alışacağım inşallah![]()
Doktora gitmeden önce o hafta kaç cm işte kaç gram neler yapabiliyor bakıyorum sonra gidiyorum doktor diyor şu kadar. Ben şokAnnelik hormonları işte çok normal kafamiza birseyler takılması![]()
Canım arkadaşımda baya kramp yaşıyor. Magnezyum tamamen bitirmiyor ama azaltıyor demiştiKontrole gidip geldim kızlarbebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine
çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmazmagnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de![]()
papatyalı olana bayıldımmm :) güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah :)Kontrole gidip geldim kızlarbebegimi görünce ağrılarım herseyim geçti tabi yine
çok şükür hersey yolunda. Kramp olayından bahsettim. Magnezyum sordum. Kullanabilirsin ama pek faydası olmuyor dedi. Özel bir önerisi olmadı. D vit düşük olmasına rağmen multivitamininde var ek gerek yok dedi. Demir için de sidefer alabilirsin dedi.
Sabah kramp giren yer de hala içinde sertlik var gibi yürüyünce. İnşallah tekrar olmazmagnezyum konusunda kararsız kaldım.
Kontrol dönüşü yine boş durmadım birseyler alma rutinim bozulmadı bunları aldım bu sefer de![]()
Biz de hangi sebze/meyve büyüklüğünde ona taktıkDoktora gitmeden önce o hafta kaç cm işte kaç gram neler yapabiliyor bakıyorum sonra gidiyorum doktor diyor şu kadar. Ben şok![]()
Hamilelikten önce kullanmayı denedim diyare yaptıCanım arkadaşımda baya kramp yaşıyor. Magnezyum tamamen bitirmiyor ama azaltıyor demişti
Aminn cok tesekkur ederimpapatyalı olana bayıldımmm :) güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah :)
Geçen hafta gittiğimde 127 gr dediKızlar doktorunuz bebeğin gramı hakkında bilgi verdi mi ?
Formları var canım. Bazı formları yapabiliyorHamilelikten önce kullanmayı denedim diyare yaptıkorkuyorum bi yandan da
![]()
Beni aramadılar gebelik kaydı için çağırmışlardı onun için gittiğimde iş yerinde her sene tetanoz vurulduğumdan 20. Haftalarda tek toz vurulması yeterli demişlerdiAnnisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
Bana ilk kayıt actirdigimda yani gebeligin başında. Eylül'ün ikinci haftası sizi tetanoz aşısı için arayacağız dediler. Bugün aradılar haftaya gelmemi soylediler ama benim aynı zamanda kan sulandırıcı iğnelerim olduğu için önce doktorumla görüşmem gerektiğini söyledim uygun görürse randevudan sonraki gün gelirim dedim . Randevum 24 Eylül de 25 Eylül'de aşı yapabilirim. O zaman da 19 haftalık olucamBeni aramadılar gebelik kaydı için çağırmışlardı onun için gittiğimde iş yerinde her sene tetanoz vurulduğumdan 20. Haftalarda tek toz vurulması yeterli demişlerdi
Beni de kontrole çağırdılar o zaman dedi 22 sinde gel diyeAnnisler sizi sağlık ocağından tetanoz aşısına çağırmak için aradılar mi
Aa benimki de 19 a denl geliyor erken değil mi yaBeni de kontrole çağırdılar o zaman dedi 22 sinde gel diye