- 19 Haziran 2024
- 475
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.661
hoşgeldin ilk sayfada bulunan tablodaki bilgileri yazıpMrs Dalloway etiketleyin o sizi tabloya kaydedecektir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ilk sayfada bulunan tablodaki bilgileri yazıpMrs Dalloway etiketleyin o sizi tabloya kaydedecektir
Yani ben de 2 kilo kadar anca aldimben 16 haftalığım canım çift yumurta ikizi şuana kadar 4-5 kilo aldım karnım baya sivri doktorum kilo almamam için aşırı baskı yapıyor sizinki iyi olan sanırım :)![]()
Ben de baktım dün siz söyleyince siteye ama yorumlarda genelde küçük demişler. Ablam da yeğenime hep oradan alıyordu o da 6 aylık için 9 aylık al dedi. Genelde 6 aylıkken biraz tombiş oluyorlar küçük oluyor dedi. Bilginiz olsun sizin de. Ben de verdim siparişler bakalımEvet kesinlikle son zamanlarımız tam kışın ortasında olucak zaten genelde evde olduğumuz zamanlaray çok güzel ismi maşallah adıyla uzun güzel ömrü olsun çok hoş buluyorum Doğa ismini. Haklısınız tombik olma olasılığı da var bebişlerin bir arkadaşım yenidoğan aldığı hiç bişeyi giydirememiş kocaman bir tosun doğurdu Yerim heryeri boğum boğum: ) Çok almamak lazım yenidoğanda aklımızda olsun
Evet canım lütfenMrs Dalloway ben bilgilerimi yazmıştım ama tabloda kendimi göremedim tekrar yazayım mı
Canım valla benim de hiç hareket yoktu şuan daha yeni18+3 oldum yeni böyle damar oynuyor gibi birden damar gibi atıyor ama çok yavaş diğerleri öyle değil di bu çok tembel valla
gerçekten bravo lütfen beslenme önerilerine açığım :))Yani ben de 2 kilo kadar anca aldim![]()
Yaş 32Evet canım lütfen![]()
Her gün yumurta ceviz haftada 2 gün avokadogerçekten bravo lütfen beslenme önerilerine açığım :))
aslında aynı şeyleri ben de yapıyorum ama porsiyonlarım sanırım büyük benim birazHer gün yumurta ceviz haftada 2 gün avokado
Her gün muz ve baska meyve neler varsa evde
Ekmek bir dilim anca yiyorum bir de ıvır zıvırı bıraktım çoğunlukla bebeklere kilo yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum![]()
Benim de 17 ci haftaya girdim önümüzdeki haftalarda inşallah hissederim bendeBen 19. Haftaya girdim dün ilk kez hissettim harika bir duyguymuşböyle içinde kayan bişey gibi oldu ilk birde hafif bir tıktıklama sanki garip bir duygu tam tarif edilmez heralde, sizin kaçıncı hafta? Hissedersiniz bence yakında
![]()
Aa güle güle kullanın gelince buraya da atınBen de baktım dün siz söyleyince siteye ama yorumlarda genelde küçük demişler. Ablam da yeğenime hep oradan alıyordu o da 6 aylık için 9 aylık al dedi. Genelde 6 aylıkken biraz tombiş oluyorlar küçük oluyor dedi. Bilginiz olsun sizin de. Ben de verdim siparişler bakalım![]()
Ben 19. Haftadayım henüz tam çıkmadı eski kotlarımı giyebiliyorumKaçıncı haftadasiniz
Ben 22. Hafta ikiz gebelik ama göbeğim var ile yok arası
Sizin nasil merak ediyorum![]()
Canım Selam moralini bozma plesantası aşağıda olan 20. Haftadan sonra yukarı çıkan çok kadın var, benimde önde Plesantam hatta doktor aşağı kaymasın diye tedbirli olmamı söyledi, direk eğilmemen lazım çömerek eğil bişey alırken pelvik gölgeyi koru, kabız olma ıkınmaman için ve yerden asla ağır bişey kaldırma ayaklarını havaya dik uzanırken bol su iç, özel olarak yapılabilecek bi hareket yok inşallah bebiş büyüdükçe yukarı çıkar plesantalar, maşallah bu arada minik kuşa sağlıkla büyüsünKızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
Çok sağol canım sağlıkla bir doğursak hayırlısıyla bu çocukları doğurana kadar dokuz doğuracağız sanırım. Söylediklerine dikkat edeceğim bugüne kadar pek dikkatli değildim biraz rahat davranıyordum açıkçasıCanım Selam moralini bozma plesantası aşağıda olan 20. Haftadan sonra yukarı çıkan çok kadın var, benimde önde Plesantam hatta doktor aşağı kaymasın diye tedbirli olmamı söyledi, direk eğilmemen lazım çömerek eğil bişey alırken pelvik gölgeyi koru, kabız olma ıkınmaman için ve yerden asla ağır bişey kaldırma ayaklarını havaya dik uzanırken bol su iç, özel olarak yapılabilecek bi hareket yok inşallah bebiş büyüdükçe yukarı çıkar plesantalar, maşallah bu arada minik kuşa sağlıkla büyüsün![]()
Merhaba ben genel olarak ıkınıyorum siz böyle yazınca tuaf oldum :/Canım Selam moralini bozma plesantası aşağıda olan 20. Haftadan sonra yukarı çıkan çok kadın var, benimde önde Plesantam hatta doktor aşağı kaymasın diye tedbirli olmamı söyledi, direk eğilmemen lazım çömerek eğil bişey alırken pelvik gölgeyi koru, kabız olma ıkınmaman için ve yerden asla ağır bişey kaldırma ayaklarını havaya dik uzanırken bol su iç, özel olarak yapılabilecek bi hareket yok inşallah bebiş büyüdükçe yukarı çıkar plesantalar, maşallah bu arada minik kuşa sağlıkla büyüsün![]()
Benimde oyleKızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
Maşallah bebişinizeKızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm