• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
kızlar günaydın herkese. ben aşırı kabızlık şikayetimden dolayı 3-4 gündür magnezyuma başladım düzelmeye başladı gerçekten. ama ondan mı kaynaklıdır üşüttüm mü bilmiyorum akşamdan beri tam göbek deliğimin hizasında yata bir çizgi gibi spazmlar giriyor aralıklarla. hamilelikten öncede de üşüttüğümde veya özellikle yağlı bir şeyler yediğimde yaşadığım bir şeydi. chatgpt ye sordum kabızlık ve magnezyum kullanımına bağladı ilerlerse artarsa veya kanama eşlik ederse doktoruna bilgi ver diyor. yaşayan oldu mu hiç bu tarz spazm lar?

Evet kesinlikle son zamanlarımız tam kışın ortasında olucak zaten genelde evde olduğumuz zamanlar🥰 ay çok güzel ismi maşallah adıyla uzun güzel ömrü olsun çok hoş buluyorum Doğa ismini. Haklısınız tombik olma olasılığı da var bebişlerin bir arkadaşım yenidoğan aldığı hiç bişeyi giydirememiş kocaman bir tosun doğurdu Yerim heryeri boğum boğum: ) Çok almamak lazım yenidoğanda aklımızda olsun
Ben de baktım dün siz söyleyince siteye ama yorumlarda genelde küçük demişler. Ablam da yeğenime hep oradan alıyordu o da 6 aylık için 9 aylık al dedi. Genelde 6 aylıkken biraz tombiş oluyorlar küçük oluyor dedi. Bilginiz olsun sizin de. Ben de verdim siparişler bakalım 😀

Canım valla benim de hiç hareket yoktu şuan daha yeni18+3 oldum yeni böyle damar oynuyor gibi birden damar gibi atıyor ama çok yavaş diğerleri öyle değil di bu çok tembel valla

Siz böyle diyince ben de kendi adıma endişelendim. Bir kez bi hareket bir toplanma hissettim. Bugün 16+5im. Başka hiç hissetmedim en ufak bir hareket.

Arkadaşım yeni doğum yaptı ona sordum. Ne zaman hissettin diye. Unutmuşum ben çünkü ilk hamilelikte nasıldı diye.
20li haftalardan sonra hissettiğini söyledi o da.
Daha erken, tekme gibi hissetmek imkansız değil mi diye konuştuk biz. Bebek çok küçücük oluyor çünkü. Ona da dr u 20li haftalarda başlar 30lu haftalardan itibaren tekmeleri hissedersin demiş.
Gaz hareketi bağırsak hareketi de olabilir eskiden hissettikleriniz belki. Yani hiç endişe duymayın diye söylüyorum. Arkadaşım beni rahatlattı bu konuda😅

Her gün yumurta ceviz haftada 2 gün avokado
Her gün muz ve baska meyve neler varsa evde 😄
Ekmek bir dilim anca yiyorum bir de ıvır zıvırı bıraktım çoğunlukla bebeklere kilo yapıcı şeyler yemeye çalışıyorum 😄
aslında aynı şeyleri ben de yapıyorum ama porsiyonlarım sanırım büyük benim biraz :D

Ben 19. Haftaya girdim dün ilk kez hissettim harika bir duyguymuş🥰 böyle içinde kayan bişey gibi oldu ilk birde hafif bir tıktıklama sanki garip bir duygu tam tarif edilmez heralde, sizin kaçıncı hafta? Hissedersiniz bence yakında🌸
Benim de 17 ci haftaya girdim önümüzdeki haftalarda inşallah hissederim bende

Ben de baktım dün siz söyleyince siteye ama yorumlarda genelde küçük demişler. Ablam da yeğenime hep oradan alıyordu o da 6 aylık için 9 aylık al dedi. Genelde 6 aylıkken biraz tombiş oluyorlar küçük oluyor dedi. Bilginiz olsun sizin de. Ben de verdim siparişler bakalım 😀
Aa güle güle kullanın gelince buraya da atın🥰 insan pozitif enerjiyle doluyor🥰 bana da küçük geldi gözüme 6 aylık diyorr ama 4 aylık haziranda giyer artık aldıklarımı: ) aklımda bulunsun ben ilk kez bu mağazadan bişeyler almıştım kalitesi, elbiseler falan astarlı, hoşuma gitti

Kaçıncı haftadasiniz

Ben 22. Hafta ikiz gebelik ama göbeğim var ile yok arası

Sizin nasil merak ediyorum 🥰
Ben 19. Haftadayım henüz tam çıkmadı eski kotlarımı giyebiliyorum🥰 ama yattığımda karnımda şişlik ve sertlik kendini hissettiriyor, yavaş yavaş çıkar diye düşünüyorum dışarıdan belli olmuyor henüz, bende merak ediyorum herkesin nasıl görüntü olarak çıktı mı? Sizin ikiz ve belli değilse şahane iç karnınız geniş olabilir

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
Canım Selam moralini bozma plesantası aşağıda olan 20. Haftadan sonra yukarı çıkan çok kadın var, benimde önde Plesantam hatta doktor aşağı kaymasın diye tedbirli olmamı söyledi, direk eğilmemen lazım çömerek eğil bişey alırken pelvik gölgeyi koru, kabız olma ıkınmaman için ve yerden asla ağır bişey kaldırma ayaklarını havaya dik uzanırken bol su iç, özel olarak yapılabilecek bi hareket yok inşallah bebiş büyüdükçe yukarı çıkar plesantalar, maşallah bu arada minik kuşa sağlıkla büyüsün💞

Canım Selam moralini bozma plesantası aşağıda olan 20. Haftadan sonra yukarı çıkan çok kadın var, benimde önde Plesantam hatta doktor aşağı kaymasın diye tedbirli olmamı söyledi, direk eğilmemen lazım çömerek eğil bişey alırken pelvik gölgeyi koru, kabız olma ıkınmaman için ve yerden asla ağır bişey kaldırma ayaklarını havaya dik uzanırken bol su iç, özel olarak yapılabilecek bi hareket yok inşallah bebiş büyüdükçe yukarı çıkar plesantalar, maşallah bu arada minik kuşa sağlıkla büyüsün💞
Çok sağol canım sağlıkla bir doğursak hayırlısıyla bu çocukları doğurana kadar dokuz doğuracağız sanırım. Söylediklerine dikkat edeceğim bugüne kadar pek dikkatli değildim biraz rahat davranıyordum açıkçası

Merhaba ben genel olarak ıkınıyorum siz böyle yazınca tuaf oldum :/

Kızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
Benimde oyle
22.haftadan sonra cikmasini bekleriz dedi doktorum
Eger cikmazsa da 4 hafta kadar erkenn dogum yapariz dedi
Agir hareketlerden kacinalim
Bunu bu haftada goruyor olmasi da cok enteresan hic farketmemismi

Maşallah bebişinize🥰 moralinizi bozmayın tedbir amaçlı söylemiş belli ki. Sıkıntılı bir durum olsa yatak istirahati vs daha ileri boyut tedbirler isterdi bence. Ters hareket yapmayın ağır kaldırmayın birsey olmaz Allah in izniyle.

Back
X