- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.281
20+ 1 le yola devam 8 yıl aradan sonra 3. Gebeliğim ama diğerlerini unutmuşum , günde karnım bir iki defa kasılıyor, bazen yürüyünce sağ kalcam ağrıyor ,sizlerin nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de. Hatta pişik önleyici bir krem vs de kullanmadım dedi. Altınız havalandıktan sonra bağlardım nemli kalmayınca birsey de olmuyor dedi. Bakalım yaşayarak göreceğiz neye ne kadar vaktimiz olur nasil yaparız bilmiyorum ilk bebegim çünkü nasipseDoğru mantıklı aslında. Altı temiz olursa ve sık sık bezi değişirse bir sorun olmaz. Günlük olarak pişik önleyici kremde süsürülür
Soylemedi. Eczaneden alırken sordum midemde sorun yaşıyorum diye. Oradakilerin yorumu da damla daha kolay emilir meyve suyuna da katıp içebilirsiniz şeklindeydi. Deneyeceğim ben de en kötü dönüşümlü kullanırım diye düşündümPeki neden böyle istediğini söyledi mi
Çok teşekkür ederimBizde 11 yıl önce ünide kıza Eylül erkeğe bora koyalım dedik hatta Eylül bora diye Facebook açmıştıkşimdi fikirlerimiz değişti iki isme de çok uzak kaldık. Sizin ne güzel olmuş
![]()
Bakalım memnun kalırsak devam, yoksa değiştiririz artıkBana eltim en az iki paket al dedi. Prima önermedi içerisinde doğal olmayan şeyler var dedi. Sleepy geya morfix al dedi ben de şahsen ına güveniyorum her şeyi çok derinlemesine araştırıyor
Bu arada bende biraz araştırdım prima premium care memnun olmayan yok neredeyse, sadece fiyatından dolayı insanlar diğer markalara yöneliyor. Bende bu işin vakkosu prima ama diğer markalardan memnun kalanlarda oluyor birazda çocuğa bağlı diyorlar.Ben de işte çok güvendiğim titiz annelerden yorum aldım. Etrafımda premium care dışında kullanan yok baby turco kullanan akraba hariç.
Sleepy zaten bebek bezinde hiç önermediler. O yüzden çok ön yargılıydım ben de. Hiç almadım. Kötülediler hep bana. Yoksa çok uygun fiyatlı primaya göre. Bi de diğer markaların boyutları da primaya göre küçük. Onu da test edin görürsünüz.
Ama sleepy ıslak mendilleri mükemmel ve kızım hiç pişik olmadı. Zaten bu mendiller sulu. Tertemiz. Pamuk olayına hiç girmedim. Vaktim olunca, evdeysem, çok batınca vs. yıkadım zaten.
Bir de mesela doğal ürün adı altında satılan bazı ürünler de bana çok boş geliyor. Bana tutturdu birileri pişik kremi kullanma zeytinyağı sür. Biri zeytinyağı kullanıp kızını mahvetmişti. Pişiği geçmiyordu. Zeytinyağı bana da hiç iyi gelmez. Asla şifa bulmamışımdır cildime uyguladığımda. Yoksa yemeklerde her zaman kullanırım. O yüzden hep bepanthol pişik kremim oldu. Sadece kaka yaptığında önlem amaçlı poposuna onu sürüyordum. Mucizevi. Kızarma olduğunda da hemen geçiriyor. Bu şekilde çok sağlıklı geçti.
Ben de saf sulu mendillere baktım da bazıları gereksiz pahalıydi. Şu an marka adı hatırlamıyorum ama bütçe dayanmaz ona da. Evdeyken ben de yıkama taraftarı olurum gibi geliyor. Deneyip göreceğiz. Krem konusunda ben de cildim hassas olduğu icin bepantol kullanıyorum. Basmalı bi şişesini aldım atopik ciltler için ve bebeklerde kullanılan. Vücuduma da kullanıyorum şimdilerde. İlerde bebeğe de onu düşünüyorum ben de zaten. Zeytinyağı asitli bi yapısı var sonuçta iyi gelmeyebilir hassas ciltlereBen de işte çok güvendiğim titiz annelerden yorum aldım. Etrafımda premium care dışında kullanan yok baby turco kullanan akraba hariç.
Sleepy zaten bebek bezinde hiç önermediler. O yüzden çok ön yargılıydım ben de. Hiç almadım. Kötülediler hep bana. Yoksa çok uygun fiyatlı primaya göre. Bi de diğer markaların boyutları da primaya göre küçük. Onu da test edin görürsünüz.
Ama sleepy ıslak mendilleri mükemmel ve kızım hiç pişik olmadı. Zaten bu mendiller sulu. Tertemiz. Pamuk olayına hiç girmedim. Vaktim olunca, evdeysem, çok batınca vs. yıkadım zaten.
Bir de mesela doğal ürün adı altında satılan bazı ürünler de bana çok boş geliyor. Bana tutturdu birileri pişik kremi kullanma zeytinyağı sür. Biri zeytinyağı kullanıp kızını mahvetmişti. Pişiği geçmiyordu. Zeytinyağı bana da hiç iyi gelmez. Asla şifa bulmamışımdır cildime uyguladığımda. Yoksa yemeklerde her zaman kullanırım. O yüzden hep bepanthol pişik kremim oldu. Sadece kaka yaptığında önlem amaçlı poposuna onu sürüyordum. Mucizevi. Kızarma olduğunda da hemen geçiriyor. Bu şekilde çok sağlıklı geçti.
TeşekkürlerBir arkadaşımız çok güzel açıklamış sizde öylebende hafta sonu koşa koşa gideceğim cidden ihtiyacım var rahatlıyacağım eminim
![]()
Ben de saf sulu mendillere baktım da bazıları gereksiz pahalıydi. Şu an marka adı hatırlamıyorum ama bütçe dayanmaz ona da. Evdeyken ben de yıkama taraftarı olurum gibi geliyor. Deneyip göreceğiz. Krem konusunda ben de cildim hassas olduğu icin bepantol kullanıyorum. Basmalı bi şişesini aldım atopik ciltler için ve bebeklerde kullanılan. Vücuduma da kullanıyorum şimdilerde. İlerde bebeğe de onu düşünüyorum ben de zaten. Zeytinyağı asitli bi yapısı var sonuçta iyi gelmeyebilir hassas ciltlere
Merhaba hanımlar 19. Haftadayız. Geçen hafta pıt pıt kalp atışı şeklinde hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum. Siz hissediyor musunuz.
1 hafta 10 gün kadar önce balık kıvranır gibi bi hareket hissetmistim 2 defa ama bebek mi emin olamadım. Son birkaç gün içinde de pıt pıt şeklinde yine aynı yerde hissettim farklı günlerde toplam 2 kez. 19 haftadayim ben de. Dr a sordum daha anca anca hissedersin normal dediMerhaba hanımlar 19. Haftadayız. Geçen hafta pıt pıt kalp atışı şeklinde hissediyordum. İki gündür hissetmiyorum. Siz hissediyor musunuz.
Ben de geçen hafta 3 gün falan ard arda hissedince sonra da hissedemeyince üzüldüm. Dediğin gibi erken. Benim daha önce kayıplarım oldu o yüzden evhamlıyım18+2yim. Sadece 2 kez hareketlilik hissettim. Günlerdir hiçbir şey yok.
arkadaşımın ben 20den sonra hissettim. Erken şu an diye beni teselli etmesiyle rahatlıyorum şu günlerde. Sıfır his maalesef
Ay hadi inşallah hissederiz çok mutlu oluyorum hissedince1 hafta 10 gün kadar önce balık kıvranır gibi bi hareket hissetmistim 2 defa ama bebek mi emin olamadım. Son birkaç gün içinde de pıt pıt şeklinde yine aynı yerde hissettim farklı günlerde toplam 2 kez. 19 haftadayim ben de. Dr a sordum daha anca anca hissedersin normal dedi
Ben birce doğa düşünüyorum ama uyumlu olmuyor gibi geliyor kulağa bu iki isimden de vazgeçemiyorum sizce nasıll ?Teşekkürlerİnci düşünmüştüm sanırım çok kişi de var. Sizin ki neydi ?
![]()
Ayy ne hoşş tebrik ederimBizde taa 14 yıl önce eşimle sevgiliyken koymuştuk aslında çocuklarımızın adını
Kız olursa : Berfin ( karda açan dağ çiçeği/kardelen)
Erkek olursan: Baran ( benim adım yağmur, baranda yağmur demek diye eşim seçmişti)
O sebeple kızımızın adı Berfin olacak Rabbim nasip ederse![]()
Bende birce doğa düşünüyorum ama uyumlu olmadı gibi o yüzden kararsızım iki isimden de vazgeçemiyorum sizce nasıllSu yada Ada düşünüyoruz . Ama tam karar veremedik. Bende çok isterim isim fikirlerini![]()
Gülce de aşırı güzel bir isim çevremde çok var diye vazgeçtim benBenim oğluşum olacak ama kizim olsa Gülce ya da Gülru düşünmüştük
Umarım test sonucun güzel gelir çok geçmiş olsun canım benim umarım en kısa zamanda geçer dualarım seninleGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
![]()
İnşallah, sizindeÇok teşekkür ederimSizin isimlerde güzelmiş aslında ama içinize sinmesi önemli
sağlıkla gelsin bebişiniz
![]()
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim aminUmarım test sonucun güzel gelir çok geçmiş olsun canım benim umarım en kısa zamanda geçer dualarım seninle![]()
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım yarın bende yaptırıcam
Tam 20 haftalık oldum bugün hemşire 20 haftalık olunca gel aşını yapalım dedi tek toz yapılacak zaten önceki gebeliğimden koruyuculuğum devam ediyorTeşekkür ederimsize de geçmiş olsun
Bize de haber verin durumunuzu
Kaç haftaya denk geliyor siniz