- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.121
Ablam da kan sonucum çıktığı gün paylaşmıştım diyorAyy helal olsun demek istiyorum. Benim evde yaptığım idrar testinden sonra herkesin haberi oldu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam da kan sonucum çıktığı gün paylaşmıştım diyorAyy helal olsun demek istiyorum. Benim evde yaptığım idrar testinden sonra herkesin haberi oldu![]()
Düşünmemek elde değil biliyorum hepimizin kendince kafasına taktığı bi konu oluyor. Ben de riskli gebeyim kayıp öyküm ve pembe lekelenmem nedeniyle progestan kullandım kaç ay. Şimdi de genital varis problemi çıktı mesela, dosyaya bu bilgiyi işliyorum ilerde degerlendiririz dedi. Bu kategoride olduğumuzu bilmek bile evham yaptırıyor. Ama kendimizi iyi olan ihtimallere motive etmek zorundayız çünkü bebeğimiz bizim hissettiğimiz herseyi hissediyorSıkıntılı bir durum olsa mutlaka söylerdi benim raporuma işlendi plasenta previa olarak ve bugün sağlık ocağından aradılar durumumu sormak için riskli gebeliğe girdiğini söylediler. Bunun bildirisini yapacaklarmış bir yere adını söyledi ama unuttum. Bende öyle temenni ediyorum ter değiştirdiğini, bacaklarının altlarda olduğunu düşünmek istiyorum.
Ben instagram vs kullanmıyorum ama herkese aynı gün haber vermiştikAblam da kan sonucum çıktığı gün paylaşmıştım diyor![]()
Aminnnn 37+ ları görelim inşallah hepimizDüşünmemek elde değil biliyorum hepimizin kendince kafasına taktığı bi konu oluyor. Ben de riskli gebeyim kayıp öyküm ve pembe lekelenmem nedeniyle progestan kullandım kaç ay. Şimdi de genital varis problemi çıktı mesela, dosyaya bu bilgiyi işliyorum ilerde degerlendiririz dedi. Bu kategoride olduğumuzu bilmek bile evham yaptırıyor. Ama kendimizi iyi olan ihtimallere motive etmek zorundayız çünkü bebeğimiz bizim hissettiğimiz herseyi hissediyoraklımıza geldikçe düşünüp üzülsek de çabucak modumuzu değiştirmemiz lazım bir şekilde. Yolun yarısını geçtik, Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
![]()
3 gecedir bende fenalardayım soğuk süt, tahin denedim hiçbir işe yaramadıKızlar bu zamana kadar mide yanması nedir bilmezdim. Böyle bi yanma yok ya çaresi nedir bunun. Ne iyi gelir![]()
Benimde yakın akraba ve iş arkadaşlarım dışında sosyal çevremden kimse bilmiyorBen de şimdi size bir soru sorayım :) hamileliğinizi sosyal medyada paylaştınız mı?
Ben en yakın bir kaç akrabam ve bir kaç arkadaşımız dışında söylemedim :) fetali bekleyim detaylıyı bekleyim derken 20. Hafta oldu :)
Yarın devlette kısa bir perinatolojide bakılacak
11 gün sonra da esas detaylımı özelde yaptıracağım.
Sizce yarın paylaşayım mı yoksa 11 gün sonraki detaylıyı mı bekleyim :)
Cinsiyet için falan baya fotoğraflar çekmiştik hiçbir şey paylaşmadım hala kimse bilmiyor![]()
Ben de tetanoz olmadım 27. Hafta civarı boğmaca tetanoz difteri üçlü karma aşı olacağım. Yenidoğanda boğmaca çok kötü bir hastalıkmış o nedenle. Yoksa hiç aşı olmak istemiyorum kronik rahatsızlığım var. O yüzden tek tetanoz olmadımOlmadım. Olmayi da düşünmüyorum![]()
Merhaba bana da bebeğin eşi aşağıda dedi. İleride yukarı çıkar bilir dedi. Ama ben aşırı kanama yaşıyorum. Günlerimin çoğu lekelenmeli geçiyor. O yüzden korkuyorum. Sizinki daha yukarı çıkmadı mı acaba ,?Canım evet plasenta previa olarak rapora işlendi. Ben bugüne kadar hiç kanama yaşamadım duyunca çok şaşırdım
Henüz hiçbir yerde paylaşmadım doğuma kadar da düşünmüyorumBen de şimdi size bir soru sorayım :) hamileliğinizi sosyal medyada paylaştınız mı?
Ben en yakın bir kaç akrabam ve bir kaç arkadaşımız dışında söylemedim :) fetali bekleyim detaylıyı bekleyim derken 20. Hafta oldu :)
Cinsiyet için falan baya fotoğraflar çekmiştik hiçbir şey paylaşmadım hala kimse bilmiyor![]()
Yok istanbulda değilim. AksaraydayımHangi şehirdesiniz istanbuldaysanız hangi hastaneden aldınız
Yanmalarınız kaçıncı haftada başladı kozlar merak ettim . İnşallah kolaylıkla geçsinKızlar bu zamana kadar mide yanması nedir bilmezdim. Böyle bi yanma yok ya çaresi nedir bunun. Ne iyi gelir![]()
Fıstık yemek çok iyi geldi bana bütün mide asidini emdi, uyumadan önce soğuk süt içiyorum ama fıstık nasıl olmalı derseniz bilmiyorum. Kabuksuz kavrulmuş yedim ama kavrulmamış da olur belki3 gecedir bende fenalardayım soğuk süt, tahin denedim hiçbir işe yaramadı
Oyy çok güzelBenimde yakın akraba ve iş arkadaşlarım dışında sosyal çevremden kimse bilmiyor
Bende fetali bekledim sonra detaylıyı bekliyorum şimdide
23-24. Haftamda detaylıdan sonra bi eşimle resim atıp 3 kişilik ilk fotoğrafımız yazmak istiyorum
Bunu bekliyorum resmen
11. Evlilik Yılımızda, 37. Yaşımızda ilk çocuğumuz duygusal moddayım sürekli![]()
ben de öyle mi yapsam diye konuşmuştum evde ailem 34 yaşında da olduğum için evlat edindiğini sanabilir akrabalar demişlerdi çok gülmüştükHenüz hiçbir yerde paylaşmadım doğuma kadar da düşünmüyorum![]()
Ondan demekki farklılık. Burada perinatoloji bölümü seçince zeynep kamilde bile randevu kısmının altında açıklama yazıyor detaylı yapılmamaktadır diye.Yok istanbulda değilim. Aksaraydayım
İnanın gebeyken Ağrı kesici bile önerilmezken içeriğinde binbir türlü madde olan sıvıları almak bana pek mantıklı gelmiyor. Evet eskiden koşullar kötü olduğu için genellikle evlerde doğum olduğu için tetanoz vb aşılar yapılırdi ama şuan koşullar farklı. Ki biz kendimizi enfeksiyondan korumak için aşı olmak zorunda değiliz hastane bizi korumak için steril olmak zorunda. Tetanozun pek çok olumsuz etkisini de okudum. Tabiki karar sizin siz kendiniz için en iyisini yaparsınz. Allah kötü durumlardan korusun tüm gebeleriBen de tetanoz olmadım 27. Hafta civarı boğmaca tetanoz difteri üçlü karma aşı olacağım. Yenidoğanda boğmaca çok kötü bir hastalıkmış o nedenle. Yoksa hiç aşı olmak istemiyorum kronik rahatsızlığım var. O yüzden tek tetanoz olmadım
ben buna aşırı güldüm yaben de öyle mi yapsam diye konuşmuştum evde ailem 34 yaşında da olduğum için evlat edindiğini sanabilir akrabalar demişlerdi çok gülmüştük![]()
aa benim eşim de aksaraylı:) çok fazla aksaraylı insan tanımıyorum eşim ve ailesi dışında böyle görünce şaşırıyorum o yüzden :) yufka ekmeklerinizin hastasıyımYok istanbulda değilim. Aksaraydayım
benim sosyal medyam da yakınlarım dışında kimse yok zaten. geçen sene baya bir temizlik yapmıştım kim varsa çıkardım. görüştüğümüz enerjisini sevdiğim insanlar var yani sadece. o yüzden de içim rahat 20. haftanın içine girdiğimde paylaştım hikayemde göbüşümü. geçen gün de kız kardeşimi evlendirdik onun foto çekimi olduğu yerde 5 dk eşimle hamiş fotosu çekindik hahaha :) onları da albüm yapıp koydum. aslında tereddüt etmedim değil çünkü kolestaz vs derken sonra dedim allaha emanet ya kötü düşünmücem rahat olcam pat koydum :))Ben de şimdi size bir soru sorayım :) hamileliğinizi sosyal medyada paylaştınız mı?