• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
bence rahatsız etmez kundak yeni doğanda önerilen bir şey çünkü . tabi kalçalar çok sıkı olmaması gerekır dıye bılıyorum bu kundakta o şekilde tasarlanmıs kalça ayak serbest. koların sıkı olması çocukta hem anne karnı hissiyatı hem de elleriyle kendini uyandırmaması için öneriliyor. ben ağır olduğunu düşünmüyorum videolarda gayet rahat hareket ediyor çünkü çocuklar. dokusu da yumusaktır çünkü %95 pamuk içerikli. yine de kargom gelsin güncellerim sizi
Teşekkür ederim ben elinize ulaştı diye düşünerek sordum da🙈 bi de o bacak kısmı kapanınca içinde serbest mi duruyor o kumaş yoksa içten bakınca dümdüz torba gibi mi acaba bilmiyorum anlatabildim mi😅 gelince belli olur bunun cevabı da😅

Teşekkür ederim ben elinize ulaştı diye düşünerek sordum da🙈 bi de o bacak kısmı kapanınca içinde serbest mi duruyor o kumaş yoksa içten bakınca dümdüz torba gibi mi acaba bilmiyorum anlatabildim mi😅 gelince belli olur bunun cevabı da😅
serbest duruyor torba gibi yani :D gelince çekicem ben size fotolarını atarım mesajla

ne demek ya çok sevindim faydalanmanıza çünkü ben bakarken o kdr daraldım ki artık bırakcaktım nerdeyse tog felan bir de hıc anladığım seylerde değil :) kuzenımı ayrı arkadasımı ayrı darladım. dedim bu sıkıntıyı başkaları çekmemeli o yüzden hemen yazdım :)
Bende o derdin araştırmalara daha dalamadım ama bi dalsam neler çıkacak kimbilir Allahım herşeyin mimiği ne tatlı insan baktıkça bakıyor, sağlıklı günlerde giydirelim inşallah bebişlerimizi🥰

Bende o derdin araştırmalara daha dalamadım ama bi dalsam neler çıkacak kimbilir Allahım herşeyin mimiği ne tatlı insan baktıkça bakıyor, sağlıklı günlerde giydirelim inşallah bebişlerimizi🥰
evet derya deniz cidden e insan hepsıne de bir özeniyor. şimdi bir dahaki ay hastane çıkışını yaptırmak istiyorum mesela nakışlı . kesinlikle öyle insan eline alınca bile bi garip oluyor. amiiiin inşallah

Owli Uyku Gurusu 1.5 Tog Charm Kundak Owli benim aldığım bu. kendi sitesinden aldım ben direk
Kızımın bundan var ama ilk zamanları için kullanmadım, kollarının kısıtlamasını kabul etmediği için kundak benzeri bir şey kullanamadık. Bunu ben kollarını çıkararak daha çok ara mevsimlerde kullanıyorum. 2 kuştur da ergopouch 2.5 Tog kullanıyorum. Uyku tulumu super bir şey yeni doğan iken ya örtüyü üstüne atarsa endişesi oluyor, büyüyünce de üstünü açıyor.

Elele Madre park yatağı tercih eden oldu mu? Yatağı çok ince görünüyor yeterli olur mu acaba yoksa ekstra yatak almak gerekir mi

Yaaa😂😂😂 Ben biraz daha duygusal bakıyorum. Şöyle ki benim bir kürtajım oldu bu ikinci bebeğim ve kürtajdan sonra 2 senenin sonunda hamile kaldım. Çok samimi olmamama rağmen gebeliğini instada vs paylaşan arkadaşlarımı gördüğümde onlar adına inanın çok mutlu oluyordum ama kendi adıma çok stres yapıyordum. Ya da eşim gördüğünde o da illa ki yapıyordur diye düşünüyorum. Bende ekli olup aynı şeyleri yaşayanlar var biliyorum o yüzden paylaşmaya gerek duymuyorum. Yakın çevrem zaten biliyor ve destek oluyorum. Bana da destek olanları asla unutmuyorum, herkesin kendi hür iradesi ben biraz daha kendi içimde yaşamayı tercih ettim🪽( bu arada instagramı yıllardır kullandığım için hikaye arşivini çok seviyorum o yüzden herkese gizleyip o şekilde paylaştım arşivden yıllar sonra görmek beni mutlu edecek)
Ne güzel ince düşüncelisiniz 🙏🏻 Dilerim Allah kalbinizin güzelliğini, bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alarak mükafatlandırır 🩷

benim sosyal medyam da yakınlarım dışında kimse yok zaten. geçen sene baya bir temizlik yapmıştım kim varsa çıkardım. görüştüğümüz enerjisini sevdiğim insanlar var yani sadece. o yüzden de içim rahat 20. haftanın içine girdiğimde paylaştım hikayemde göbüşümü. geçen gün de kız kardeşimi evlendirdik onun foto çekimi olduğu yerde 5 dk eşimle hamiş fotosu çekindik hahaha :) onları da albüm yapıp koydum. aslında tereddüt etmedim değil çünkü kolestaz vs derken sonra dedim allaha emanet ya kötü düşünmücem rahat olcam pat koydum :))
Evet evet enerjimizin iyi ve yüksek olması da çok önemli. Süre olarak da 20. Hafta gayet güzel gözüküyor. Sağlıkla gelsin minişlerimiz 🥰

Ayy onu da deneyeyim. Sade soda bir tık rahatlatıyor birde
O bana hiç iyi gelmedi mide asidimi artırdı, yemek borum bile aside maruz kalmış olmalı ki sıcak bir şeyler anında tetikliyor, gazlı şeyler yakıyor. Sadece soğuk süt ve fıstık rahatlattı, bu arada durumunuz nasıl oldu, bebiş nasıl iyisinizdir umarım 🫰🏻🌸

Selam kızlar bilginiz olması adına paylaşayım istedim.
Ben detaylı için doğum paketimde zaten vardı acıbademde 18 ekime randevu aldım fakat çift doktor görüşü istediğim için önden de devlete randevu alayım dedim. Normal muayenemi ümranşye devlette oldum bana perinatojiye kayıt açtı istediğin yerden randevu al detaylı için dedi. Fakat durum hiç de öyle değil. 182 aradığımda detaylı yok dendi e nabızdan baktığımda hepsinin altında detaylı yoktur yazıyordu. Hala hastanedeydim ve bir perinatoloğun odasına girip sordum. Burası devlet makinamız uygun değil ve böyle bir vaktimiz yok. 20 dk ne görürsek o ama asla detaylı değil bunun adı dedi.
Ben de şansımı denemek için hemen ertesi gün olan randevuyu aldım baska hastane başka perinatoloji bölümüne. (göztepe hast.)
Gittiğimde aynı cevabı aldım neden geldiniz detaylı yok devlette özele gitceksiniz ( kızmasınlar diye diyemedim de gitcem zaten diye )
Normal muayene ederiz bizim makinamız yok ve sadece 15-20 dk mız var dedi. Hızlıca baktı sırtı dönüktü kalbine bakamamış diğer görebildiklerim iyi gibi dedi ama çok bir şey bakmadı. Oda da 5-6 kişilerdi eğitim vardı 😂 yani eşimde işteydi trafikte git gel 2 saatten fazla araba kullandım ve boşa gitti.
Ben buradan gidenleri okumustum o sebeple gitmiştim ama ben de sonuç böyle oldu. 🥲

Back
X