• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar hamile yastığı alan oldu mu, uykular haram oldu artık göbeğimden uyuyamıyorum 😭😅
Ben erkenden beri kullanıyorum o olmasa daha beter olurdum ki sımdıden uykular benimde haram oldu 😞
Bel fıtığı başlangıcım vardı o bi ağrıyor ki anlatamam her dönüşlerimde uyanıyorum ve hemen uykuya dalamıyorum 😟
Hamile yastığı en azından konfor sağlıyor ve sırt üstü yatmamı engelliyor👍

Canım ben bunu aldım bir iki gündür iş yaparken kullanıyorum 💕
Ay memnun musun ya bel ağrısına iyi geliyor yazıyor yorumlarda valla alayım bende kullanıyorsan yorum yapar mısın cnm🙏

Kızlar selam, ben şehir değiştirdim. Bir doktora gittik bugün, benim plesanta aşağıdaydı ama doktorum riskli sayılmaz olup bitersin diyordu. Bugün tesadüf eseri gittiğim dr kanaman olabilir dedi. Sonra korktum docente gittik hemen, adam da plesenta previa oldumu söyledi. Yukarı çıkmaz kanama olabilir dedi. Kan grubu falan sordular. Doğumj burda yapalım dedi adam. Tanıdıktı. Rahim alınır mı dedim. Internette gordum. Onu dusunme her sezeryanda risk var ama previa bir tık daha riskli dedi.Kan falan lazım olması korkuttu beni çok. Kimsenin moralini bızmak istemem ama saha önce yasayan ya da suan yasayan var mı? Doktorunuz ne dıyor?
Canım benimde plasenta previa. Doktorum hala yukarı çıkma şansının olduğunu söylüyor evet tabiki kanama riski var ama hiç kanama yaşamadım. Ayrıntılı ultrasonda Perinatolog plasentanın yukarı çıkmaması durumunda 37. haftalarda sezaryen planlanacağını söylemişti plasenta rahim ağzına tam yapışıp risk oluşturmaması için. Bunları düşünüp moralini bozma ne olur belli olmaz risk her zaman var ama bir tanıdığımızın 31. haftada çıktı plasentası yukarıya. Ayrıca kan benim arkadaşımdanda istendi senin adına kızılaya bağış yapılsın demişti doktoru hiçbir riskli durumu olmamasına rağmen kan depolarında sıkıntı varmış sanırım birde kan grubuylada alakalı bazı kanlar zor bulunuyor

Kızlar hamile yastığı alan oldu mu, uykular haram oldu artık göbeğimden uyuyamıyorum 😭😅
Ben aylardır kullanıyorum. Ama 2 parça olandan. Göbeğimin altına destek yapıyorum bir parçasını kullanıyorum onunla beraber geziyorum 😅 bi nebze de olsa faydası oluyor. Eskiden çok iyi geliyordu ama artık pamuklarla da yatsam faydasiz gibi😅 kullandığımın görseli şöyle

Eklentiler

• Screenshot_20251208_175323_Chrome.webp
    Screenshot_20251208_175323_Chrome.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar selam, ben şehir değiştirdim. Bir doktora gittik bugün, benim plesanta aşağıdaydı ama doktorum riskli sayılmaz olup bitersin diyordu. Bugün tesadüf eseri gittiğim dr kanaman olabilir dedi. Sonra korktum docente gittik hemen, adam da plesenta previa oldumu söyledi. Yukarı çıkmaz kanama olabilir dedi. Kan grubu falan sordular. Doğumj burda yapalım dedi adam. Tanıdıktı. Rahim alınır mı dedim. Internette gordum. Onu dusunme her sezeryanda risk var ama previa bir tık daha riskli dedi.Kan falan lazım olması korkuttu beni çok. Kimsenin moralini bızmak istemem ama saha önce yasayan ya da suan yasayan var mı? Doktorunuz ne dıyor?
Öyle bi durumum yok fakat sunu soyleyecegim risk barındıran durumlarda önlem olarak kan grubu bilinmesi lazim. Başka ameliyatlar için de bu böyle. Dr risk görürse operasyon öncesi kan hazırda bulunsun ister. Kimi zaman kullanılır kimi zaman kullanılmaz ihtiyaç duyulmaz. Kendini en kötüsüne hazırlama bence. Dr olarak onlar her ihtimali düşünüp önlem almak istiyorlar

Ben aylardır kullanıyorum. Ama 2 parça olandan. Göbeğimin altına destek yapıyorum bir parçasını kullanıyorum onunla beraber geziyorum 😅 bi nebze de olsa faydası oluyor. Eskiden çok iyi geliyordu ama artık pamuklarla da yatsam faydasiz gibi😅 kullandığımın görseli şöyle
Bende bunla yatiyorum aylardie cok rahattim son aylarda sıkışmaya basladim icinde ustune falan cikiyorum uykumda 🤣 katiliyorum size pamuklara da sarılsak nafile

Doğuma hazırlık mıııııııı ben daha 28. haftadayım dehşete kapıldım şuan bugün doktora mı gitseeeem
Yok onu demek istemedim bebek kendini yavaş yavaş bu haftalarda hazırlamaya başlar ,benim 3. Hamileliğim benimde 25. Haftada. Beri oluyor ,günde 5,6 defa olmasi çok. Normal

Yok onu demek istemedim bebek kendini yavaş yavaş bu haftalarda hazırlamaya başlar ,benim 3. Hamileliğim benimde 25. Haftada. Beri oluyor ,günde 5,6 defa olmasi çok. Normal
Hareketli bir işte çalışıyorum ben kaç kere oluyor hiç bilemedim o yüzden yarına randevu aldım artık neye bakıcaksa baksın bakalım doktorum aklımda kalacağına 🥲

Hareketli bir işte çalışıyorum ben kaç kere oluyor hiç bilemedim o yüzden yarına randevu aldım artık neye bakıcaksa baksın bakalım doktorum aklımda kalacağına 🥲
Ben 30. Haftadayım 1.5 haftadır bende de oluyor ama ben onun kafası olduğundan eminim öyle bir çıkıyor ki elimle dokunduğumda net kafası olduğu anlaşılıyor. Hatta perşembe kontrole gittiğimde doktora anlattım yorum yapmadı ama tam bebeğimin kafasını hissettiğim yere ultrasonu koydu gerçekten kafası orda çıktı. Bebeğim makat pozisyonda ve hep dik duruyor, kafası hep tam sağ göğsümün altında hiç dönemiyor yavrum yeri dar.

Ay memnun musun ya bel ağrısına iyi geliyor yazıyor yorumlarda valla alayım bende kullanıyorsan yorum yapar mısın cnm🙏
Agrılarım azaldı ama genel olstak tempoyuda düşürdüm dışsrı ve ev supurmede falan da takıyorum biraz hafifletti diyebilirim canım.

Bende bunla yatiyorum aylardie cok rahattim son aylarda sıkışmaya basladim icinde ustune falan cikiyorum uykumda 🤣 katiliyorum size pamuklara da sarılsak nafile
Ben göbeğim buyudugunden beri tek parça halinde kullanıyorum zaten. İçine sıgarim en geniş noktadan birleştirsem ama sıkıntıya gelemiyorum diye öyle kullanmadım son zamanlarda 😅 uyurken donemeyince de uyanıyorum çünkü. Zaten zor uyuyorum o da bölük pörçük

Ben 30. Haftadayım 1.5 haftadır bende de oluyor ama ben onun kafası olduğundan eminim öyle bir çıkıyor ki elimle dokunduğumda net kafası olduğu anlaşılıyor. Hatta perşembe kontrole gittiğimde doktora anlattım yorum yapmadı ama tam bebeğimin kafasını hissettiğim yere ultrasonu koydu gerçekten kafası orda çıktı. Bebeğim makat pozisyonda ve hep dik duruyor, kafası hep tam sağ göğsümün altında hiç dönemiyor yavrum yeri dar.
Ben de kafası diye düşünüyorum ama kasılma böyle bir şeymiş sanırım ne işi var ki kafalarının orada

Back
X