- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.361
İnşallah görürsünüz cumartesiİnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deben şimdi cumartesi gününe randevu aldım inşallah keseyi görürüm
okurken duygudan duyguya sürüklendim, öncelikle çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. ve hoşgeldiniz aramızaKızlar hepinize merhaba . Haziran sonunda 22. Hafta detaylı ultrason da kızımda yaşam ile bağdaşmayan ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi doğum ile sonlandırmak zorunda kalmıştık. O zamana kadarki fetal dna dahil tüm testlerimiz sorunsuzdu. Detaylı ultrasonda öğrenmek bizi de şoka sokmuştu. Zor zamanlar geçirdik eşim ile maalesef. Allah düşmanımın bile başına vermesin.
14 ekim sat tarihim. Adet bitimi yumurtlamamı anlamak için ovulasyon testlerime başlamıştım. 4 kasım akşamı pik gördüm ve değerlendirip denemek istedik. Öncesi ilişki vardı ama sonrasında olmadı. 5 i testim halen koyuydu ama 4 ü gibi de pik değildi yumurta çatlamıştı. 14 ü merak edip test yaptığımda çok silik bi çizgi gördüm dayanamayıp kan testi verdim ama negatif geldi. 15 i sabah ilk idrar ile test yapım yine silikti ama bi önceki güne nazaran biraz daha belliydi. 16 sı yine test yaptım yine bi önceki güne nazaran bir tık daha belli olmuştu yine de çok belirgin değildi. Normalde bat tarihim 15 Kasım’dı ama iyi yumurtlama geç olduğu için üzerine 14 gün katıp 18-19 u gibi adet olmayı bekliyordum. 16 sı teste öyle görünce dayanamadım gittim tekrar kan verdim. Betam 28.6 çıktı. Dün salı tekrar kan verdim betam 115 olmuş. Doktorum artış çok iyi daha kan vermene gerek yok 27 si gelbakalım dedi. Umarım sizlere hayırlı haberler verebilirim. Bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmem adına hepinizin duasını rica ediyorum. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Yumurtlamam az geciktiği için bugün adete göre 5+1 ama yumurtlamaya göre 4+1 oluyorum. Doktora gidince netleşecek size de bilgi vereceğim.
Başınız sağolsun Allah bir daha yaşatmasın bu acıları size ve kimseyeKızlar hepinize merhaba . Haziran sonunda 22. Hafta detaylı ultrason da kızımda yaşam ile bağdaşmayan ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi doğum ile sonlandırmak zorunda kalmıştık. O zamana kadarki fetal dna dahil tüm testlerimiz sorunsuzdu. Detaylı ultrasonda öğrenmek bizi de şoka sokmuştu. Zor zamanlar geçirdik eşim ile maalesef. Allah düşmanımın bile başına vermesin.
14 ekim sat tarihim. Adet bitimi yumurtlamamı anlamak için ovulasyon testlerime başlamıştım. 4 kasım akşamı pik gördüm ve değerlendirip denemek istedik. Öncesi ilişki vardı ama sonrasında olmadı. 5 i testim halen koyuydu ama 4 ü gibi de pik değildi yumurta çatlamıştı. 14 ü merak edip test yaptığımda çok silik bi çizgi gördüm dayanamayıp kan testi verdim ama negatif geldi. 15 i sabah ilk idrar ile test yapım yine silikti ama bi önceki güne nazaran biraz daha belliydi. 16 sı yine test yaptım yine bi önceki güne nazaran bir tık daha belli olmuştu yine de çok belirgin değildi. Normalde bat tarihim 15 Kasım’dı ama iyi yumurtlama geç olduğu için üzerine 14 gün katıp 18-19 u gibi adet olmayı bekliyordum. 16 sı teste öyle görünce dayanamadım gittim tekrar kan verdim. Betam 28.6 çıktı. Dün salı tekrar kan verdim betam 115 olmuş. Doktorum artış çok iyi daha kan vermene gerek yok 27 si gelbakalım dedi. Umarım sizlere hayırlı haberler verebilirim. Bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alabilmem adına hepinizin duasını rica ediyorum. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Yumurtlamam az geciktiği için bugün adete göre 5+1 ama yumurtlamaya göre 4+1 oluyorum. Doktora gidince netleşecek size de bilgi vereceğim.
Çok büyük geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bu defa Allahın izniyle sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahKızlar hepinize merhaba . Haziran sonunda 22. Hafta detaylı ultrason da kızımda yaşam ile bağdaşmayan ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi doğum ile sonlandırmak zorunda kalmıştık. O zamana kadarki fetal dna dahil tüm testlerimiz sorunsuzdu. Detaylı ultrasonda öğrenmek bizi de şoka sokmuştu. Zor zamanlar geçirdik eşim ile maalesef. Allah düşmanımın bile başına vermesin.
YİNE BU BEBEKTE FTAL DNA YAPTIRIR MISINIZ ?Kızlar hepinize merhaba . Haziran sonunda 22. Hafta detaylı ultrason da kızımda yaşam ile bağdaşmayan ağır kalp anomalisi olduğunu öğrendiğimiz için gebeliğimi doğum ile sonlandırmak zorunda kalmıştık. O zamana kadarki fetal dna dahil tüm testlerimiz sorunsuzdu. Detaylı ultrasonda öğrenmek bizi de şoka sokmuştu. Zor zamanlar geçirdik eşim ile maalesef. Allah düşmanımın bile başına vermesin.
Ben 1600 ile vajinal ultrasonla gördüm, 3000 üstü karından görünüyor diye biliyorumİnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deben şimdi cumartesi gününe randevu aldım inşallah keseyi görürüm
KAÇ HAFTALIK HAMİLESİNİZBen 1600 ile vajinal ultrasonla gördüm, 3000 üstü karından görünüyor diye biliyorumvajinal ultrasonunda herhangi olumsuz bir durum olmadığına dair doktorum beni ikna etti o konuda da şüpheniz olmasın herhangi bir zararının olmadığını söylüyor doktorlar bazı durumlarda sadece vajinal ultrasonla bile bakıyolar tüm gebelik boyunca
Amin . Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahokurken duygudan duyguya sürüklendim, öncelikle çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. ve hoşgeldiniz aramızasağlıkla ilerlesin umuyorum
Beta hCG hesaplayın 3000 üstü karından kese görünür, ona göre gidin ❤İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deben şimdi cumartesi gününe randevu aldım inşallah keseyi görürüm
Riskli gebelik takibim boyunca hep vajinal bakıldı özellikle kanama lekelenme ve kanama alanı olunca vajinal bakıyorlar ki daha net olsun ölçümler ve kanama alanı falan .. Ama çok yıpratıcı oluyor her seferinde öyle bakılması, acısı falan yok sadece psikolojik bir yıpratıcı.. Ama aklınızda sıru kalmasın aksine en net sonuçlar için vajinal bakılır 33 hafta boyunca her hafta öyle bakıldı hiç bir sorun olmuyorBen 1600 ile vajinal ultrasonla gördüm, 3000 üstü karından görünüyor diye biliyorumvajinal ultrasonunda herhangi olumsuz bir durum olmadığına dair doktorum beni ikna etti o konuda da şüpheniz olmasın herhangi bir zararının olmadığını söylüyor doktorlar bazı durumlarda sadece vajinal ultrasonla bile bakıyolar tüm gebelik boyunca
Tabi. Zamanı gelince yine yaptıracağım. Durumu öğrendikten sonra bana doğumdan önce genetik testleri yaptırabilmek adına amniyosentez de yapılmış ve bebeğim doğunca bizim iznimizle ondan da parça alınıp genetik testleri yapılmıştı. Genetik olup olmadığını anlamak için benden ve eşimden de kan alınıp testler yapıldı. Sonuçta sadece şans yüzünden bu şekilde bir şey olduğu ortaya çıktı.YİNE BU BEBEKTE FTAL DNA YAPTIRIR MISINIZ ?
ya normalde tükettiğim bir şey değildir aynı fikirdeyim ama kafeinsiz filtre deneyip hiç sevmeyince bi şans vermek istedim
timammmm haber veririmmm
Benimde ilk gebeliğimde 12. haftaya kadar hep vajinal bakıldı. Ama doktorum hep ucundan bakıyordu. Yani beni zorlayan yada canımı acıtan kanama sağlayacak bir durum olmadı. Her seferinde de bana durumu açıklayıp bir zararı olmadığını belirtiyordu. Yağ oranım düşük olmadığı için en net görüntüleri hep öyle gördük. 12. haftaya kadar kalp atışı da dinlememiştik. Doktor çok ufak olduğu için tercih etmediğini söylemişti bizim içinde sorun yoktu zaten ultrasonda kalp atışını görebiliyorduk. İlk 12. hafta detaylıda dinlemiştik. Yine aynı şekilde olur bizim süreç diye düşünüyorum.Riskli gebelik takibim boyunca hep vajinal bakıldı özellikle kanama lekelenme ve kanama alanı olunca vajinal bakıyorlar ki daha net olsun ölçümler ve kanama alanı falan .. Ama çok yıpratıcı oluyor her seferinde öyle bakılması, acısı falan yok sadece psikolojik bir yıpratıcı.. Ama aklınızda sıru kalmasın aksine en net sonuçlar için vajinal bakılır 33 hafta boyunca her hafta öyle bakıldı hiç bir sorun olmuyor
Benim öyle korkunç bir hamilelik getirmiştim ki hep kanama hep gözümde yaş korku hep işte düşük yapıyorum diye hastanelerde geçti ve prematüre doğum oldu çok şükür çık sağlıklı ve büyüdü ❤ bu ikinci gebeliğim benimde çok garip herşey normal gbi umarım hep böyle güzel devam eder . Sizinde umarım bu sefer herşey çok yolunda devam eder ❤Benimde ilk gebeliğimde 12. haftaya kadar hep vajinal bakıldı. Ama doktorum hep ucundan bakıyordu. Yani beni zorlayan yada canımı acıtan kanama sağlayacak bir durum olmadı. Her seferinde de bana durumu açıklayıp bir zararı olmadığını belirtiyordu. Yağ oranım düşük olmadığı için en net görüntüleri hep öyle gördük. 12. haftaya kadar kalp atışı da dinlememiştik. Doktor çok ufak olduğu için tercih etmediğini söylemişti bizim içinde sorun yoktu zaten ultrasonda kalp atışını görebiliyorduk. İlk 12. hafta detaylıda dinlemiştik. Yine aynı şekilde olur bizim süreç diye düşünüyorum.
canummmmmm sen online değilsin sanmıştım ondan yazmamıştım
tebrikler
yine unutuldum
benim rahmim ters 7+4 de gittim karından göremedi vajinal baktı. tabi ters olmayanda gözükebilir onu bilemiiyorumBeta hCG hesaplayın 3000 üstü karından kese görünür, ona göre gidin ❤
Benim kuzenim bana tembihlemişti duşu çok sıcak suyla alma sakın düşük riski yapıyor diye senin de bilgin olsunKızlar bir şey farkettim daha önce 2 kere lekelenmem olmuştu 2 si de duş aldıktan sonraya denk gelmiş. Bugün yine duşa girdim. Çok hafif leke var gibi. Alakalı olabilir mi benzer durum yaşayan var mıdır?
İki muayenemi de doktor alttan yaptı hiç korkma herşey çok daha net ve düzgün görünüyor o şekilde bakıldığında19 ekimden hesaplayınca 4+4 oluyorum karın ultrasonla keseyi görmek için erken gibi ama beta değerim yüksek baya gözükür mü dersiniz? Alttan istemiyorum bana korkutucu geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?