Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Naber kızlar nasılsınız
Ben dayanamadım kontrole 6+1 de erken gittim bebeği göremedik haftaya gel dedi doktorum cok erken gelmişsin dedi içim rahat etmedi başka hastaneye de gittim aynı gün onda da görünmedi onun ultrasonu dahada kötüydü onunkine kötü derken 1inde kese 2.45 iken diğerinde 1.30 çıktı hangisine inanayım haftaya salı gidicem tekrar 7+2 olucam inşallah ozaman görürüm erken gitmemek lazımmış şimdi günler geçmiyor tedirgin bekliyorum oğlumda adet gecikmemin 34. Günü 6+5 te görmüştüm cok minikti kalp atısını 7+5 te duymuştum bunu hiç hesaplamadan gittim hata ettim adet gecikmemin daha 27.günü 6+1 cok erken bir haftaymıs onunla kıyaslasam gitmezdim hic erkenden neyse olan oldu şimdi sabırla bekleyeceğim

Eklentiler

• IMG_20251117_191512.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20251117_190550.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 39
Selam cok normal oğlumda 6+5 de gitmiştim asırı minikti 6+1 ile uyumlu çıkmıştı 9.haftadan sonra haftasına uyumlu çıkmaya başladı sonradan da öne geçti düzeliyor başlarda cok normal

Herseydenbitutam canım benide eklermisin yine gözden kactım sanırım

kızlar ben 6+3 teyim ama sata göre 7+2 olmam gerekiyordu doktor 6+3 hesapladı, mide bulantım maşallah yok ve iştahsızım ve rahim ağrılarım devam ediyor doktor normal dedi sizde durum nasıl

Kızlar bir de ankara merkez laboratuvar diye girince google da aile hekimine verdiğiniz tahlilleri öğrenebiliyormuşsunuz e devlete düşmeden önce. Barkod gerekli bunun için kan verirken barkodu isteyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…