- 8 Şubat 2021
- 27
- 49
- 38
- 33
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.381
Selam cok normal oğlumda 6+5 de gitmiştim asırı minikti 6+1 ile uyumlu çıkmıştı 9.haftadan sonra haftasına uyumlu çıkmaya başladı sonradan da öne geçti düzeliyor başlarda cok normalKızlar selam, 2 hafta önce keseyi görmüştük, bu gün doktora gittik bebişi gördük, kalp atışını da duydukkan ve idrar tahlillerimi verdim, sonuç bekliyoruz.
Son adet tarihime göre 7+1 ama doktor 6+5 ile uyumlu dedi, yumurtlama geç olmuştur dimi, olumsuz bir durum değildir, 2-3 günlük fark?
Canlarım bilgileri eksiksiz yazarsanız benim için daha kolay olurBeni de ekler misiniz önceden yazmis olabilrim ama
Yas 27 bat 6 kasim sat ekim 5+3 kese gorduk
Herseydenbitutam
Merhaba daha önce yazmıştım ama etiket yapmayı unutmuşum listeye eklenmek içintahmini doğum 14 temmuz görünüyor 5+6 gebeyim 5+1 de keseyi gördük 4+6 çıkmıştı kese sat 5 ekim 3. Gebeligim 1 kızım ve 1 oğlum var yaş 28
19 kasımda tekrar kontrolüm var 6+3 oluyoruz inşallah kalp atısı duyulur
Şimdi doktora geldim birazdan görünücem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırımbende de 5.haftada başladı 3 haftadır devam ediyor kırmızı kan değilse merak etme kahverengi ise problem yok çoğu kadında oluyormuş. dr kontrolünü de ihmal etme ama tabi.
bize de haber ver canım.Şimdi doktora geldim birazdan görünücem bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Benimde tahmini doğum 14.07Herseydenbitutam Herseydenbitutam beni de tabloya ekler misiniz?
Yaş 33 ilk gebelik sat:06.10 kese:5+2 kalp atışı: tahmini doğum tarihi 14.07.2026
Devlet hastanesinde mi verdinizKızlar beta testim hala çıkmadı dün 3 te verdim , 24 saati geçebilir mi sizce süre ?
e nabıza geç yansıyor olabilir hastaneyi arayıp öğrenebilrsin bence.Kızlar beta testim hala çıkmadı dün 3 te verdim , 24 saati geçebilir mi sizce süre ?
Ankara eğitim araştırmadaDevlet hastanesinde mi verdiniz
Araştırma hastenesie nabıza geç yansıyor olabilir hastaneyi arayıp öğrenebilrsin bence.
Bugün çıkar bence o zaman geç yansıyor devletteAnkara eğitim araştırmada
İnşallah bakalımBugün çıkar bence o zaman geç yansıyor devlette
Ben kız olursa Umay , erkek olursa uras koymayı düşünüyorum. İlk bebeğimin ismi de Alpkızlaarrr bebişlerinize isim düşündüğünüzde paylaşır mısınız?
Aşkım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum tablo sürekli sıkıntı çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?