- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.401
2gun sonra tekrar kan verin geç döllenme olmuştur normal benceKızlar son adetim 21 Ekim , döngüm 24 gün 14 Kasım beklenen adet günümdü . 18 kasımda verdiğim test sonucum bu düşük değil mi sizce değer ?
Geç döllenmeyse kız mı olur acaba2gun sonra tekrar kan verin geç döllenme olmuştur normal benceartış miktarı normalse sorun yoktur, sağlıkla gelsin
geçecğini sanmıyorum enabıza geç düşüyodur, kan verdiğiniz yeri bir ararsanız bence sonucu öğrenebilirsinizKızlar beta testim hala çıkmadı dün 3 te verdim , 24 saati geçebilir mi sizce süre ?
Benim bir kızım var ve o da erken dollenmeydi cunku bat+3te 3000li değerlerle öğrenmiştimGeç döllenmeyse kız mı olur acabayani diyorlar ya hızlı olan spermler erkek yavaş olanlar kız , o yüzden kız olmasıniçin yumurtlamadan önce birliktelik olsun ki kız ihtimali artsın .
kızımın adı ışıl, ona benzer bi isim arıyoruz ama daha asla içimize öyle sinen bir şey bulamadık yakızlaarrr bebişlerinize isim düşündüğünüzde paylaşır mısınız?
TühBenim bir kızım var ve o da erken dollenmeydi cunku bat+3te 3000li değerlerle öğrenmiştimbuna göre bende tutmuyor o
Amin cümlemizinTühAllah bağışlasın
Ben yedi aleme söyledim sağolsunlar çok destek oluyorlaray evet yaa bide kimseye söylemedim öğretmen arkadaşlara çaktırmıcam diye kırk takla atıyorum :))
ben tam 6+4 de duydum ama benim erken döllenmeKızlar yaklaşık 6+4te kalp atışını duyan oldu mu hiç
Kızlar yaklaşık 6+4te kalp atışını duyan oldu mu hiç
Ilgaz ya da Ilgın olabilir mikızımın adı ışıl, ona benzer bi isim arıyoruz ama daha asla içimize öyle sinen bir şey bulamadık ya
Hiç sıkıntı değil tamamAşkım yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum tablo sürekli sıkıntı çıkarıyor
6+1 de gittim bebeği bile göremedim boş gibi şuan haftaya gel dedi yoluk saç göründü gibi sadece biraz beklemek daha iyi olur benim gibi içinizde kuşku korku kalmasın diye pişman oldum erken gittiğim içinKızlar yaklaşık 6+4te kalp atışını duyan oldu mu hiç
Kızlar düşük tehlikem yokmuş çok şükğr Allah a gayet iyi artış kese büyümüş dedi bebeğide gördük 6 mm den 21 e cıkmıs kese progestan verdi eger ıstersen basla nolur nolmaz dıye ama su an dusuk fılan tehlıke ce ve kanama goremıyorum dedı istersen bıdaha olursa başla dedi ne yapsam fitil verdi kullansammı kullanmasammıbize de haber ver canım.
hayır daha 4 haftalık çok küçük bir fasulye, geçen cumartesi benim öyle çıktı kese için haftaya cuma gel dedi, kese için haftaya perşembe git sende doktora, ama içim rahat etmem dersen kan tahlili verdiğin saatten 48 saat sonra yine ver 2 kat artmışsa sağlıklı gebeliktir. ben beta 340 ken doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış oluşmaya başlamış dedi tek bunu söyledi he bide kan tahlilinnde bide progestorana baktırdım araştırıp onun için sende kan verebilirsin. bide devlette acilde dişim ağrıyor hamile riskim var hap almak için kan tahlili istiyorm de 2 saatte sonuç çıkıyor progestoronu acilde yapmıyorlar amaKızlar son adetim 21 Ekim , döngüm 24 gün 14 Kasım beklenen adet günümdü . 18 kasımda verdiğim test sonucum bu düşük değil mi sizce değer ?
sizin kaç haftalık ve kalp atışı duydunuz mu ? bide progesteron değeriniz ne çıktı da o hapı verdi ?Kızlar düşük tehlikem yokmuş çok şükğr Allah a gayet iyi artış kese büyümüş dedi bebeğide gördük 6 mm den 21 e cıkmıs kese progestan verdi eger ıstersen basla nolur nolmaz dıye ama su an dusuk fılan tehlıke ce ve kanama goremıyorum dedı istersen bıdaha olursa başla dedi ne yapsam fitil verdi kullansammı kullanmasammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?