Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar benim de 2. Çocuk SAT 2 Ekim tahmini doğum temmuz
Çok halsizim yorgunum enerjim yok
Folik Asit kullanmaya başladınız mı

Neoflam verdi doktor folik asilt icin metilfolat içeriyor.
28 Kasım'da bizde kalp atışı için gideceğiz. Hepimiz sağlıkla afiyetle kucagimiza alalım evlatlarımızı

Ya ben 7 haftalık ilk kontrolüme gittim doktor normal böyle görünmesi dedi kalp atışını dinlemeye çalıştı ama duyamadık 25 ine tekrar randevu aldım gidicem doktorum duyarız dedi ama ben korkuyorum bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_3079.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 34
sizi korkutmak istemiyorum ama 7 haftalıkta keseyi ve bebeği görmek lazımdı. çoğu hamile 8-9. haftaya kadar kalp atışını duyamayabiliyor. imkanınız varsa başka bir doktora daha görünün

sizi korkutmak istemiyorum ama 7 haftalıkta keseyi ve bebeği görmek lazımdı. çoğu hamile 8-9. haftaya kadar kalp atışını duyamayabiliyor. imkanınız varsa başka bir doktora daha görünün
ya sordum hani emin olmak için kesemiz var çok şükür ama şuan daha çok küçük ve kalp sesi için duymamamız normal dedi. 14 kasımda gitmiştim 25 ine randevu aldım o zamana kesin duyarız dedi

7 haftalıkta duyulması lazım aslında en azından göstermesi gerekirdi açıklama olarak ne söyledi doktor size? birde başka bi doktora mı gitseniz

7 haftalıkta duyulması lazım aslında en azından göstermesi gerekirdi açıklama olarak ne söyledi doktor size? birde başka bi doktora mı gitseniz
benim kilomdan da kaynaklı olduğunu söyledi. dış gebelik riskiniz yok dedi. normal olduğunu on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…