Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay yumurtayı falan da mı öyle yemek zorundayız rafadan yedim bi kez sen söyleyince şimdi korktum bi zararı olur mu acaba
Canım toxoplasma risknden dolayı et tavuk yumurta her şey tam pişmiş olması lazım. Hatta bana doktor çiğ et e çiğ tavuğa çıplak elle bile dokunma dedi.

Canım toxoplasma risknden dolayı et tavuk yumurta her şey tam pişmiş olması lazım. Hatta bana doktor çiğ et e çiğ tavuğa çıplak elle bile dokunma dedi.
Evet bulaş riski oluyor, hatta kestiğiniz tahta ve cam ya da neyse onfa kestikten sonra sebze kesmeyin üstünde bıçağı bile değiştirin diyorlar bulaş riski olabilir çapraz kontaminasyonla. Bebişe zararı olduğu için biraz dikkat etmek gerekiyor.

Herkes tabloya baksın eksik olanlar gözümden kaçmış olanları düzelteyim 1 ay sonrasına ufaktan herkes cinsiyet öğrenecek
Merhaba, benim 2.gebelik yaşım 34, henüz doktor muayenesi olmadım, betahcg 1120 ve 3300ile öğrendim, doktorum 15gun geçince muayeneye gelirsin dedi tahmini doğum 17temmuz sat 11ekim

Evet canım Allah korusun. Kedi köpekler de taşıyıcı olabiliyormuş, dışardakilerle çok temas halinde olmamak lazım. Ev kedi köpeğiyse çiğ t tavuk vermeyip kedi kumunu eşinize temizletin ve popo kısmına dokunmayin

Kızlar benim yine kahverengi lekelenmem oldu 3 gündür progesytan kullanıyorum napsam bilemedim bidaha olursa doktora mı gitsem
Canım seninle ekım bat grubundaydık sanırım aynısı dun bendede oldu kanama cok degıldı ama korktum doktorumda yoktu baska yere gıdemedim pzt gıdıcem mesaj yoluyla ulaştım kanma olursa ıgne yaptır dedı bana progestan iğnesi
Bana zaten hiç kanama olmadan daha önce dusugum car duye onlem amaclı progestan fıtıl vermıstı kullanıyordum dün bıraz fazla iş yaptım ondan mı oldu bılemedım senınde aklımda olsum ıgne

7+6 dan sesleniyorum buralar fena doktor demişti kalp atışını gördükten sonra başlar bulantı halsizlik diye haklıymış ilk başta bende bi şey hissetmiyordum şimdi baya bulantılıyım
Benim gidip geliyor ya bulantım. 3 gündür çok yok ama bazen çok şiddetleniyor tuhaf

Herkes tabloya baksın eksik olanlar gözümden kaçmış olanları düzelteyim 1 ay sonrasına ufaktan herkes cinsiyet öğrenecek
Şimdi doktordan çıktım artık bende tabloya yazılabilirim kese gözüktü
Yaş 32, 1. Çocuk, 19 ekim sat, kese 4+6 kalp atışı için 10 gün sonra inşallah tahmini doğum 26 temmuz

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Doktor bana başla dedi başta sonra mide bulantın hafifleyince başlarız dedi vermedi. Benim düşük normalde

Hanımlar yakın arkadaşınıza yada arkadaşlarınıza söyledinizzz mi acaba ben çok kararsızım
Beta kesinleşince Yakin kiz grubuma söyledim, kuzenime ve annemle kayınvalideme söyledim başka da kimse bilmiyor, kalp atisi duyulsun ilk 3ay geçsin sonra söyleyeceğim, herkes sır saklıyor şu an

Ben de dün çok ayakta kaldım ondan mı acaba dedim bide geçende oldu bende progestan fitil verdi 1 kere gece pztesi bende gıdıcem doktoruma boyle olmayacak ıcın ıcımı yıyor

Ben de dün çok ayakta kaldım ondan mı acaba dedim bide geçende oldu bende progestan fitil verdi 1 kere gece pztesi bende gıdıcem doktoruma boyle olmayacak ıcın ıcımı yıyor
Fitil 1 tane yetersız gelmıs olabılır benım 3 tane kullanıyorum ama yorgunluğun bence etkısı oluyor doktor bana yorma kendini çok iş yapma demıstı hata ettım daha ben keseyede gıtmemıstım ama tahmını 5 haftalarda yada 6 ya gırıyor pzt gidicem

Hanımlar dün bana nidilat diye bir ilac verdiler. Kanama kesmek icin. Normalde ileri haftalarda verilen bir ilacmis erken doğum riskini engellemek icin veriliyormuş çoğu yerde öyle okudum ve tansiyon düşürme özelliği varmış. Ilac bana 15 dk arayla 3 tane verildi. Yarım saat sonra 1 tane. 1 saat sonra 1 tane daha. Kanamam durmadığı icin yapıldı. Belli bir saat sonra mide yanmam ve bulantım başladı midemde birsey olmadı icin kusmamda sadece su geldi. Hemşireye söyledim serum takılıydı onun içine mide bulantısı kesici ilac koyuldu geçer gibi oldu bende mide bulantısı karnım boş diye düşündüm. Esim mercimek çorbası söyledi yedim aradan yarım saat sonra nabzım yükselmeye başladı. Ve kusma başladı. Tansiyonum yükselmiş 14 küsür ölçtüler. Kalp atışım 167 ye kadar çıktı ama hic agri olmadi sadece hızlı artış oldu. Ölcem sandım. Belli bir süre takip etti sonra acil doktorunu çağırdılar. Serumları çıkarın bebekle ilgili bir tedavi istemiyorum dedim. Hemşire çıkartmak istemedi. Acil doktoru takmayın dedi. Bana kusma ilacı icinde olan serum veriyor ama benim kusmam durmayınca onun hic ise yaramadığını düşündüm bir an herseyden vazgectim. Sonra EKG çekildi kan alındı tahlil icin. Sonra acil doktoru gebeligimi etkilemeyecek düzeyde sakinleştirici vereceğini soyledi ve ayrıca serum bebekler icin hic bir tedaviyi kabul etmediğimi. Beni tedavi etmelerini istedim senin icin dedi sakinleştirici verdiler nabzım 130 düştü yanıyor gibiyim cok sıcaktı herkes soguk diyordu ama ben pisiyodum. Serum ve sakinleştirici den 5 dk geçmedi üşüme gelmeye basladi. Ondan sonra herkesin neden soguk dediğini anladım. Üstümü örttüler. Sonra uyuya kalmışım nabzım düzelmiş hala daha ufak ufak çarpıntım var. Beni bırakmadılar hala hastanedeyim. Wc gidince işaret ve ortapargim kalınlığında yarısı kadar pıhtı düştü. Odaya ultrason cihazı getirdiler doktor bakti bebeklerin ikiside duruyor kalp atışları var. Artık teslimiyet içindeyim ben iyi olmadan bebekler iyi olamaz. 167 nabiz gebeliktede cok tehlikeliymis. Bebeklerle ilgili hiçbir tedavi kabul etmedim. Öncelik benim iyi olmam ben kötü olursam zaten onlar yaşayamaz başımdan böyle geçti. Sizede anlatmak istedim hepimizin başına gelebilir.

Kuzum çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle, bebişlerin her şeyr rağmen tutunmuşlar sana sımsıkı. Kötü düşünem hiç sen de bir an önce iyileşip çıkıcaksın bence pıhtıların kanama alanlarındandı böyle böyle kanama alanların da azalıcak inşallah. Çok geçmiş olsun kuzum tekrardan

Bence yormanın çok etkisi var ben bi süredir yatıyorum çok zorlamıyorum kendimi ağrılarım tamamen geçti, dinlenin bol bol bi de su için

Çok geçmiş olsum tez zamanda herşey yoluna girsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…