Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim

Kızlar 6+4'teyim ilk defa bugün kustum Bir haftadır Böyle midem bulanıyordu sabah kahvaltısı falan yapamıyordum ama yani İlk defa böyle oldum ,bulantılar kaçıncı haftada geçiyor sizce
Bende bir kaç gündür öyleyim bulantı aşırı kötüymüş. Birinci trimesterden sonra geçiyormuş herhalde

Çok geçmiş olsunn, bir an önce düzelip çıkacaksınız inşallah

Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim
İnşallah inşallah biz teyzeleri olarak inanıyoruz burda cinsiyetlerini öğrenip daha alışveriş tüyosu konuşucaz

Çok geçmiş olsun canım insaallah bundan sonrasinda sen ve bebeklerin icin hersey cok daha guzel ve kolay olur

Hanımlar yakın arkadaşınıza yada arkadaşlarınıza söyledinizzz mi acaba ben çok kararsızım
Ben soylemedim ilk 3 ayi görmeden söylemeyi düşünmüyorum. Ilk çocuğumda öğrenir öğrenmez soylemistim ve pişman olmuştum. O yuzden bir 3 -4 ayı görmek istiyorum.

Cok cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin tez zamanda toparla bebislerinle birlikte Taburcu ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…