- 11 Ekim 2024
- 263
- 53
- 18
- 31
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.781
Diofol kullanıyorum ben folik asit içinde d ve b vitamını var doktorum önerdiKızlar d vitamini kullanıyor musunuz kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz? Doktor bana başla dedi başta sonra mide bulantın hafifleyince başlarız dedi vermedi. Benim düşük normalde
Kanama olmadı yazıcaktım yanlıs olmusŞükür dedıgınız gıbı uzandım dun kanamadan sonra tekrara kanama oldu cok haklısınız sadece su ıcıp wc ye kalkıyorum
Cok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirimKuzum çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle, bebişlerin her şeyr rağmen tutunmuşlar sana sımsıkı. Kötü düşünem hiç sen de bir an önce iyileşip çıkıcaksın bence pıhtıların kanama alanlarındandı böyle böyle kanama alanların da azalıcak inşallah. Çok geçmiş olsun kuzum tekrardan
Insallah rabbim hepimize şifa versin.Çok geçmiş olsum tez zamanda herşey yoluna girsin inşallah
Gittiniz mi doktora5+2 de kese 11mm ve boştu.. Ama kendimi bu birkaç gündür hamile gbı hissetmiyorum biraz stres yaptım bide eşimle gideceğiz daha çok streslendim. İnşallah mutlu döneriz
AminInsallah rabbim hepimize şifa versin.
Bende bir kaç gündür öyleyim bulantı aşırı kötüymüş. Birinci trimesterden sonra geçiyormuş herhaldeKızlar 6+4'teyim ilk defa bugün kustum Bir haftadır Böyle midem bulanıyordu sabah kahvaltısı falan yapamıyordum ama yani İlk defa böyle oldum ,bulantılar kaçıncı haftada geçiyor sizce
Çok geçmiş olsunn, bir an önce düzelip çıkacaksınız inşallahHanımlar dün bana nidilat diye bir ilac verdiler. Kanama kesmek icin. Normalde ileri haftalarda verilen bir ilacmis erken doğum riskini engellemek icin veriliyormuş çoğu yerde öyle okudum ve tansiyon düşürme özelliği varmış. Ilac bana 15 dk arayla 3 tane verildi. Yarım saat sonra 1 tane. 1 saat sonra 1 tane daha. Kanamam durmadığı icin yapıldı. Belli bir saat sonra mide yanmam ve bulantım başladı midemde birsey olmadı icin kusmamda sadece su geldi. Hemşireye söyledim serum takılıydı onun içine mide bulantısı kesici ilac koyuldu geçer gibi oldu bende mide bulantısı karnım boş diye düşündüm. Esim mercimek çorbası söyledi yedim aradan yarım saat sonra nabzım yükselmeye başladı. Ve kusma başladı. Tansiyonum yükselmiş 14 küsür ölçtüler. Kalp atışım 167 ye kadar çıktı ama hic agri olmadi sadece hızlı artış oldu. Ölcem sandım. Belli bir süre takip etti sonra acil doktorunu çağırdılar. Serumları çıkarın bebekle ilgili bir tedavi istemiyorum dedim. Hemşire çıkartmak istemedi. Acil doktoru takmayın dedi. Bana kusma ilacı icinde olan serum veriyor ama benim kusmam durmayınca onun hic ise yaramadığını düşündüm bir an herseyden vazgectim. Sonra EKG çekildi kan alındı tahlil icin. Sonra acil doktoru gebeligimi etkilemeyecek düzeyde sakinleştirici vereceğini soyledi ve ayrıca serum bebekler icin hic bir tedaviyi kabul etmediğimi. Beni tedavi etmelerini istedim senin icin dedi sakinleştirici verdiler nabzım 130 düştü yanıyor gibiyim cok sıcaktı herkes soguk diyordu ama ben pisiyodum. Serum ve sakinleştirici den 5 dk geçmedi üşüme gelmeye basladi. Ondan sonra herkesin neden soguk dediğini anladım. Üstümü örttüler. Sonra uyuya kalmışım nabzım düzelmiş hala daha ufak ufak çarpıntım var. Beni bırakmadılar hala hastanedeyim. Wc gidince işaret ve ortapargim kalınlığında yarısı kadar pıhtı düştü. Odaya ultrason cihazı getirdiler doktor bakti bebeklerin ikiside duruyor kalp atışları var. Artık teslimiyet içindeyim ben iyi olmadan bebekler iyi olamaz. 167 nabiz gebeliktede cok tehlikeliymis. Bebeklerle ilgili hiçbir tedavi kabul etmedim. Öncelik benim iyi olmam ben kötü olursam zaten onlar yaşayamaz başımdan böyle geçti. Sizede anlatmak istedim hepimizin başına gelebilir.
İnşallah inşallah biz teyzeleri olarak inanıyoruz burda cinsiyetlerini öğrenip daha alışveriş tüyosu konuşucazCok teşekkür ederim ben burda birçok sey okudum sizlerden bilgi aldim sürecimi birsekilde az cok tahmin ettim. Evet bebeklerim cok savaşçı çıktı. Bu beni mutlu etti inşallah kucağımada alabilirim
Harika maşallahBen de bugün kontrole gittim bebiş 2cm olmuş büyümüş artık bebek gibi gözüküyor ultrasonda
Sagolun cok teşekkür ederim. gonderdi beni burda artik birsey yapamayız bünyen kaldırmıyor dedi. Kanama olursa artik bekle azalmazsa ozaman gel dediÇok geçmiş olsunn, bir an önce düzelip çıkacaksınız inşallah
Çok geçmiş olsun canım insaallah bundan sonrasinda sen ve bebeklerin icin hersey cok daha guzel ve kolay olurHanımlar dün bana nidilat diye bir ilac verdiler. Kanama kesmek icin. Normalde ileri haftalarda verilen bir ilacmis erken doğum riskini engellemek icin veriliyormuş çoğu yerde öyle okudum ve tansiyon düşürme özelliği varmış. Ilac bana 15 dk arayla 3 tane verildi. Yarım saat sonra 1 tane. 1 saat sonra 1 tane daha. Kanamam durmadığı icin yapıldı. Belli bir saat sonra mide yanmam ve bulantım başladı midemde birsey olmadı icin kusmamda sadece su geldi. Hemşireye söyledim serum takılıydı onun içine mide bulantısı kesici ilac koyuldu geçer gibi oldu bende mide bulantısı karnım boş diye düşündüm. Esim mercimek çorbası söyledi yedim aradan yarım saat sonra nabzım yükselmeye başladı. Ve kusma başladı. Tansiyonum yükselmiş 14 küsür ölçtüler. Kalp atışım 167 ye kadar çıktı ama hic agri olmadi sadece hızlı artış oldu. Ölcem sandım. Belli bir süre takip etti sonra acil doktorunu çağırdılar. Serumları çıkarın bebekle ilgili bir tedavi istemiyorum dedim. Hemşire çıkartmak istemedi. Acil doktoru takmayın dedi. Bana kusma ilacı icinde olan serum veriyor ama benim kusmam durmayınca onun hic ise yaramadığını düşündüm bir an herseyden vazgectim. Sonra EKG çekildi kan alındı tahlil icin. Sonra acil doktoru gebeligimi etkilemeyecek düzeyde sakinleştirici vereceğini soyledi ve ayrıca serum bebekler icin hic bir tedaviyi kabul etmediğimi. Beni tedavi etmelerini istedim senin icin dedi sakinleştirici verdiler nabzım 130 düştü yanıyor gibiyim cok sıcaktı herkes soguk diyordu ama ben pisiyodum. Serum ve sakinleştirici den 5 dk geçmedi üşüme gelmeye basladi. Ondan sonra herkesin neden soguk dediğini anladım. Üstümü örttüler. Sonra uyuya kalmışım nabzım düzelmiş hala daha ufak ufak çarpıntım var. Beni bırakmadılar hala hastanedeyim. Wc gidince işaret ve ortapargim kalınlığında yarısı kadar pıhtı düştü. Odaya ultrason cihazı getirdiler doktor bakti bebeklerin ikiside duruyor kalp atışları var. Artık teslimiyet içindeyim ben iyi olmadan bebekler iyi olamaz. 167 nabiz gebeliktede cok tehlikeliymis. Bebeklerle ilgili hiçbir tedavi kabul etmedim. Öncelik benim iyi olmam ben kötü olursam zaten onlar yaşayamaz başımdan böyle geçti. Sizede anlatmak istedim hepimizin başına gelebilir.
Maşallah allah nazarlardan sakınsın sagsalim kucağına al inşallahBen de bugün kontrole gittim bebiş 2cm olmuş büyümüş artık bebek gibi gözüküyor ultrasonda
Sagolun teşekkür ederim insallah hepimiz icin kolay ve guzel bir surec olurÇok geçmiş olsun canım insaallah bundan sonrasinda sen ve bebeklerin icin hersey cok daha guzel ve kolay olur
Ben soylemedim ilk 3 ayi görmeden söylemeyi düşünmüyorum. Ilk çocuğumda öğrenir öğrenmez soylemistim ve pişman olmuştum. O yuzden bir 3 -4 ayı görmek istiyorum.Hanımlar yakın arkadaşınıza yada arkadaşlarınıza söyledinizzz mi acaba ben çok kararsızım
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 19-06-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK
SAT
KESE
KALP ATIŞI
TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET BEBEĞİN ADI TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ @94bassuk 31 2 05.10.2025 4+6 12.07.2025 @Benloren 32 2 03.10.2025 5+3 6+5 10.07.2026 Herseydenbitutam 28 2 01.10.2025 5+1 7+2 08.07.2026 @zoey_ 33 1 01.10.2025 4+5 6+5 08.07.2026 @Kivircikist 29 1 26.09.2025 5+5 6+3 03.07.2025 @semocann 35 2 29.09.2025 5+2 06.07.2026 @Bir Eylul Aksami 28 1 04.10.2025 5+0 6+2 11.07.2026 @Cahil Filozof 30 1 14.09.2025 5+0 5+6 C cherryblush 27 1 25.09.2025 5+1 6+2 02.07.2026 @saveanimal 32 1 03.10.2025 4+3 5+5 10.07.2026 @melakin 35 1 05.10.2025 12.07.2025 @Gul108 27 1 28.09.2025 4+6 6+6 02.07.2025 @curlymia 30 1 27.09.2025 5+2 04.07.2025 @ozge3880 29 1 27.09.2025 5+6 6+4 04.07.2025 @Firuzsan 27 1 28.09.2025 5+3 02.07.2026 @caannsuu 26.09.2025 6+0 03.07.2026 @buglem11067 23 2 07.10.2025 14.07.2026 @paytakkus 29 2 25.09.2025 5+5 01.07.2026 A aycicegix 29 1 01.10.2025 08.07.2026 @Gokc3 31 1 30.09.2025 07.07.2026 @karsubal 27 1 27.09.2025 6+2 6+2 01.07.2026 A aynurr yilmaz 24 1 05.10.2025 12.07.2026 @Sedagl_ 30 1 24.09.2025 5+2 7+0 01.07.2026 S sensino 27 06.10.2025 5+3 6+3 @Sazaks 33 1 06.10.2025 5+3 14.07.2026 M MinaEfrahim34 28 3 05.10.2025 4+6 14.07.2026 @selamya 28 1 07.10.2025 5+1 6+3 12.07.2026
Amiin inşallahHarika maşallahsağlıkla ilerlesin inşallah kaç haftaydınız
Yemek yiyebiliyo musunuz, beslenmeniz falan nasıl? Progestan kullanıyosunux ama dimiSagolun cok teşekkür ederim. gonderdi beni burda artik birsey yapamayız bünyen kaldırmıyor dedi. Kanama olursa artik bekle azalmazsa ozaman gel dedi
Cok cok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin tez zamanda toparla bebislerinle birlikte Taburcu ol inşallahHanımlar dün bana nidilat diye bir ilac verdiler. Kanama kesmek icin. Normalde ileri haftalarda verilen bir ilacmis erken doğum riskini engellemek icin veriliyormuş çoğu yerde öyle okudum ve tansiyon düşürme özelliği varmış. Ilac bana 15 dk arayla 3 tane verildi. Yarım saat sonra 1 tane. 1 saat sonra 1 tane daha. Kanamam durmadığı icin yapıldı. Belli bir saat sonra mide yanmam ve bulantım başladı midemde birsey olmadı icin kusmamda sadece su geldi. Hemşireye söyledim serum takılıydı onun içine mide bulantısı kesici ilac koyuldu geçer gibi oldu bende mide bulantısı karnım boş diye düşündüm. Esim mercimek çorbası söyledi yedim aradan yarım saat sonra nabzım yükselmeye başladı. Ve kusma başladı. Tansiyonum yükselmiş 14 küsür ölçtüler. Kalp atışım 167 ye kadar çıktı ama hic agri olmadi sadece hızlı artış oldu. Ölcem sandım. Belli bir süre takip etti sonra acil doktorunu çağırdılar. Serumları çıkarın bebekle ilgili bir tedavi istemiyorum dedim. Hemşire çıkartmak istemedi. Acil doktoru takmayın dedi. Bana kusma ilacı icinde olan serum veriyor ama benim kusmam durmayınca onun hic ise yaramadığını düşündüm bir an herseyden vazgectim. Sonra EKG çekildi kan alındı tahlil icin. Sonra acil doktoru gebeligimi etkilemeyecek düzeyde sakinleştirici vereceğini soyledi ve ayrıca serum bebekler icin hic bir tedaviyi kabul etmediğimi. Beni tedavi etmelerini istedim senin icin dedi sakinleştirici verdiler nabzım 130 düştü yanıyor gibiyim cok sıcaktı herkes soguk diyordu ama ben pisiyodum. Serum ve sakinleştirici den 5 dk geçmedi üşüme gelmeye basladi. Ondan sonra herkesin neden soguk dediğini anladım. Üstümü örttüler. Sonra uyuya kalmışım nabzım düzelmiş hala daha ufak ufak çarpıntım var. Beni bırakmadılar hala hastanedeyim. Wc gidince işaret ve ortapargim kalınlığında yarısı kadar pıhtı düştü. Odaya ultrason cihazı getirdiler doktor bakti bebeklerin ikiside duruyor kalp atışları var. Artık teslimiyet içindeyim ben iyi olmadan bebekler iyi olamaz. 167 nabiz gebeliktede cok tehlikeliymis. Bebeklerle ilgili hiçbir tedavi kabul etmedim. Öncelik benim iyi olmam ben kötü olursam zaten onlar yaşayamaz başımdan böyle geçti. Sizede anlatmak istedim hepimizin başına gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?