Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de öyle özel hastane bir tanesinden ücret ödüyorum diğer hafta kontrol muayenesi diye geçiyor şimdiye kadar öyle gittim galiba bundan sonra aralıklarımız biraz uzayacak

Evet bulantılar özellikle yedinci haftadan sonra bayağı arttı gerçekten ben de kullanıyorum ilaç ama bir yerden sonra etkisini yitiriyor o zaman işkence gibi oluyor Tuzlu şeyler canının çektiği şeyleri yemeye çalış bazlama mesela Hormonlara gelince maalesef ani öfke patlamaları oluyor ister istemez neyse ki sebebini biliyoruz kontrol etmeyi biliyoruz az kaldı üç ay bir geçsin rahatlayacağız inşallah

Merhaba kızlar yerleşme kanaması herkeste olmalı mı? Ben yaşamadım bilmediğim için merak ediyorum?
Benim son period 7 ekim. 24 ekimde ilac kullanacağım icin kan verdim beta 0.00001 gibi bişey çıktı. Fitil kullanmam gerekiyordu 3 gün kullandim ve kanama başladı. Nasil desem zar gibi bir parca vardi kanamayi silindigimde. Sonra Pembeye döndü ve 3 4 gün kahverengi devam etti. Benim adet öncesi böyle başladığı için ben adet oldum sandim ama daha vardi gunume. Sonra birden durdu. Tekrar gelir mi baslarmi derkn cok fazla karın şişliği yaşadım. Gunumun de gectigini fark ettim test yaptim. 6 Kasım da günüm 5 gün gecmisti ve kaset test pozitif. Kan 700 kusurlerde cikti.
Herkesin yaşadığı illa yaşayacak olmazsa olmaz bisey değil. Sadece cocuk dusunuyorsak her kanama adet deil ona dikkat etmek gerekiyor.

Çok teşekkür ederim böyle olması için dua ediyorum

teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Çoğunlukta olduğunu görünce bende olmayınca sormak istedim

Kusmalar artıp aşırı bitkinlik olunca doktorum acile gitmemizi söyledi. 2 gün yatış verdiler serum aldım. Vücudum susuz kalmış. Bu arada iyi ki gitmişiz çünkü idrarda enfeksiyon buldular.

Benim de öyle özel hastane bir tanesinden ücret ödüyorum diğer hafta kontrol muayenesi diye geçiyor şimdiye kadar öyle gittim galiba bundan sonra aralıklarımız biraz uzayacak
Benim doktorum pimpirikli galiba Hiçbir riskim olmamasına rağmen ilk gebeliğimde gebelik sonlananana kadar yani 22. Haftaya kadar hep iki haftada bir gittim ben doktor gel diyordu. Nasıl para vermiyorsun görürsün diyordu.Gerçi benim için iyi oluyordu. İki haftada bir kızımı görüyordum :) İki hafta bile zor geçiyordu heyecandan.

Merhaba hoşgeldin
Maşallah Allah bagışlasın benimde 1 kızım 1 oğlum var kızım 12 oğlum 5 yaşında bende 3.ye gebeyim spirali mi 15 Ekim'de cıkarmıstım enfeksiyon sebebiyle ilaçta kullandım ama Allahın takdiri banada nasip etti aynı yaştayız bende 28 yeteriz arkadaşım hiç öyle düsünme neden yetmeyelim onlar sırtımızda bir kambur değilki hepsinin üstesinden geliriz merak etme içini ferah tut biz kadınlar cok güçlüyüz

Canım ben de gözden kaçtım sanırım
3.çocuk
Sat: 2 ekim
Kese ve kalp atışı:6+4
Tahmini doğum tarihi 9 temmuz
çift çizgiler beta hcgler kese kalp derken buralara geldik sıra cinsiyette çok heyecanlı bekleyişler 2 oğlandan sonra birtanecikte kızım olsa ne güzel olur Rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin

Sizin de mi özelde 2 hafta kontrol muayenenizin süresi? Ben de ona göre sorup öğreneyim bilmiyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…